Ahoj, kontroloval jsem spojku která byla O.K., všechno jsem zase složil, ale teď když dám za jedna a zmáčnu spojku, tak se zadní kolo neprotáčí jako by spojka byla vymáčklá, chci se zeptat, jestli není možné, že na sebe něco špatně dosedlo, když jsem to dával do kupy?
Upravil DAGR dne 21.04.2013 18:55
já si nejsem jistej, jestli si to dobře pamatuju..., ale měl jsem úplně stejnej problém, na radu kamaráda to všechno znova rozdělal a zase složil a už to chodilo, tu hřídelku jsem tam měl nasazenou dobře, ale prej si tam nejspíš něco "nesedlo"
jardajerman@seznam.cz
Ani mě se to na poprvý nepovedlo.Je dobrý se nejdřív podívat jak by to drážkování mělo být a pak to tam zkusit v tý správný poloze nasadit.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
asi jsem vocas, ale ani po sedmim pokusu se mi to nedaří, víko dám až na doraz a pak pomalu otáčím tou osou, ale vždycky to udělá to stejný dám tam jedničku zmáčnu spojku, ale kolem neotočím, nemůže být tím že se vždycky ty lameli slepí?
ne právě že dám jendničku, zmáčnu spojku ale ze zadním kolem nehnu. Momentálně by mi nešlo motorku tlačit když budu mít zařazený kvalt a zmáčklou spojku, je to jako bych jí neměl zmáčklou.
D-A-G-R napsal:
ne právě že dám jendničku, zmáčnu spojku ale ze zadním kolem nehnu. Momentálně by mi nešlo motorku tlačit když budu mít zařazený kvalt a zmáčklou spojku, je to jako bych jí neměl zmáčklou.
a klade páčka normální odpor?
Over than 250k km on BMW GS bikes
D-A-G-R napsal:
a klade páčka normální odpor?
jo všechno jde normálně nastavit, páčka klade odpor jako před rozděláním
namočil si ty lamely do oleje, než si je tam dal ?
Pokud je to tak jak říkáš a páčka jde v pohodě tak to nahoď. Třeba tátova CRF 250 jde nenastartovaná se zařazeným kvaltem a zmačklou spojkou tlačit taky hrozně blbě, skoro se tomu blokuje kolo ?
jardajerman@seznam.cz
Resis myslim blbost nikdy by me nenapadlo otacet kolem se zarazenym kvaltem a pritom nenastartovanym motorem... poskladej to natoc to a zkus zaradit a pak muzes neco resit.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak nakonec to vypadá, že to funguje dobře lamely jsou asi trochu slepený ale když jsem si přizval spolupracovníka který chytil spojku a já zabral oběma rukama, tak to šlo a čím větší kvalt tím šlo kolo otáčet snáz což je logické
Chlapci? Jak mam dostat tu zas*aně z**rvenou trubičku do pryč? :-D Myslim tu na olej, jak je na obrázku na první stránce.. Jsem si řekl, že se to musim naučit a pustim se do toho samoseto a ono se tomu nějak moc nechce, to víko od spojky nevyndam.. A je tam ještě něco, na co si mám dát pozor? třeba nechat zařazeno nebo nevim co, abych neměl problémy při skládání?
Případně až chytím nerva, kolik cca stojí ta pancéřová hadička místo té kovové?
Díky za rady..
Do it my way...
já si matně pamatuju, že sem měl dole vejfuk, stupačku a pak jsme to z toho ve dvou lidech dostali... je to jak ježek v kleci, navíc když sem nechtěl zk.rvit těsnění...
Ale jde, přeju pevný nervy
jardajerman@seznam.cz