vlada-gsa napsal(a):
slovo chlapa, budeš mít jistotu.
Já zas po dnešku vím, že budu muset rozbrat půl motorky kvůli nástavcům na řídítka. Zkusil jsem a minimálně musím prodloužit hadici přední brzdy, dráty k levému ovladači, čímžto si zavdušním okruh do ABS, takže půjde dolů nádrž takkže pokud nedošáhne lanko plynz bude to jedno atd.
Ale i přesto jsem rád.
a ) místo tušení to vím jistě
b ) až to celé dodělám nebudu se při jízdě ve stoje hrbit jako po obrně.
Jestli pak rupnou horní brejle až to jebne někde na zem (jak se tu kdysi probíralo) bude to už jen malicherný problém protože jejích výměna bude pouhou banalitou.
Proboha proč? ja daval nástavce od TT a netrvalo to ani 10 minut? Kde vznikl problém?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
nic,jedu za Remusem na píííívo,tak kdyby ještě někoho něco napadlo,tak sem s tim.... Děkuju mnohokrát
Upravil Kubrt dne 29.12.2009 18:40
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tyvole 60 mm tak to je masakr to bych snad koupil největší možný nastavce a jiný řidítka! a nebo si moc zlobil a táta tě tahal za uši!
to budu ještě asi na hadry počitám spíš dopolko,že na to vlítnu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jestliže to není povytaženej bowden nebo vadná svíčka, tak u 1150 twinspark to bude na 99% zapalovací modul nebo lambda. To zbývající 1% snímač škrtící klapky.
Upravil Tonda dne 29.12.2009 21:43
servisak napsal(a):
Nevíte zda bude pasovat cívka z 12 ,08 na 1150? vidíš co jsem ochoten udělat??
Pasuje - ty moduly na "hlavní svíčce" jsou u obou modelů (1150 twinspark a 1200) stejný. Jen u motorek do roku 2006 (včetně) jsou konce modulů černý a u novějších motorek šedý (tyto by už měly být spolehlivější)
Upravil Tonda dne 29.12.2009 21:38
servisak napsal(a):
Nevíte zda bude pasovat cívka z 12 ,08 na 1150? vidíš co jsem ochoten udělat??
Pasuje - ty moduly jsou stejný. Jen u motorek do roku 2006 (včetně) jsou konce modulů černý a u novějších motorek šedý (tyto by už měly být spolehlivější)
Výborně tak jen doufám že to tím bude a nebude to ještě nic horšího!Děkuji za odpověd
hele ono je to vcelku jedno vyndám ji ze sve a vemu sebou když budou stejné aspoň bude co na ozkoušení! A ty civky používají jen BMW motorky nebo je to použito na nějakých autech??