Joni je ženská s velkým Ž!!
Když jsem ji v Mohelnici viděla vedle jejího milovaného Dakárka, nedovedla jsem si představit, jak se na něj může vyškrábat. A pak mi spadla brada, když jsem viděla, jak v pohodě motorku o vládá a jak se automaticky řadí do kolony mezi chlapy odjíždějící na off projížďku po Hané
Takže Titiko: jde to
Mimochodem, já mám sedlo ve výšce 945mm Měla jsi vidět moje začátky
Všechno je to jen grif . Kašli na snižování a vytáhni do boje
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Na Stvořidlech? Jasneže! jezdíme pravidelně. Letos jsem právě přijela jako spolujezdec (na velké Mandelince-1200 gs), ale v sobotu odpoledne už jsem si to přisvištěla na Dakárku. Ooooo.... Nádhera..... Ale první cesta byla hned poznamenána pádem.. po ujetí asi 3!!! km.... Tak než abych si otloukala píšťaličku, tak jsme prostě a jednoduše sedlo "odpolstrovali" stylem, že mi zůstala místo sedla jen plastová krytka. Au... trošku tvrdé... ale mně to vůbec nevadilo! Já měla svého Mazlíčka a svištěli jsme si to domůůů.....
A na sajdkarsraz do Křelova jsem jela s Yamahou a se sajdou, protože jsem si tam vezla pejsky. A protože jsou dva, tak by nás už na Dakárka bylo moc... ... nemuselo by se to líbit těm tajtrlíkům s bílýma čepicema...
nestrašte mě, mě pořádná první jízda teprve čeká, zatím sem udělala jen kolečko kolem benzíny a pak jsme si ji odvezli domů na káře
Holt do sněhu sem si ještě netroufla
A ty Vaše zážitky mě teda vysloveně děsí!
Nicméně já si teda ne Tebe, ale Tvýho muže pamatuju z těch Stvořidel právě, pořád tam nosil toho malýho pejska:-)
ale na sajdu bych si teda netroufla, všechna poklona!
tak zaprve klobouk dolu devcata, ani jsem nevedel ze je vas tolik, co si troufate.... a je urcite potreba mit odvahy vubec zacit jezdit, protoze musite prekonavat vice prekazek, spojenych s telesnou konstrukci/vyskou, nemate vetsinou ty klukovske zkusenosti s koly a mopedy a nemalou hroli nekdy hraji i pretrvavajici nazory okoli.....bravo vam vsem
[kluci, sesadte je z masin, nebo za par let budeme bojovat za nasi rovnopravnost!!!]
Upravil Doc dne 18.12.2007 22:53
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
nemate vetsinou ty klukovske zkusenosti s koly a mopedy
To je podle mně zásadní problém .
Když vidím mého 10-ti letého syna co na kole provádí za prostocviky, lezou mi oči z důlků a nechápu, kde se v něm bere odvaha otáčet se smykem do protisměru, přeskakovat obrubníky a zkoušet stále vyšší a delší skoky....
To nás holky většinou minulo a teď to hodně chybí
Aneb: Co se v mládí naučíš, k stáru jak když najdeš
A co se sesazování týče... Titika to napsala nejlíp jak mohla
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
No, motorka je mrňavá, ale je jediná z naší garáže, ze které já dosáhnu oběma nohama na zem - a naráz! - nevídaný pocit !!!
Jinak holčička mi už přerůstá přes hlavu....
Upravil joni dne 24.12.2007 23:01
jé ty jo, vám ta holka bude závodit jednou:-) to nevím, jestli bych motorku půjčila hele, maximálně tátovi, ten to s nima umí a vždycky mi jí vytlačí a zatlačí do garáže:-) my jí máme trošku dokopečka, máme tam zundappa a to jsou potom honky když zastavím hloupě předním kolem na kopečku :-)
Nedá mi to, abych se nepřidala se svou troškou do mlýna
Mám zkušenost s 650 gs, moje velká výhoda je, že tu motorku pořádně zatížím a pak líp dosáhnu na zem. U Dakara jsem to zkusila taky, tam jen moje váha nestačí. Naložením další zátěže = karton pivka se setkal s kladnou reakcí, se sitauace zlepší, jen se špatně manipuluje s motorkou na místě
Hlásím přepákováno!!! Je to lepší než čokoláda a to je co říct! Mohla bych dělat reklamu na nejmenované výrobky, tím, jak jsem nyní spokojená a cítím se bezpečně :-)
Jupí..... GRATULUJI.... Jakým způsobem? Máš jen delší držáky, nebo kratší pružinu?
Já mám taky přepákováno!!!! Celková výška se snížila cca o 6 centimetrů!!!! Díky šikovným kamarádům a taky mýmu Kozlíkovi Šikulovi (Batmanovi) jsme zase trochu ošálili Matku Přírodu...... No, snad se mi to nevymstí v terénu. Ale aspoň zmírním mé "break-tanečky" na křižovatkách
Upravil joni dne 14.04.2008 12:48
Já mám dolu 4cm a k tomu ty podražený boty:-) Já to neumím přesně popsat, nicméně taková ta "kost" co je dole u stojánku tak ta byla o 1cm delší než ta původní a celý to udělalo 4cm:-) Možná pánové by věděli, jak se tomu přepákování nadává slušně:-)
Ale taky gratuluju! Je to takhle mnohem víc v pohodě. Ale pšt, nezakřiknout:-)