Diky za info. No jasne, pres parkovacky kvuli skleroze je to idealni, tak to urcite zapojim, to me nenapadlo.
Budu je davat na padaky, ale nahoru pod zobak. S padakama jsem ruzne spekuloval, chci padaky cely - pres valce i nahoru pres nadrz jako je ma ADV. Takze jsem se rozhodl pro SW Motech, jsou mj. i vzhledove podobny tem na ADV a ted jsem ve fazi shaneni.
Spatne, jsem to popletl.
Ne SW Motech, ale Hepco Becker.
Vybiram tak aktivne az jsem z toho sam zmatenej.
Takze jsem mel na mysli tyto Hepca (s dovolenim pouziju fotku Batmana :-):
SW Motechy byly taky v premejsleni, ale ty tvary jsou takovy nejaky divny, to byly tyto:
Alda> kdybys o nich vyzvedel neco vic (napr. jak je to s jejich homologaci) a osahal jsi je na zivo, tak muzes poreferovat V Praze nejsou nikde v zadnym shopu v nabidce
No fyzicky se k nim asi nedostanu, takze nevim. Homologaci tam pisou ze to nejakou ma, otazka je v jakym state si kdo vymysli jaky pozadavky, osobne bych ji az tak moc neresil, nedokazu si predstavit ze by se to nekomu mohlo nelibit.
Osobne bych asi v pripade problemu postupoval vlastnim presvedcenim o standardni vybave z vyroby
Tak jsem je nakonec koupil a namontoval, ale obrazek lehce klamal. Jsou ovalny, ale pak se zuzujou a vypadaj divne. Ale nastesti jsou cerny, takze to neni videt. Nicmene montaz byla celkem v pohode, az na to, ze jsem si nezastipnul benzinovy hadice a tak jsem vybryndal asi pul litru na zem Kabely jsem nekratil, protoze na nich byly nacvakany koncovky - vubec jsem nezasahoval do originalni kabelaze BMW, jen jsem pripnul spousteci kablik od relatka na sedivej kabel na konektoru (tlumeny svetla). Vypinac jsem namotoval nariditka za pomoci drzaku svetla na kolo. Vypinac sviti cervene pri vypnutych mlhovkach a zelene pri zapnutych. Snad neco vydrzi a nenatece do nej voda. Svetla jsem pridelal na padaky, ale musim je trochu seridit. Svitej mi obe moc doleva a dolu a navic je nemam stejne vysoko. Navic sviti jasne bilou barvou, kterou nemam moc rad - oslnujue mne a osvetlenou plochu nevidim - mel jsem ten samej problem u TDMka. Nejradeji bych tam hvizdnul nejaky zluty H3ky.
Jinak rada vsem: dejte si pozor, abyste pri montazi nadrze prekontrolovali lanka od klapek. Jedno se mi totiz povytahlo z ulozeni a ja jsem hodinu zjistoval, proc mi motorka nechce jet a strasne se hada...
Jamesgsf> vypinac byl prilozenej v baleni, ale v sobotu ho vyfotim vcetne svetel a plesknu sem odkaz. Bohuzel se obavam, ze takovej se nikde prodavat nebude Jak jsem psal, ty svetla byla skladacka a zapojeni a umisteni bylo trivialni (krom umisteni svetel na padaky, samozrejme )
rendas napsal:
Já mám přídavné rorzsvícené pořád, a ne kvůli tomu abych lépe viděl,ale kvůli tomu, abych byl lépe vidět,o parádu nejde
ja jsemna tom uplne stejne nemam zadny vypinac jsou proste furt zapnute ale stejne se stava ze te nekdo prehlidne :-(
to je pravda pravdouci... zase budu muset vyhodit prachy za bezpecnost
Pockam na slavkovy fotky..
Slavku, myslis ze pujdou ty tvy svetla dat na tyhle moje padaky?
Prijde mi, ze plech s dirkou je dost zesikma smerem k zemi. Daji se ta svetla vertikalne naklanet v drzacich?
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
chiptdm> vetsina mlhovek se da nastavit ve dvou rovinach - tedy i ty moje. Ja bych ti spis doporucil nejaky jiny, ty co mam ja jsou docela masivni a tezky. (napr. tyto: http://www.hobbyc...=cz&x[0]=5 ) - jen jsou hnusne chromovany. Uvidim, jak dlouho ty moje vydrzi, abych nemusel za pul roku kupovat Helly. Navic montaz jsem udelal pomoci pulmesicu, ktery jsem nasel v zeleze v garazi... O vikendu to vyfotim a prihodim nejaky dalsi referaty.
Slavek-xxx napsal:
chiptdm> vetsina mlhovek se da nastavit ve dvou rovinach - tedy i ty moje. Ja bych ti spis doporucil nejaky jiny, ty co mam ja jsou docela masivni a tezky. (napr. tyto: http://www.hobbyc...=cz&x[0]=5 ) - jen jsou hnusne chromovany. Uvidim, jak dlouho ty moje vydrzi, abych nemusel za pul roku kupovat Helly. Navic montaz jsem udelal pomoci pulmesicu, ktery jsem nasel v zeleze v garazi... O vikendu to vyfotim a prihodim nejaky dalsi referaty.
Ty svetla prodavaji v kdejakem tunigovem obchode a maji je i v cerne barve. Myslim, ze jsem je videl dokonce i v Obi v nejakem regalu s autoprislusenstvim. Taky jsem nad nima chvili uvazoval.
Upravil paulik78 dne 23.01.2008 11:21