No to já už právě asi nezměřim, v tom je ten problém. Musel jsem to uštípnout a provizorně jsem to opravil nějakou sadou co vozim... Jde ta délka poznat nějak jinak, podle modelu, výroby nebo tak? :/
F 650 GS *2002
Prosím Tě Ježku, když už jsme v tom.. Jak rychle by si byl schopný ho sehnat? Tu délku bych musel asi risknout, už to prostě nezměřim.. Celkem na to chvatam..v úterý jsem chtěl odjiždět pryč..
F 650 GS *2002
čau, nechci kazit ježkovi obchod, ale já už přes půl roku jezdím s lankem z železářství, uřízl jsem si to na míru a na konci jsem nejdřív do toho válečku namačkal tuším nejtek (někdo radí matičku, ale ta je dost velká), aby to drželo, nakonec jsem to i zapájel a zatím dobrý. (lanko asi 2 metry za 7kč) Ale musíš si to prostrčit do bovdenu a s tím bylo pro mě snad největší sraní, páč se tomu moc nechtělo... Jen si změřit šířku, tu už si nepamatuju, jestli je to 1mm nebo 0,75 nebo jak.
Ale co se týče rychlosti, máš to skladem snad všude a za hodinku vyměněné, když se daří.
Do it my way...
1) ja ho mam take skladem.
2) me kseft nekazis. Jedno lanko na kterem mame zisk asi 35 korun me fakt neposere.. tak hura do bastleni..
3) nejlepsi je shanet vybaveny zelezarstvi treba v Rumunsku..
4) jak resis teflonovej vnitrek ktery ma bmw? Neresis, takze za par mesicu te ceka stejnej voser..
Upravil jezek dne 06.08.2013 22:45
Ahoj. Ježku prosim Tě bylo by možné u Tebe zakoupit na dakara k plynovému lanku lanovou kladku? Mam na ni vycinkané zoubky a vule na plynu mi vadí ve vrkání . Císlo dílu by mělo být 32727650284 Děkuji.
Taky bych si tam klidně nabastlil jiný lanko, ale potřeboval jsem to celý i s novým bovdenem. Starý jsem musel uštípnout, abych to mohl spojit opravnou sadou a aspoň dojel dom.
Upravil Mesik dne 11.08.2013 22:04
F 650 GS *2002
jezek napsal:
1) ja ho mam take skladem.
2) me kseft nekazis. Jedno lanko na kterem mame zisk asi 35 korun me fakt neposere.. tak hura do bastleni..
3) nejlepsi je shanet vybaveny zelezarstvi treba v Rumunsku..
4) jak resis teflonovej vnitrek ktery ma bmw? Neresis, takze za par mesicu te ceka stejnej voser..
Ale já to nemyslel nějak zle.. Jen jsem přidával nápad. Teflonový vnitřek jsem zrovna tenkrát neřešil, teď už bych tam asi nastříkal aspon nějakej sprej a pokud by se to opravdu neosvědčovalo, tak bych samosebou koupil origo. Ale dával jsem jen návrh na možnost nějakého levného řešení.. Toť vše
Do it my way...
Ahoj, trošku obnovím tohle vlákno Dá se vyměnit to hrozné převodní soukolí plynu za klasický rychlopal? Nezkoušel to někdo? Mám to ozubení zničené. Nebo dá se někde sehnat to bílé kolečko a grip s protikusem?
Jo, více lidí měnilo za rychlopal. Já naposledy za Magura 314 duo. 312 se již nevyrábí a dá se sehnat z druhé ruky a tím že jich je tak málo, tak kolikrát za ranec. Příště bych volil něco od Domino. 314 je celý z plastu a tak nějak to na mě působí, že až popáté budu otevírat horní víko, tak se to celé rozsype. Jinak ale funguje.
Škoda jen že v době kdy jsem to objednával, tak byly v prodeji jen kusy s gripy, takže to bylo pár zbytečných set vyhozených z okna. Nevím jak dnes. Nicméně ty gripy držely jak židovská víra a sral jsem se s jejich sundáváním pěkně dlouho.