vevis napsal:
Jeste se nam k tomu vsemu nevyjadril Koudelka!
Jak to myslíš? Koudelka je "Brouk Sacek", tedy než ho Emilio přejmenoval a tento účet je zablokovaný a tak se nemůže vyjádřit. Pokud to měl být nějaký vtip, tak sorry, že jsem ho nepochopil.
vevis napsal:
Jeste se nam k tomu vsemu nevyjadril Koudelka!
Jak to myslíš? Koudelka je "Brouk Sacek", tedy než ho Emilio přejmenoval a tento účet je zablokovaný a tak se nemůže vyjádřit. Pokud to měl být nějaký vtip, tak sorry, že jsem ho nepochopil.
A ja si rikal,kde se ten Brouk Sacek vzal.Mimochodem,ze je Emilio i Koudelka jsem pouze tipoval.On mi to nepriznal.A premenu v Brouka Sacka jsem nezaregistroval.Takze zadny vtip,pouze jsem netusil,ze Koudelka uz neexistuje!Ale tohle uz je fakt na Chocholouska!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
by mě zajímalo, co se stane, když se bude chtít Koudelka přejmenovat zpátky na Emilia, ale v době, kdy byl Koudelka se "někdo" zaregistruje pod nickem Emilio, který v tu dobu neexistuje, páč je v tu chvíli Koudelka.. že by zmizel Emilio.. ??
to se nebudeme smát jen do konce roku, ale asi pořád..
Upravil jezek dne 23.12.2010 12:29
Toto se už zde i stalo. Jeden člen záměrně registroval "dočasně uvolněný" nick. Ten jsem sice zablokoval pro porušení pravidel (č. 8), ale opravdu už se nemůže původní autor zpět přeregistrovat, protože tento účet patří někomu jinému.
By me zajimalo,jak se to dela zaregistrovat se na foru a pritom ho nikdy nenavstivit?
Ale kdyz mas u posledni navstevy napsano nikdy,tak to podle mne znamena,ze jsi stranky jako prihlaseny nikdy nenavstivil.Ale me nedoslo,ze se vlastne asi muzes registrovat a nemusis se pak prihlasit.
Jsem spatne myslel,ze pri registrovani jses jako prihlasenej.
Jestli dobre chapu,tak pokud by se Koudelka chtel prejmenovat zpatky na Emilia,tak by ucet noveho Emilia musel byt odblokovan a novy Emilio by se musel prejmenovat na neco jineho?Treba na dikobraza.
vevis napsal:
By me zajimalo,jak se to dela zaregistrovat se na foru a pritom ho nikdy nenavstivit?
Registrace probíhá v těchto krocích:
- vyplníš registrační formulář a přijde ti aktivační email
- v momentě, kdy aktivační email potvrdíš, jsi registrovaný, ale ještě bez návštěvy
- po prvním přihlášení se aktualizuje datum návštěvy
Opravdu uvažuji o tom, že změnu nicku zruším a že tuto změnu budu moct vykonat jen já. Z toho teď zde vzniká jen bordel.
Hezké svátky!
vevis napsal:
Registrace probíhá v těchto krocích:
- vyplníš registrační formulář a přijde ti aktivační email
- v momentě, kdy aktivační email potvrdíš, jsi registrovaný, ale ještě bez návštěvy
- po prvním přihlášení se aktualizuje datum návštěvy
Opravdu uvažuji o tom, že změnu nicku zruším a že tuto změnu budu moct vykonat jen já. Z toho teď zde vzniká jen bordel.
Hezké svátky!
A ještě na písemnéé zažádání a v obálce přiložená 500
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Milos napsal:
Hezké svátky!
Myslim,ze nejde ani tak o zmenu nicku.Kdyz si ho nekdo zmeni,tak se i ja jako uzivatel kouknu do historie jeho prispevku a pokud sem obcas chodim,tak se zorientuju o koho jde.I kdyz samozrejme nic proti tomu,aby jsi nicky mohl menit pouze ty.
Ale to ze je tady nekdo pod vice nicky ty asi poznas,pouze pokud se prihlasuje z jednoho pocitace?Pokud pod nejakym jmenem pise treba z domu a jinak se prihlasuje treba v praci,to asi poznat nejde.Teda samozrejme podle stejneho stylu a projevu.