to Mr.GS: u kvalitních rukavic by nějaké špinění rozhodně nastat nemělo...nikdy jsem neměl levné rukavice, takže jsem s tím ani nikdy problém neměl...
Jinak ty Reusch skutečně nešpiní, najezdil jsem toho v nich už hodně, promokly mnohokráte a nikdy problém. Zboku mají perforaci, takže v létě větrají a v případě mokra i rychleji schnou. Jen je chce kupovat velikostně fakt natěsno, povolí...první tisícovku až bolí prsty, pak sedí dalších 40tis. jedna báseň...
A dost výrobců dělá světlou klokaní dlaň, v barvě přírodní kůže Skippyho, našeho kamaráda......
to Prezi : **** závidim...na ty GT mám spadeno,jen se musim vypravit do Brandýsa nad Labem.Blíž jsem je nesehnal (myšleno k Pardubickému kraji)
moc jsem o Poledníkach přečetl na motorkáři.cz a i tenkrat tady jsem založil vlákno...
Jsou to rukavice "hodně muziky,za málo peněz"!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vjetrnik napsal(a):
to Mr.GS: u kvalitních rukavic by nějaké špinění rozhodně nastat nemělo...nikdy jsem neměl levné rukavice, takže jsem s tím ani nikdy problém neměl...
Jinak ty Reusch skutečně nešpiní, najezdil jsem toho v nich už hodně, promokly mnohokráte a nikdy problém. Zboku mají perforaci, takže v létě větrají a v případě mokra i rychleji schnou. Jen je chce kupovat velikostně fakt natěsno, povolí...první tisícovku až bolí prsty, pak sedí dalších 40tis. jedna báseň...
A dost výrobců dělá světlou klokaní dlaň, v barvě přírodní kůže Skippyho, našeho kamaráda......
No,já si nemyslím,že to špinění je o kvalitě.Tá kůže se prostě nějakým způsobem barví a ta barva ať je sebekvalitnější,tak může(nemusí)pouštět.
Jinak všem díky moc za rady!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
díval sem se na výstavě na rukavice,nějaké jsem zkoušel,ale buď byli krátké,nebo drahé
mám od práce děsně vytahaný ruky,tak potřebuji (chci)rukavice delší,máte nějaký typpokud budou dražší,tak ať sou s goreteksem
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to Bystřa: zkusíl bych výlet do Louise...kromě rukavic Rukka má žena Gore-Texové Heldy a byla s nimi spokojenost, jen když bylo chladněji jí byla zima, tak na jaro-podzim má teď Rukku a tyhle na léto...
Vcera jsem pri litani po polnackach nekde potratil jednu rukavici. Bylo pomerne teplo a tak jsem navlekl crossove. Musim tedy obratem nekam vyrazit koupit nove. Stejne uz delsi dobu pokukuju po tech Polednikach. Nebyla by proto rada kde by se ve vychodnich cechach daly ty Poledniky vyzkouset, pripadne koupit? Pripadne uvitam radu na nejaky univerzalni rukavice v cene tech Poledniku (cca !400,-)?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu