No to vypadá docela funkčně, jenže já jsem mrnavej tak nevím jeslti bych pres to videl ale líbilo by se mi to.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Jo, tohle velký vypadá hodně dobře, ale zajímala by mě jedna otázka, nejlépe by mi na to odpověděl nějáký spokojený uživatel, a sice zda takhle velké plexi příliš nezatěžuje uchycení (přeci jen to drží 2 šrouby) a tyky zda časem nezačne plexi okolo šroubů praskat ( mám podobnou zkušenost u většího plexi na Banditu ). Jinak si myslím že by to mohlo být docela super
Jedla
já mám normální plexi,moje výška je cca 190 cm a když sedím,tak nejsem tak dlouheylaboroval sem nějaký čas stím,zkoušel sem to postavit víc kolmo,pak zas sklopit a nějaký velký rozdíl sem nepozorovalten malý nástavec mám taky,nic mi nepřinesl,tak jezdím bez něho.můj problém jsou turbulence a následný zvýšený kravál v helmě,když se postavím do stupaček,helma ztichne.ADV plexi by se mi líbilo,je větší,širší,ale jen o kousek,možná by mi to dělalo furt to samý,takže by to bylo z bláta do louže
bystricke přiložený následující obrázek:
bystricke napsal(a):
já mám normální plexi,moje výška je cca 190 cm a když sedím,tak nejsem tak dlouheylaboroval sem nějaký čas stím,zkoušel sem to postavit víc kolmo,pak zas sklopit a nějaký velký rozdíl sem nepozorovalten malý nástavec mám taky,nic mi nepřinesl,tak jezdím bez něho.můj problém jsou turbulence a následný zvýšený kravál v helmě,když se postavím do stupaček,helma ztichne.ADV plexi by se mi líbilo,je větší,širší,ale jen o kousek,možná by mi to dělalo furt to samý,takže by to bylo z bláta do louže
Až bude další akce moravských vyjížděk,tak se přihlas o zkušební jízdu.Projedeš se a uvidíš sám jak dobře funguje adv.plexi +nástavec.To origo plexi jsem vypráskal z motorky právě z těch důvodů o kterých píšeš.
No jak říká Bystřa, taky mě serou turbulence a ty jdou u origo plexa na 11ku někde z boku. Tak by to chtělo asi nějaké širší. Pořád přemýšlím o MRA vario, ale 4 tis je fakt moc na to kdyby ty turbulence nezmizly. Má s ním někdo zkušenost na 11?? Myslím že ho má komaiz ne??
Splněný sen moje 1100GS
Jo mám ho a veliká spokojenost jsem zatím skovanej už při nejnišší poloze turbulence zmizely.Měnil jsem ho i proto že origo bylo nepěkně dodřené po pádu ze stojanu cena 3900kč ale myslim že je to dobrá investice origo už bych nechtěl.Jak jsi jednou zvykneš na lepčí .
bystricke napsal(a):
Až bude další akce moravských vyjížděk,tak se přihlas o zkušební jízdu.Projedeš se a uvidíš sám jak dobře funguje adv.plexi +nástavec.To origo plexi jsem vypráskal z motorky právě z těch důvodů o kterých píšeš.
uvidíme,pokud ne,tak se nahmatáme u očního
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ja mam teda ADV, takze ADV plexi a na tom nastavec od TT a pomohl mi dost i kdyz jsem musel trochu zkouset vhodny sklon. Jezdim v helme s ksiltem a ted s nastavcem TT uplne pohoda do 150km/h. Idealne by mohl byt o neco sirsi,kdyz se vyhnu trochu do strany tak uz citim jak do helmy jde vitr. Mam 189 cm.
Jinak je pry nejlepsi plexi velke od wunderlichu, ale ja uz nemam potrebu s tim nijak laborovat a navic se mi to wunderlich nejak nelibi.
To Komaiz díky za info. Já o něm silně uvažuju tak jestli jsi spokojený, tak asi nebudu vymýšlet úpravy a asi do něj půjdu. Mám už origo hnusné. Tak asi pošetřím a koupím ho.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To Komaiz díky za info. Já o něm silně uvažuju tak jestli jsi spokojený, tak asi nebudu vymýšlet úpravy a asi do něj půjdu. Mám už origo hnusné. Tak asi pošetřím a koupím ho.
Dnes jsem byl v garáži trochu brousit, tak jsem tomu dal trochu tvar. Je nahouby že jsem ho již zkoušel ohýbat, jinak by bylo pěkné Zajdu pro koudek nového plexi a zkusím ho ještě jednou udělat. Jen ještě nevím jak ho uchytít. S tím mám ještě dilema.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Dnes jsem byl v garáži trochu brousit, tak jsem tomu dal trochu tvar. Je nahouby že jsem ho již zkoušel ohýbat, jinak by bylo pěkné Zajdu pro koudek nového plexi a zkusím ho ještě jednou udělat. Jen ještě nevím jak ho uchytít. S tím mám ještě dilema.
Také mám na 11ce MRA do 120km/h se dá jezdit s otevřenou přilbou, ALE na ramena fouká dost.Možná by to vyřešilo něco podobného jako tady http://www.lnd.cz/
Milda přiložený následující obrázek:
teda nevím ale já žádný zvýšený plexi nepotřebuju,je to zbytečnost, měřím 194cm a podle mě na motorce vždycky foukalo a foukat bude a o to přeci jdeto je proto jedna z věcí proč se olišuje od auta zachvílku někdo určitě vymyslí nákou další hovadinu aby v terénu na nás nelítalo ze spoda bahno, asi proto aby se balo jezdit i ve smokingu jako u Horsta Fuchse v telešopingu se v něm dá malovat byt
To mě nevadí když fouká na ramena, jen mi vadí ty turbulence v oblasti krku. Vlastně chci zamezit těm turbulencím.
To Milda: Jestli za tím MRA nejsou turbulence do 120km/h, tak to by bylo ideální. Jezdím mezi 90 a 110. Tak když mi potvrdíš že to tak je, tak ho koupím. Nejsem moc výsoký, mám cca 180+
Splněný sen moje 1100GS
presne tak, o foukani moc nejde - na to jsem zvykly a hlavne treba ve stupackach je ten muj schuberth pekne tichej. ale za 11kovym plexi se delaj nepekny turbulence, ktery mi hazi hlavou a celkove delaj slusnej bordel. pri letosnich nucenych presunech po dalnici proste porod. chtelo by to nejakej srazek a to MRA vario si u nekoho vyzkouset, 4t se mi zrovna nechce zbytecne davat a original se mi libi. jo a mam cca 170 cm.
No já právě dělal ten krásný nádstavec, protože jesem myslel že ty turbulence dělá horní hrana a ono to dělá takové to boční vybrání. A dodělávat něco ještě do boku je na hovno. Mě se to vario líbí hodně (ale kolem světla mi přijde nedodělaný) ale ty prachy dám pouze když se zmenší ty vybrace. Když bude foukat vrchem a nebude to dělat kravál , tak to mi nevadí.
Splněný sen moje 1100GS