Jo a tady je z akce docela dost fotek.Chybi tam pouze vrchni cast sjezdu. http://www.zdenek...hove--2010Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Loni se pro nedostatek snehu nejelo,ale pristi sobotu 4.2.2012 se jede dalsi rocnik!
Snehu je relativne malo,ale snad to bude ok.Sice mam rok od roku vetsi strach,ale asi zase pojedu.
Tak kdo umi lyzovat mimo sjezdovky,udela si lyze o delce max.1 metr a hlavne je trochu magor,tak pristi vykend muzete dorazit.Zucastnit se muze kazdy.Vetsinou je nas kolem 50 lidi.Ted je ale v Machove spousta mladejch kluku,kteri fakt umej lyzovat a vzhledem k veku maj dost vygumovano,tak to bude tezky!
Kdo nevi o co jde,tak vice v prilozenem videu.Stoji za to zkouknout cele! http://www.stream...2-tajfunkyTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
TOLI napsal:
Nemám volno a krátký lyže jinak sem pro každou špatnost.
Kratky lyze udelas z jakychkoliv dlouhych.Obracene je to horsi!
Myslim ze nejaky stary sjezdovky na vyhozeni ma doma skoro kazdej.Nebo se v bazarech prodavaj kolem 100kc.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
tyo,video fakt dobrý ! I se u toho člověk pobaví,ale natohle mám malý koule
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsme prezili lyzovani i vecerni chlastacku u Hanibala.
Ucast byla sice slabsi,ale zato kvalitni.Sesly se 3 vitezove z minulych rocniku a spousta dalsich silencu.Na vic jak 5.misto mi to nedalo.
Casem hodim odkaz na nejake fotky a melo by byt i video ze sjezdu natocene kamerou na helme.Snad z toho neco bude,protoze ta kamera moc nedrzela.
Docela sileny je,ze letos jsem byl druhy nejstarsi ucastnik.
Pátý místo z 20 bude dobrý,horší by bylo z pěti.S tím stářím si nic nedělej,lepší už to nebude.Já to doháním nasazením a blbejma nápadama.To bude ale za chvíli taky trapný.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Pátý místo z 20 bude dobrý,horší by bylo z pěti.S tím stářím si nic nedělej,lepší už to nebude.Já to doháním nasazením a blbejma nápadama.To bude ale za chvíli taky trapný.
Bylo nas 19.Sice to neni moc,ale jinak byl tenhle rocnik za dobu co to jezdim asi nejpovedenejsi!
Rano mi bylo docela dobre.Mel jsem jenom 9 piv a nejaky panaky a pak jsem si to dal z hospody 3 km pesky domu.
Po ranu jsem byl jen trochu rozlamanej a lehce me boli za krkem.Ale nic vyjimecnyho.