Alda napsal(a):
Jaky mate lhuty na servisu? Jak dlouho predem je potreba se objednat? Tohle byla vzdycky nejvetsi slabina AuTecu i Bychla, odhadnout to 3 tydny predem aby bylo objednani vcas nebo naopak nemoct jezdit, kvuli cekani na volno v servisu, tak nejak neni mozny.
takze s lehkym zpozdenim ale preci:-)
Aktualne jsou terminy do druheho dne, ale s nastupem sezony, az se zacne prichazet na to ze motka "nefunguje" se terminy budou urcite prodluzovat... obvykle 5-10 dni. Je to otazka kapacity. Z tohoto duvodu je potreba zacit resit zacatek sezony o kousicek driv.
mimochodem, nove modely 2010 jsou jiz v prodeji at uz to je Rkova rada nebo naprosta bomba S 1000 RR.-) pokud by nekdo chtel dostavat informace o akcich, motorkach a vseobecne BMW, MINI ALPINA hodte mailik na recepce@invelt.com zaradime Vas do dtb na rozesilani tehle informaci:-) Jinak novy web se pripravuje... pokud bude vsechno klapat, tak koncem brezna by mel byt na svete - alespon jeho produktova cast:-)
invelt - telefon: 257117222
,
, ,
Ale proč je tam fotka modelu 2006-2007? Trochu invence by to chtělo....
Mno ano, chybka se mi vloudila:-) Puvodne tam byl starej adventure, na coz me upozornili nasi kluci od motorek, takze doslo ke zmene motivu... bohuzel ani na ofiko servru BMW AG neni priliz fotek novych modelu... nejsem si jist co vsechno se menilo, ale revoluce nastala hlavne v motoru a identifikator jsou ty srouby na vikou motoru a barvy, jak me nas Zdenek poucil:-) zmenu jsme resili od vcerejska... tak se omlouvam...
mam dotaz - vcera jsem volal do inveltu v praze, potreboval jsem zjistit udaje o jedne motorce dle VINu - nakonec me poprepojovali az k nejakmu ochotnemu panovi a ten mi sdelil, ze udaje o servisnich prohlidkach a najetych kilometrech mi nemuze najit, protoze nema od vcerejska (ted uz vlastne predvcerejska, tj. pondeli 8.2.2010) pristup do nejake databaze, coz me trosku prekvapilo...
byly by nejake podrobnosti k tomu?
O co se jedna - mam ve vyhledu jednu 12ku GSo, bohuzel dovoz a bohuzel bez servisky, rad bych se dopatral, zda-li to aspon nekdy videlo znackovy servis a pri jakem stavu Km. Vim ze u aut to vetsinou jde, tak snad by slo i toto.
zjistim stav... napis mi prosim na sebe kontakt, pripadne te bude nekdo od nas kontaktovat... diky
jiri.haberle@invelt.com
,
, ,
Jinak jsem koukal, že Invelt docela dost dává do reklam. Kam se podivám, tam je reklama na Invelt, rozhovor s jedním s majitelů a tak. Tak se to snad rozběhne dobře ke vší spokojenosti. To ovšem ukáže čas.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal(a):
Jinak jsem koukal, že Invelt docela dost dává do reklam. Kam se podivám, tam je reklama na Invelt, rozhovor s jedním s majitelů a tak. Tak se to snad rozběhne dobře ke vší spokojenosti. To ovšem ukáže čas.
hehe, no me to z pozice marketera tady prijde stale nedostacujici, ale pokud je tohle vnimani z venci pak je to spravne a plnime ukoly nam sverene:-) Ted uz jen aby vsichni prisli a nakoupili 1000 BMW, 500 MINI, 300 Motorek a 100 ALPIN a budu spokojenej:-)) tak sup sup do kramu a rozhazovat penize :-))
,
, ,
Cycli napsal(a):
hehe, no me to z pozice marketera tady prijde stale nedostacujici, ale pokud je tohle vnimani z venci pak je to spravne a plnime ukoly nam sverene:-) Ted uz jen aby vsichni prisli a nakoupili 1000 BMW, 500 MINI, 300 Motorek a 100 ALPIN a budu spokojenej:-)) tak sup sup do kramu a rozhazovat penize :-))
Já už mám jednoho věrnýho kamaráda od BMW a toho se nikdy nevzdám. Jen jsem zvědav, jestli mě na něj seženete za 20 -30 let díly.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal(a):
Já už mám jednoho věrnýho kamaráda od BMW a toho se nikdy nevzdám. Jen jsem zvědav, jestli mě na něj seženete za 20 -30 let díly.
Chtěl si napsat benzín, ne?
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
xhackerm napsal(a):
Abych se trošku zastal SLUŠNÝCH lidí z bývalého AuTecu...
... samozřejmě souhlasím s Radoskem... Když se vypravím do BMW na své Dakarce z roku 2001 v hodnotě cca 80-90tis. korun, určitě bych ocenil, kdyby se mnou bylo jednáno stejně slušně, jako s managerem, který si do firmy kupuje 3 nové baworáky v plné palbě v ceně několika milionů.
Ja teda snad ani nechci, aby se mnou jednali stejne Nejsu snob a radeji bych se sel treba mrknout primo na servis, nez sedet u kafe
Jsem objednán, tak uvidíme. Termín jsem si mohl vybrat, komunikace bez problémů.
xhackerm napsal(a):
... samozřejmě souhlasím s Radoskem... Když se vypravím do BMW na své Dakarce z roku 2001 v hodnotě cca 80-90tis. korun, určitě bych ocenil, kdyby se mnou bylo jednáno stejně slušně, jako s managerem, který si do firmy kupuje 3 nové baworáky v plné palbě v ceně několika milionů.
Ja teda snad ani nechci, aby se mnou jednali stejne Nejsu snob a radeji bych se sel treba mrknout primo na servis, nez sedet u kafe
Jsem objednán, tak uvidíme. Termín jsem si mohl vybrat, komunikace bez problémů.
Tak k tomuhle se přidávám taky docela rád bych se tež díval co se s motorkou děje sedět pěkně v křesle pít kafe třeba z automatu to je fuk a přes sklo se koukat jak se mi na moto dělá a nedělá!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
xhackerm napsal(a):
Tak k tomuhle se přidávám taky docela rád bych se tež díval co se s motorkou děje sedět pěkně v křesle pít kafe třeba z automatu to je fuk a přes sklo se koukat jak se mi na moto dělá a nedělá!
Jestli by servis byl na stejné úrovni jako AuTec pro motorky i auta tak si vem 9mm nebo raději 45mm... možná i AK-47
YouTube Video *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
xhackerm napsal(a):
Jestli by servis byl na stejné úrovni jako AuTec pro motorky i auta tak si vem 9mm nebo raději 45mm... možná i AK-47
YouTube Video
Proč třeba ve německu to jde sakra musí to jít všude! já když někomu dělám na stroji tak mi taky kouká pod ruce! Prostě chci vidět zaco platím
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jo já s tebou souhlasím. Pokud to hoši v Inveltu budou dělat jak slibují tak jim to vážně přeji a úspěch si zaslouží Ale jestli se vyměnil pouze název... Vím že tu kurvím vlákno, ale jsem toho opravdu plnej. Když to bude klapat jistě se vrátí spoustu zákazníků
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **