nooo, na to tu budou Ti co v nich jeli, ale já si je vybírala po zkušenostech s celokoženýma, beru v potaz, že to nejsou jediné boty, co na moto mám, chci mít nohy celé i po učení se jízdy v terénu, měla jsem ještě oko na formách dominátor, ale asi vyhrají tyhle, zatím vedou v mé cenové katregorii, tak asi tak, ale zkušenosti sem....
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
moranko, a tušíš jak je to s velikostma? jako jestli to číslování odpovídá ? nevím jestli to není risk si objednat boty z e-shopu, ale jinou možnost už skoro ani nevidím, protože v mém čísle stejně boty nikde na vyzkoušení nemají...
Do 14 dni mas pravo na vraceni zbozi zakoupenym mimo kameny obchod pokud to vratis tak jak ti to prislo (neposkozena krabice atd...) takze ozkouset, pripadne vratit tak ti musej vratit prachy.
na cestovani a lehky offroad jsou tu siroce doporucovany oxtar/tcx infinity nebo od bmw santiago. (jeste se delaj u hein gericke a mozna jeste jinde, rebrandovany)
velmi pohodlna bota, ktera i ochrani, rozhodne na tom co pises. absolutne nepromokava (goretex). je fakt blbost si na cesty brat lyzaky. a kdyz se ti bude offroad vic zamlouvat, tak jeste jedny prikoupis, ale to uz budes menit asi i motorku...
jo a nebo jeste jinak, porid si kufr. vyber velky. tam se ti jedny pohorky na vyslap urcite vejdou.
mony napsal(a):
moranko, a tušíš jak je to s velikostma? jako jestli to číslování odpovídá ? nevím jestli to není risk si objednat boty z e-shopu, ale jinou možnost už skoro ani nevidím, protože v mém čísle stejně boty nikde na vyzkoušení nemají...
no na mě taky nemají, ale normálně mám 39, diadory mám 41, TCX jsem zkoušela 42- menší v obchodě neměli a myslím, že 41 mi opět budou stačit v případě, že budou s botičkou, bez botičky bych asi šla do 40, ale vrátit můžeš vždycky, pokud si je budu objednávat, tak někde, kde je nemusím posílat -pokud možno- poštou sem a tam, ale kde si je můžu vyzvednout- naštřěstí jsem našla v okolí nejméně 2 takové obchody, co jsou na dojezd. Tak asi tak.
Upravil moranka dne 28.12.2009 17:55
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
a co tyhle??
brácha je má, nějakdetailně jsmeje nehodnotili, ale celkem si je na cestování chválí, lehký deštík nevadí, silný nevím, ale má pod válcama zástěrky.mě osobně se ale nelíbí http://www.motork...50003.html
Tohle téma není sice o botičkách, ale když už se to tu dost řešilo: má botička podstatnou výhodu proti nebotičce při sušení a údržbě? Mám Alpinestars Tech 7 a ty jsou nevysušitelný (48 hodin a více). První podstatnou výhodou tedy myslím to, jestli uschne přes noc a druhý den máš alespoň od kotníku dolů sucho?
Ty moje T7 jsou od prvního zapadnutí v bahně fakt eklhaft, nevyčistitelný, takže druhou podstatnou výhodu bych viděl, jestli se ta botička (třeba i gelová) nechá normálně hodit do pračky?
Na výletech delších než 1 den jezdím prakticky pořád v pytlíkách a to je tedy hnus vážení ...
No tak to je pěknej hnus to znám taky.Tedka mám tech10 s botičkou a když čekám potopu tak přetáhnu pytlíky přes botičku a sem v suchu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.