V cizině su jelimani tam Turka neznají a s rumem už vůbec nee pak to tam taki tak vipada ty dovozy z Itálie a už aji z Německa...
Kupredu spatki ni krok...
No a jak jsem psal jinde...prostě člověk se chce něco dozvědět a poradit a 3/4 vlákna je o ...... a ještě se to nedá někdy ani číst.
Jo sranda ok, ale pro nováčka takové vlákna, kde chce něco zjistit je k prdu. Takže buď se na to vykašle a nebo založí nové vlákno a další a další a pro mazáky to musí být ubíjející, že se to tu stále opakuje.
Upravil John_Ice dne 28.01.2022 18:01
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Ale ja sem ti jasne napsal ze neodklopil hrušku a nenamazl O krouzek.kamaradi dodali ze mu tam chybí kafe. Čemu ještě nerozumíš...
Kupredu spatki ni krok...
@John_ice
Však si to tak neber. Tohle fórum musíš brát jako komunitní a ne jen jako čerpání informací pro nováčky, nebo pro lidi, kteří "chtějí mít informaci honem". Ze zkušenosti vím, že zde je několik (nebudu jmenovat konkrétně) lidí, kteří přispívají svými příspěvky a pomohou ostatním (na mnoho jiných fórech jsem se s tím nesetkal). Tato pomoc je jejich knowhow a dělají to nezištně.
Já si takového jednání vážím a rád si počtu a hledám infornace, které mi mohou pomoci.
Nemůžeš se ale domáhat pouze konstruktivních příspěvků. Všichni, kdo zde přispívají to dělají ve svém volném čase a dobrovolně a tak se nediv, že v příspěvcích jsou i vlastní názory, nebo poznámky, které neznalému nemusí dávat smysl. Nechtěj, aby toto fórum bylo pouze o suchých neosobních příspěvcích. To by byla nuda a ani by zde nikdo nepřispíval.
John_Ice napsal:
No a jak jsem psal jinde...prostě člověk se chce něco dozvědět a poradit a 3/4 vlákna je o ...... a ještě se to nedá někdy ani číst.
Jo sranda ok, ale pro nováčka takové vlákna, kde chce něco zjistit je k prdu. Takže buď se na to vykašle a nebo založí nové vlákno a další a další a pro mazáky to musí být ubíjející, že se to tu stále opakuje.
já tě chápu, ale toto není ve stylu "Dejte mi návod jak udělat to a to" ale forum.
musíš počítat s tím, že se, stejně jako v hospodě, diskuze stočí ke "kafesrumem", názoru o lovení velryb nebo výpočtu Taylorova polynomu
pokud chceš návod, tak optimální jsou video-návody na tytrubce a nebo pročíst tunu balastu.
já jsem si taky pročetl a stále pročítám tuny starších zpráv a snažím se v nich vyčíst to co mne zajímá.
Kontaktuj někoho ze zdejších servismanů zajeď s motorkou k nim a koukej se jim pod ruce.
Tak to mám třeba v plánu já. chci aby mi někdo ukázal jak mám udělat "malej" servis o kterej se budu starat sám a na velkej budu jezdit k jednomu místnímu členovi protože na to má udělátka a nejlepší reference
edit: špatnej poslední smajlík
Upravil Sniper dne 28.01.2022 18:44
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
třeba tomuhle vůbec nerozumím.
Jinak jsem se ptal zda je GSA něco jiného při výměně olej než ostatní stroje...dle videa. Neptal jsem se zda to dělá dobře.
Po 2 letech jsem napsal první příspěvek. Že bych hned někoho otravoval?
Upravil John_Ice dne 28.01.2022 19:43
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Jinak jsem se ptal zda je GSA něco jiného při výměně olej než ostatní stroje...dle videa. Neptal jsem se zda to dělá dobře.
Hmm koukni se na diskuzi, a podívej se na co odpovídá, to bylo na "kafezrumem" ne na tvůj příspěvek.
a pokud vím tak rozdíl tam v oleji není.
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
John_Ice napsal:
Neber to ve zlým, ale kdybys použil funkci "HLEDAT" a věnoval tomu trochu času, tak bys nemusel zakládat duplicitní téma. Našel bys vše podstatné k servisu tohoto modelu. A když ti nebude něco jasné, tak není problém napsat do nějakého stávajícího vlákna a určitě se ti dostane odpovědi. A když ani to, tak můžeš napsat mě nebo někomu PM, a odpovědi se ti dostane.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Proč by BMW mělo být něco jinýho? Je to prostě motorka, na kterou výrobce vytvořil servisní manuál a podle něho bys měl postupovat. Vezmeš si REPRom, najdeš si podle VIN svůj model motorky a odservisuješ to tak, jak to tam píšou. Já třeba momentový klíč používám, obzvlát když dotahuju do hliníku. A dělal jsem to tak i u yamahy. Ale jak psal servisák, každej ať si pečuje o svoji motorku jak uzná za vhodné.
A tomu dupání nožičkou o zem nerozumím. Tak pokud se tu někomu nelíbí, může jít jinam. Třeba na motorkáře.cz, tam je plno odborníků, kteří vždy rychle a efektivně na vše odpoví.
Fojtik Design napsal:Tak pokud se tu někomu nelíbí, může jít jinam. Třeba na motorkáře.cz, tam je plno odborníků, kteří vždy rychle a efektivně na vše odpoví.