Zdar, já jsem koupil Husky Flame 2, je pro dva kusy, pokud se chcete sblížit, pro jednoho komfort. Nízkej, jednoduchá stavba, vejde s do kufru od r1200c a ještě zbyde.....a cena je řekl bych velmi dobrá, okolo 4000,- ....
kaca napsal(a):
Zdar, já jsem koupil Husky Flame 2, je pro dva kusy, pokud se chcete sblížit, pro jednoho komfort. Nízkej, jednoduchá stavba, vejde s do kufru od r1200c a ještě zbyde.....a cena je řekl bych velmi dobrá, okolo 4000,- ....
Remus511: Tož, možné to je, já ho přesně nevážil, to je fakt Ale páč hodně lezu po horách aj do jeskyň aj na motorku ho potřebuju, tak jsem se snažil vybrat ten pro mne nejlepší kompromis ( a to mám ke všemu ještě 205 na svislo ) V ruce ani na zádech mě to těžké nepřišlo - to jsem jich měl možnost vyzkoušet víc typů - a BMW mastodont si s tím poradí i s další výstrojí bez problémů. Já třeba oceňuju rychlost stavby v případě nějaké metelice, bo má vepnutý vnitřek a tím pádem je to otázka desítek sekund a jsi doma. A postavíš ho i na pevný skále nebo ve sněhu, bo nepotřebuje kolíky, jen zatížíš sněhový límce a je to....
Upravil kaca dne 19.01.2010 15:51
Remus511 napsal(a):
Po dlohém koumání jaký stan pro velmi lehké cestování v jednom a na "koze" jsem asi našel řešení ....
Nějak se mi to nezdá. Naspal jsem toho v přírodě pod ledačím v mládí opravdu hodně. Tohle zřejmě buď dejchá a pak to asi bude promoknutelný zvenku, nebo to nedechá a je to promoknutelný zevnitř. Je to zavřený a málo prostoru.
Moje zkušenost: pokud prší nebo je zima či potřebuju někam dát věci tak standardní stan (u mě Jurek s apsidou) a pokud je hezky tak moskytka.
Paji přiložený následující obrázek: