Osobní zpráva, Personal Message (nebo tak nějak...)
V pravém horním rohu máš odkaz na své osobní zhprávy (ale musíš být přihlášená)
BMW GS = stroj na radost
abych nezakládal nové vlákno, tak mě by spíš zajímal rada od zkušených "pilotů" Dakaru, jestli je vhodnej pro začátky v terénu? už dlouho laboruju s myšlenkou, že bych na jaře pořídil Dakara a konečně se trochu odvážil do těch méně sjízdných míst
s GSA se mi to zkoušet nechce, mám o ní strach
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
protože se mi líbí ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Eva napsal(a):
Poradí my někdo?
Jaké jsou rozdíly mezi BMW F 650 GS a BMW 650 Dakar?
Já prosím,prosím,mohu poradit taky,Když přijdeš do sadů tak v kostele bydlí jedno BMWF650GS a čeká jenom až ho obrubuješ na vlastní kukadla,čus Sharki
bubak
No to bych sice mohla, ale teď bydlím v Praze :-)
Ale jinak, já vím jak vypadají oba modely jen jsem neznala jízdní vlastnosti a různé výhody a nevýhody u obou modelů. Jednalo se mi o to že si chci určitě pořídit BMW 650 jen se rozhoduju jestli GS nebo Dakara...
Všem děkuji za rady :-)
falcons napsal(a):
abych nezakládal nové vlákno, tak mě by spíš zajímal rada od zkušených "pilotů" Dakaru, jestli je vhodnej pro začátky v terénu? už dlouho laboruju s myšlenkou, že bych na jaře pořídil Dakara a konečně se trochu odvážil do těch méně sjízdných míst
Záleží co od toho čekáš Znám lidi co jezdí to co já i na 1200
650 je dost těžká a není moc stavěná na řádění v terénu Projedeš s tím skoro všechno ale chce to trochu víc si na moto zvyknout než u lehkého endura
Jen můj skromný názor Dakara mám tři roky a jezdím všude kde se jen trochu dá
falcons napsal(a):
Záleží co od toho čekáš Znám lidi co jezdí to co já i na 1200
650 je dost těžká a není moc stavěná na řádění v terénu Projedeš s tím skoro všechno ale chce to trochu víc si na moto zvyknout než u lehkého endura
Jen můj skromný názor Dakara mám tři roky a jezdím všude kde se jen trochu dá
Já bych chtěl začínat uplně pozvolna, probírat se z lehčího terénu postupně do těžšího podle toho jak mi to půjde, prostě jednoduše pozvolna zvyšovat a zkoušet svoje možnosti
Nerad bych ale měnil motorky, prostě bych chtěl koupit jednu a celý to prožít s jednou motorkou proto bych rád rovnou Dakara, kterej se mi mimochodem vždycky líbil. Byla by to moje moto 2 GSA na cestování a silniční vyhlídkové cesty a Dakara bych chtěl na tu tvrdou práci v terénu
Falconsy na tohle radši pořid Xchallenge. Dakar se sice dá použít i v těžším terénu ale je to více či méně trápení (někdy pilota a někdy techniky) . Dakar je dobrej na dlouhý cesty středním terénem.
TOLI napsal(a):
Falconsy na tohle radši pořid Xchallenge. Dakar se sice dá použít i v těžším terénu ale je to více či méně trápení (někdy pilota a někdy techniky) . Dakar je dobrej na dlouhý cesty středním terénem.
Tak jo asi máte zase pravdu dám na zkušenější. O Xchallenge jsem taky dost uvažoval, ale vítězil u mě Dakar, ale máte pravdu že praktičnost je asi v tomhle případě přednější.
Eva napsal(a):
Pánové, ne že bych chtěla zanevřít na Dakara, ale můj přítel mě přesvědčuje, že Suzuki 350 DR je lepší, lehčí a ovladatelnější.... Tak vám nevím.
To je sice lepší do terénu ale na silnici budeš trpět jako Hus a výkonem zrovna taky moc neoplívá.
Eva napsal(a):
Pánové, ne že bych chtěla zanevřít na Dakara, ale můj přítel mě přesvědčuje, že Suzuki 350 DR je lepší, lehčí a ovladatelnější.... Tak vám nevím.
pritel ma osmikilo?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Eva napsal(a):
pritel ma osmikilo?
Podle fotek to tak vypadá.
A co z toho vyplývá?
Na jeho názory nedej!
Maiali nel Fango!
Eva napsal(a):
pritel ma osmikilo?
Podle fotek to tak vypadá.
A co z toho vyplývá?
Na jeho názory nedej!
mas nejak moc energie )
----
btw: ja se ptam protoze zenska by mela mit imho o DOST HORSI motorku, nez samec.
Takze ten **(snip ** bude urcite stacit
Upravil hicks dne 14.01.2010 18:47
17 cm
Hicks napsal(a):
btw: ja se ptam protoze zenska by mela mit imho o DOST HORSI motorku, nez samec.
no jestli on má osmikilo, tak to dá teda práci něco odpovídajícího tomuto vzorci najít......
Amen.
17 cm