shimi napsal(a):
no já vezmu něco silnějšího aby jsi tolik nevydržel a já se tolik nenaběhal,na elefant se těším a doufám že mi to letos zase klapne,jelikož pořád sem nějakje chcíplej,kdy to vubec je??
Cycli napsal(a):
Tak Matěji, máš tam můj hlas. Hlasovat budu denně. Ale nebude to zadarmo. To si nemysli, takový svět není. Hold na Elefantu mě bude muset tvůj tatínek nosit pivo celý víkend.
http://www.bmwgs....admore=376
No já jsem taky zvědav. Zas vyfasuju asi Formana a budu vám dělat voziče.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
jeden pěknej fífáckéj hlas sem tě tam prdnul tak držím palec
a jasně vede máš to v kapse
Upravil fifa dne 09.01.2010 21:59
když ho miluješ není co řešit
ne ne zatím nevedemje tam ještě druhá stránka a to jsou děti od července do prosince,a tam je taky snaživej tatínek,jo a je tam taky zajímavá diskuse,nějaký pan prudič který čte naše stránky mě tam napadá a ne jen mě,škoda že je srab a nemá tam ani mejl
fifa napsal(a):
jeden pěknej fífáckéj hlas sem tě tam prdnul tak držím palec
a jasně vede máš to v kapse
máš to tam. Nějak je drtíte.
jen pro rozšíření obzoru posílám, jek vypadají ,,borci z Ostravy"
Viki 21.7.
Aha, taky jsem si nevšiml druhé stránky. Proč pan prudí? My posílali dětem na hřiště a tam bylo přímo uvedeno že můžeš shánět hlasy kde chceš. Přece mě nikdo nenutí klikat pro ,,tvého" ale je prostě nej......
Upravil Waltr dne 10.01.2010 08:49
Waltře dík za podporu,no já to s pánem nemínim řešit,kdyby byl hrdina tak to semnou vyřeší osobně tomu se nebráním,mužeme si přece o tom promluvit, a proč to prostě řeší,no protože je to ****,já už ho neřešim a nebudu na něj reagovat,on se určitě ještě ozve až to vyhrajem a bude dělat chytrýho a urážet,jo a fotečka dobrá hned jdu najít taky jednu motofoto ta se všem zastáncům BMW bude moooc líbit hlavně Emiliovi
Upravil shimi dne 10.01.2010 10:43
hele tak sem to tam teď študoval a jdem vlastně proti sobě je tam napsáno
"Mělnický deník spouští hlasování o miminko roku 2009. Do ankety je zařazeno všech dvaapadesát dětí, která se letos stala miminky týdne."
takže uvidímě kdo vyhraje každopádně sem i vaší Elišce poslal hlasík jelikož je to kočka a zaslouží i ho, a tak se snažte ať je tam sranda a je mi opravdu jedno kdo vyhraje,protože stejně vyhraje pěkný mimino
Baltazar napsal(a):
máš štěstí, že Eliška je až v červenci
to jsi tam nasypal ty?? no mě tam nejde už toho dát víc ani nám a ani vám,hele a po tomlhe souboji bysme to ´měli nějak zapít,a jedno kdo je vítěz,sem skoro sousedi
Baltazar napsal(a):
Jsem ti trošku pomohl je to znát? snad jo jste první
ne já ale mé kamarády jsem poprosil, aby hlasovali pro tebe
hlasovat by mělo jít každej den X krát, jestli to nezměnili
shimi napsal(a):
to jsi tam nasypal ty?? no mě tam nejde už toho dát víc ani nám a ani vám,hele a po tomlhe souboji bysme to ´měli nějak zapít,a jedno kdo je vítěz,sem skoro sousedi
Baltazar napsal(a):
Jsem ti trošku pomohl je to znát? snad jo jste první
Upravil Baltazar dne 10.01.2010 21:38
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
hele je to změněný jde to jen jednou,šlo mi to jednou pro nás a jednou pro vás,nějak to ošetřili,takže je to hlavně o známejch,no já ještě čekám až všichni kámoši přijdou zejtra do práce k PC tak to asi poskočí,ale to bude tak vše,no tak uvidíme,je tojedno vyhraje někdo z motorkářů a to ej potřeba,a ty jsi stý bandy bandit****?
shimi napsal(a):
hele je to změněný jde to jen jednou,šlo mi to jednou pro nás a jednou pro vás,nějak to ošetřili,takže je to hlavně o známejch,no já ještě čekám až všichni kámoši přijdou zejtra do práce k PC tak to asi poskočí,ale to bude tak vše,no tak uvidíme,je tojedno vyhraje někdo z motorkářů a to ej potřeba,a ty jsi stý bandy bandit****?
jo já jsem Bandit <l>
Upravil Baltazar dne 10.01.2010 22:17
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto