BIGR napsal(a):
Koukám,že se chlapci NUDÍTE. Jak je venku 3prd.. sněhu,tak se to tady vždycky projeví...
Jo, máš pravdu v tom, že je tam sněhu 3prd. Taky mě ale vadí, že o svojí motorce nic nevím. Když jsem před půl rokem dojel z výletu v dodávce kvůli podělaný regulaci palivového čerpadla, dost mě to na*ralo. Kdybych tenkrát věděl co vím teď, za dvacet minut jedu dál. A co před nedávnem probíraný pitomý spínač "policajta"...? Taky kravina, a zastaví Tě...! Proto lezu, rozebírám a zkoumám co k čemu slouží. Kurňa, tož přece su mehanik, bo ne...??? *pissed*
Jasně ale jsou věci na který nepřijdeš na silnici a v dílně to máš za chvíli. Protože tam to máš čím změřit atd. Já to nechávám tak jak to je. Samozřejmě chci vědět pokud možno co nejvíc o svojí i ostatních (1100,1150) ale když se má něco posrat,tak se vždycky posere to,co s sebou nemáš. To jsem zjistil už dávno v dobách svých začátků se Škoda 100. Plnej kufr náhradních dílů i vzádu pod sedačkama,basa plná nářadí a co myslíš? Posralo se to,co jsem si myslel,že se neposere a tak jsem to nechal doma. Takže vozím jen základ a vše se musí opravit systémem "Mekgajvr".
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS