tag yo,nechám madýlka,všechno odvolám,zruším.zaměřím se na dva držáky,na jeden kufr by se dal kanďák a na druhý držák na petky
a kdybys chtěl být naprosto dokonalej z mého pohledu, tak by jsi nechal madýlka, připojit držáky na PET a kanďák a ty očka dal na druhou stranu na bok a tak 4 dospod k nožičkám Potom bych na kufry nabalil i babiččinu almaru a nebo (nekamenujte mě) i něco na boky kufrů případně i pod ně. Na úkor šířky se zvětší přepravní kapacita. Už teď dělám z Bobše takovej malej náklaďák a až si pořídím pořádný kufry ..........tak mě PéCHáčka rovnou zastřelej
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ještě k těm madýlkům, když dávám na kufr horní tašku, tak těma madýlkama protahuju upínací pásy i s přeskama, a do toho malýho nesmyslu bych to nenarval.
Ty malý úchyty maj výhodu akorát, když se z těch kufrů dělá stolek, tak nepřekážej, jako ty madýlka. To je ale fakt asi jediná výhoda.
Za mne taky jednoznačně madýlka ponechat. Ty přídavný chujoviny se daj udělat na přání každého soudruha.
K těm držákům.. po tom, co Touratech začal dělat ten univerzální držák příslušenství, bych si už na kufry jednoúčelovej držák nedal. Prostě na každou cestu se hodí jiné příslušenství, a takhle se to dá kombinovat podle potřeby. http://www.tourat...ath=25_211
stepan přiložený následující obrázek:
[77.92Kb]
Upravil stepan dne 07.01.2010 15:54
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Madýlka ANO.
Nedovedu si představit, jak se každou chvíli vztekám s protahováním pásků, nebo naopak s jejich plandáním navolno za jízdy, když budu línej je uklidit...
Ale ty dva menší úchyty by se fakt neztratily na víku - na kratších stranách.
Anebo co zkusit montovat madýlka do zkosený hrany víka (a la Zega Pro) - tak, aby tolik nepřekážely, když si z nich chce jeden udělat stolek, ale aby plnily funkci nožiček v případě, že víko položím obráceně na zem (ochrana proti poškrábání víka...).
Kufry ještě nemám, tak nevím, jak je tam místo - jestli by to nezavádzalo.
Čest (a) buch, Old K.
madýlka bych zachoval-přijde mi to praktické třeba pro vození stanu. A super by byla ta sada 45L s výřezem na výfuk pro GS1100..
Upravil Sema dne 07.01.2010 17:26
Zdarec!Jestli chceš dělat nějakou změnu,tak nejlepší by bylo,kdybys začal vyrábět nosiče kufrů na malý GS
Nevím jestli to dá takovou práci,aby ti stálo za to tuhle motorku ignorovat.Co takhle občas čtu přízpěvky na tvých stránkách,tak pár lidí se po tom už schánělo
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ja bych taky madla nechal,nejen ze je muzu pouzit jako kotvici mista kdyz chci neco pridelat na kufr a navic dobre slouzi pri sundavani vika z kufru
BMW R 1200 GS Adventure
tag yo,nechám madýlka,všechno odvolám,zruším.zaměřím se na dva držáky,na jeden kufr by se dal kanďák a na druhý držák na petky
a kdybys chtěl být naprosto dokonalej z mého pohledu, tak by jsi nechal madýlka, připojit držáky na PET a kanďák a ty očka dal na druhou stranu na bok a tak 4 dospod k nožičkám Potom bych na kufry nabalil i babiččinu almaru a nebo (nekamenujte mě) i něco na boky kufrů případně i pod ně. Na úkor šířky se zvětší přepravní kapacita. Už teď dělám z Bobše takovej malej náklaďák a až si pořídím pořádný kufry ..........tak mě PéCHáčka rovnou zastřelej
tomáš těžkýa nakonec vidíš to sám,co člověk to názor a je dobré vědět po čem lidi touží,já si vozím sebou olej v kufru ale já taky jezdím kolem komína,pokud bych jel někde dál,až někde do tramtárie,taky by se mi nelíbilo mít olej mezi párkama
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
stepan napsal(a):
Ještě k těm madýlkům, když dávám na kufr horní tašku, tak těma madýlkama protahuju upínací pásy i s přeskama, a do toho malýho nesmyslu bych to nenarval.
Ty malý úchyty maj výhodu akorát, když se z těch kufrů dělá stolek, tak nepřekážej, jako ty madýlka. To je ale fakt asi jediná výhoda.
Za mne taky jednoznačně madýlka ponechat. Ty přídavný chujoviny se daj udělat na přání každého soudruha.
K těm držákům.. po tom, co Touratech začal dělat ten univerzální držák příslušenství, bych si už na kufry jednoúčelovej držák nedal. Prostě na každou cestu se hodí jiné příslušenství, a takhle se to dá kombinovat podle potřeby. http://www.tourat...ath=25_211
to asi né,snažím se dělat pro široké pracující masy,těm stačí universální praktický věci
Sema napsal(a):
madýlka bych zachoval-přijde mi to praktické třeba pro vození stanu. A super by byla ta sada 45L s výřezem na výfuk pro GS1100..
máš recht už se mě nato ptalo několik lidí,většinou 1150,11 je stejná,mám tu nosiče 12 gs tak už jsem to zkoušel přiměřovat,jestli je použitelný základní rámeček s vykrojením z 12 gs,je tam trochu jiný sklon výfuku,museli by se ořezat zadní stupačky,ty konce pro plastkufr,posunout zadní směrové světla víc dozadu,můj odhad cca 5 cm,fpohodě,šlo by to,deš do toho
bystricke přiložený následující obrázek:
Sema napsal(a):
máš recht už se mě nato ptalo několik lidí,většinou 1150,11 je stejná,mám tu nosiče 12 gs tak už jsem to zkoušel přiměřovat,jestli je použitelný základní rámeček s vykrojením z 12 gs,je tam trochu jiný sklon výfuku,museli by se ořezat zadní stupačky,ty konce pro plastkufr,posunout zadní směrové světla víc dozadu,můj odhad cca 5 cm,fpohodě,šlo by to,deš do toho
Jo-jdu, pro tvoje kufry už jsem se rozhodl, jen jsem čekal, jak to dopadne s tou výrobou sady pro GS1100. Takže paráda
Mr GS napsal(a):
Zdarec!Jestli chceš dělat nějakou změnu,tak nejlepší by bylo,kdybys začal vyrábět nosiče kufrů na malý GS
Nevím jestli to dá takovou práci,aby ti stálo za to tuhle motorku ignorovat.Co takhle občas čtu přízpěvky na tvých stránkách,tak pár lidí se po tom už schánělo
neignoruji žádnou motorkuale to prostě nezvládám dělat tolik typů nosičů,navíc,někde musím sehnat motorku,nosič udělat,pak nato vyrobit kopyto,prostě mi nato už nezbývá časnakonec pojezdíš na malé a pak si koupíš velkou motorku a natu už věci mám
Sema napsal(a):
Jo-jdu, pro tvoje kufry už jsem se rozhodl, jen jsem čekal, jak to dopadne s tou výrobou sady pro GS1100. Takže paráda
to sem si zas nadělal do kalhotasi to budu muset fakt udělat
raptor napsal(a):
bystricke ja viem ze mam modelovu radu c.1 (som s nou nadmieru spokojny)
(az na tie modrobiele polepy na ktore od teba stale cakam)
žluté sou hezčízačínal sem s černou nálepkou,pak se žlutou,už mám i oranžovou a dnes už vím,že mě čeká i červená,no a asi ta modrobílá