Novej napsal(a):
jo po půlce můžu zažádat o vrácení, ale nejsem ochotnej se smířit s tím že za to že "mi upadla SPZ" nebo za to "že jsem stál na silnici s motorkou bez TP" Mi seberou techničák. Tudíž podám odvolání.
Jen aby to pak nebylo ještě horší,já už bych se u nás nedivil ničemu.
Koukám chlapi, že to mají ženský fakt asi o trochu jednodušší - o víkendu jsem vyrazila úplně stejně (s anglickou značkou a bez ručení), prostě nešlo odolat tomu počasí, že?? Tak trošku jsem nerespektovala víkendový buzerantský zákaz vjezdu u Národního divadla v Praze a pohotoví "náhodně stojící" příslušníci byli z motorky zřejmě tak vyjevení, že si vůbec nevšimli, že předložené papíry (TP a PV) jsou na starou 650, když před nimi stála nová 1200 a ještě se žlutou RZ. Nakonec to bylo jen za 500 a bez bodu a to jen proto, že Praha 1 nemá menší, než 500 kačkové bloky!!
4 Novej. No nevim chlape. Nejsem si jist, jestli by jsi nemel sklapnout paty a byt rad za to co jsi dostal. Hold jsi tele, ktery se nechalo chytit. Mam dojem, ze jsi to v prvnim prispevki, ktery jsi smaznul psal trochu jinak nez ted. (upadla SPZ" nebo za to "že jsem stál na silnici s motorkou bez TP ). Radeji bych zkusil pravnika, ale ten te taky neco bude stat.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
svatunice napsal(a):
Koukám chlapi, že to mají ženský fakt asi o trochu jednodušší - o víkendu jsem vyrazila úplně stejně (s anglickou značkou a bez ručení), prostě nešlo odolat tomu počasí, že?? Tak trošku jsem nerespektovala víkendový buzerantský zákaz vjezdu u Národního divadla v Praze a pohotoví "náhodně stojící" příslušníci byli z motorky zřejmě tak vyjevení, že si vůbec nevšimli, že předložené papíry (TP a PV) jsou na starou 650, když před nimi stála nová 1200 a ještě se žlutou RZ. Nakonec to bylo jen za 500 a bez bodu a to jen proto, že Praha 1 nemá menší, než 500 kačkové bloky!!
husty... ja mam najeto cca 50 000km bez papiru.. ale priznam se, ze cca v roce 2006, kdy zavedli drakonicka opatreni.. jsem s tim prestal.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
husty... ja mam najeto cca 50 000km bez papiru.. ale priznam se, ze cca v roce 2006, kdy zavedli drakonicka opatreni.. jsem s tim prestal.
Teda Hicksi, ty jsi řízek... U mně to byla jen shoda více okolností , nebyl to čirý úmysl. Nemohu za to, že magistrátu trvá převedení motorky do Česka týden a zrovna takový, kdy se vydaří počasí. A teď, když už je motka zcela legální, tak se zase zima rozhodla, že nás ještě neopustí
Teda Hicksi, ty jsi řízek... U mně to byla jen shoda více okolností , nebyl to čirý úmysl. Nemohu za to, že magistrátu trvá převedení motorky do Česka týden a zrovna takový, kdy se vydaří počasí. A teď, když už je motka zcela legální, tak se zase zima rozhodla, že nás ještě neopustí
ale jako zena jsi lepe vybavena k podobnemu jednani, ja jsem od prirody uprimna bytost 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ale jako zena jsi lepe vybavena k podobnemu jednani, ja jsem od prirody uprimna bytost
Nic ženského jsem na příslušníky nezkoušela, proto to asi bylo za těch 500 Doma mi také říkali, že s upřímností nejdál dojdeš - tak jsem zasahujícímu příslušníkovi upřímně chválila, že umí jezdit na skůtru i jsem upřímně souhlasila, že přitom na něj fouká...
ale jako zena jsi lepe vybavena k podobnemu jednani, ja jsem od prirody uprimna bytost
Hicksi ty jsi taky pěkně vybaven *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **