Hmmmm. Ti závidím. Austrálie se mě líbí. Hned bych se tam šel projet, potkat nějakýho roadtraina, jezdit si po těch cestách co nemaj snad ani konce, natankovat plnou a přemejšlet jestli mě vyjde benzín aspoň k další pumpě. Ach jo.
Posílej aspon fotky co budeš moct.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
To co pises o vzdalenostech je hola pravda... Zatim jezdim v podstate jen "kolem" Sydney a uz i tady jsou useky kde je i 300km "niceho". Vcerejsi extempore s prasklou gumou me donutilo prehodnotit moje vyjizdky. Protoze u nekterych prejezdu co delam jedu i nekolik set km pustinou a kdyby neco.... jsem tam sam, bez pomoci. Sice sebou vozim balicek preziti na nekolik dni, ale budu ho muset radne rozsirit..... Z Evropy jsem byl zvyklej ze v pripade problemu popojdu par km a tam je dalsi vesnice, kde se dopatram pomoci....
To je parááááda!Koho mám zabít abych mohl jezdit celou zimu v Austrálii
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dovoluji si zase po case vytahnout tohle vlakno a pokracovat. Dnesni kratka projizdka se vydarila. Najeto lehce pres 500km, a bylo to naprosto uuuuzasne. Pocasi se vydarilo, zvolena cesta pres Royal National Park byla super.
Moc jsem toho nevyfotil, tak aspon tyhle tri fotky:
petrs přiložený následující obrázek:
..jedním slovem paráda!!!....akorát mě děsí, že tu u nás tě može setřelit ze sedla divočák a v Austrálii klokan a ta sviňa s pérama v nohách je asi podstatně těžší ...
a val sem více fotek, dej si třebas foťák na kufr a nastav samospoušť, když se ti nechceš fotit
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Opet pridam par fotek z dnesniho dne. Po pul roce jsem se rozhodl udelat projizku pres Blue Mountains, Jenolan Caves, atd. Celkem najeto pres 600 km, prevazne off. Pocasi se vydarilo, ikdyz na druhe strane hor byla pekna kosa a vetrno. Zatim peju samou chvalu na 800 stovku. Paraaaaaadaaaaa!!
petrs přiložený následující obrázek: