Vjetrnik napsal(a):
to Pavelgs: s naháčem pokud člověk chce, zvládne v pohodě i polní cestu...já bych mu GéeSo nevnucoval...sám jsem svého času jezdil po lesních cestách na silniční motorce...a šlo to, i když jsem měl strach o svody, přeci jen jsou trošku nízko
Ale dyť jo.To je jenom takové pošťuchování z legrace.
Však to tak taky beru. Je radost s váma jezdit i tady číst rady a příspěvky.
Naháč je prostě krásná klasika, i když uznávám, že GS je praktičtější a všestrannější. o tom není sporu.
Třeba přikoupím jednou GS jen tak na dobití na litačku
Pája
Zdarec!Minulá sezóna pro mě byla zatím nejlepší.Začalo to výměnou nahatého japonce za Dakara a pak už jen ježdění na výlety.Prvního půl roku po celé ČR a pak Slovensko,Maďarsko,Bosna,Chorvatsko,Slovinsko,Rakousko a Německo.Celkově najeto 18500km.
Letos bude doufám ještě líp,protože loni jsem měl nejdýl 6 dní dovolené v kuse.Jinak samý krátší výlety...ale dobrý
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Taky to pro mě byla nejlepší sezóna Navštívil jsem Ukrajinu, Černou Horu, Albánii. Najeto na 1150 GS 2000km na 1200 GS lehce přes 15000km + nějaký drobný na S11. Nevyšly mi letos jen Alpy - 2x špatný počasí, tak snad příští rok. Jinak motorka šlapala jak hodinky (jen jednou rozhozený synchra), takže naprostá spokojenost
Taky se pridam.
Pro me prvni sezona s R 1150 GS a vlastne prvni opravdova motosezona vubec. Celkem asi 14.000 km, vetsinou po CR, spousty krasnych mist, ktera jsem neznal, jeden vylet do rakouskych Alp. . Zpocatku hlavne asfalt, postupne vice mimo nej, coz je trend, ktery bych rad drzel i pristi rok.
Jedna vetsi zavada - poskozeni spojky, jinak maximalni spokojenost a radost z jezdeni, R 1150 GS byla spravna volba.
Tesim se na pristi sezonu. Preju vam vsem hodne km ve zdravi, spoustu zazitku a bezpecne navraty.
Upravil alesvagner dne 01.01.2010 18:25
sezóna 2009 byla pro mě naprosto super především žádné opravy, poruchy ani nehody. Sice žádné velké cestování (2x Alpy, jednou Baworsko), ale jinka maximální spokojenost. Doufám, že sezóna 2010 bude alespoň stejně povedená jako ta 2009. Letos bych rád přidal nějaké to moře a když bude čas tak Rumunsko.
Přeju všem šťastný rok 2010 a ať se tu zase za rok sejdeme.
Marek
Jedu? Jedu!
R1150GS
pro mne to byla zajímavá sezona a myslím že dobrá začal jsem na banditovi tam zhruba 6000 nu a pak v červenci konečně došlo k prodeji japonského ďábla a ke koupi gs a a už sem vyrážel slovensko ukraina rumunský hranice madársko fuj ty roviny samozřejmě podzimní alpy nádhera okolí GG obertauer aj, a na naší zemičku nemohu zapomenout tu mam nejraději a do dnešního dne mam 7000 tak celkem letos 13000
další rok se těším opět na nějaký ten srázek vevis atd a pokud bude zájem o Šumavěnku tak určitě nebude problém zase něco zařídit tak uvidíme ať se daří jak se dařit má
když ho miluješ není co řešit
to fífa : Šumavěnku bych si tuze dal, v sezoně 2010 by neměla chybět!
Upravil Kubrt dne 01.01.2010 21:01
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
to fífa : Šumvěnku bych si tuze dal, v sezoně 2010 by neměla chybět!
k tomu se musím připojit nám se tam moc líbilo. Jen škoda toho počasí. A nechal jsem tam po sobě příliš mnoho neprojetých cest. Jinak my sme se snažili jezdit co nejvíce. Ale vzhledem k financím a čásu se nám nepodařilo podívat se za hranice víc než jen na pár kilometrů. Nicméně i díky tomu že nemám auto tak jsem najezdil na poměry o kterých jsem mluvil krásných asi 14000. A moje Matylda slouží naprosto znamenitě. A jak jen okolností dovolí navštívíme všechny GS srazy co se naskytnou a doufejme konečně moje vysněné pořádné zahraničí.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Také se s Vámi podělím o mojí letošní sezónu,která by se s trochou nadsázky dala nazvat "šílená" - v lednu mi doktoři potvrdili infekční nemoc zvanou "motorka", v únoru jsem si jako součást léčby pořídila malé géeso, v květnu mi konečně Policie ČR odsouhlasila papírky na velké potvory a pak to teprve začalo.... Skončilo to v listopadu, najeto téměř 8000km pouze po CZ (hlavně Krušné Hory a Jizerky) a závěr sezóny úžasný - pod stromečkem velké géeso. A tak se moc těším na tu letošní sezónu, taky se chystám prošmejdit Šumavu a nejen tu a třeba i kousek dál (Alpy, Chorvatsko, Řecko??), prostě kam mne vítr zavane a kam se mnou někdo pojede
nevím kolik sem najelbo to byl hodně stresový rok a všechno sem dělal na poslední chvílitak nebyl ani čas na vedení nějakých záznamů o provozu na pozemských komunikacích.
dal sem pouze 2 x německo,asi 3 x slovensko,4x ,asi,polsko,zbytek po čr a kolem komína,podtrženo sečteno to byla slušná sezóna
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ještě doplněk.
Sečetl jsem náklady a jen za díly mi vyšlo něco přes 25 tis. Kč. Jsou v tom plastové origo kufry, 2x obutí, baterka a pak spousta drobností a volovinek.
Holt každá sranda něco stojí....., ale co bych pro jednostopého miláčka neudělal.
Pája
Letos to ze začátku nebylo nic moc, první jízda!! potrhané vazy v koleni. Pak nucená přestávka. No a pak to šlo, Jeseníky, Šumava to bylo na špuntech. Pak přezutí a hurá do Andorry a Španělska, pomalou cestou přes Francii domu. Pak zase na špunty a podruhé do Jeseníků a Polska. Trochu zlobení kolem komína a mám tam 18 tisíc.
profesor
No já už to tak nějak zhodnotil v Péefce a dal jsem si předsevzetí že letos nebudu padat a budu jezdit více offu
Statistika letošního roku-asi 23tis km. 13ulomených brzdových páček.
Krásnou sezonu Všem!!!!!!!!!
Tak a tedka jsem ještě navíc po roce a několika málo měsících napsal svůj 1000 příspěvek.Povedená sezona
toli přiložený následující obrázek:
Sezona se povedla na 100% !
Nová osmistovka poslouchala jak má, najeto 16 500, bez nehody, až na pár válení v lese či na poli
Jsem spokojen. Mnoho šťastných kilometrů v roce dvacetdeset
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
Letos to bylo super, toz at je to tak a mozna i lepsi nez v pristim roce (tzn. bez zazitku kdy mne marem rozmasiroval kamion ... dodneska mi hlava nebere jak se to podarilo ustat ... )