Musím plně souhlasit s bystrickým, už jsem to videl mnohokrát, bohužel. Helma v pořádku a to co je podní už jen drží pevný hadry pohromadě.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Ad bystřa: plně souhlasím.
Ad kendy: koupil jsem přilbu po zralé úvaze, dokonce jsem na ni dlouho čekal(než ji žabožrouti vychytali), teď nemám potřebu každý rok měnit.
bystricke napsal(a):
já osobně vyměňuji helmu jen když už je vymačkaná natolik,že se mi na palici točí dokola
helma především slouží ktomu,aby měli možnost pozůstalí správně identifikovat právě tragicky zesnulého,ksicht musí být zachován pro případnou reklamaci
můžeš mít helmu jakou chceš,pokud budeš prase a budeš mít smůlu,hlava zůstane,krk už ne a vnitřní orgány taky
to co ti zachrání přilba už ti nezachrání bunda zapnutá až ke krku
možná melu sračky,nikomu je nevnucuji,ale pokud máš v hlavě howno,tak nato helmu nikdo ještě nevynalezl
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
PeDR napsal(a):
Ad bystřa: plně souhlasím.
Ad kendy: koupil jsem přilbu po zralé úvaze, dokonce jsem na ni dlouho čekal(než ji žabožrouti vychytali), teď nemám potřebu každý rok měnit.
Já pořád tvrdím, že nejsem tak bohatej abych si kupoval levný věci
Závidím že už jsi našel blembák který ti sedí
Já před koupí nikdy neměl dost peněz abych si mohl koupit "něco lepšího".
Můj Caberg ale taky dobrej Zdědil jsem ho ale ze silnice, kterou jsem měl před GS
Ted přemýšlím o nové ale zas nejsou penízky Napřed se bude šetřit a až pak vybírat