Ja mám od HELD-u, bunda Rano má aj kapucňu a nohavice Tempest. Neónová žlto-zelenkavá farba ma dostala. Perfektne je vidieť za nepriaznivého počasia. Čo sa týka odolnosti, je to v poriadku, vyskúšaná minulú sezónu. Ľahko sa oblieka a je super skladná.
Bulvic napsal(a):
Ahoj všem,
prosím poraďte mi, nevím jaký mám vybrat nepromok a kdyby jsem vědli o nějakém ověřeném co sami používáte a nerozcupoval se při prvním použití tak budu moc rád Hadry na moto mám ale nepromok je nepromok ..
Děkuju za tipy
Urcite dvojdilny, lepsi oblekani a moznost vyuziti jen bundy. Znacka, po 10 letech jezdeni muzu doporucit Dainese
BMW R1150GS MY02
spillda napsal(a):
pracovni odevy a tam to poridis cca 250 bundu i kalhoty a vydrzi to opravdu dost kupovat radoby znackovej nepromok za 1200 a vic mi prijde zcela zbytecna investice i kdyz se najdou lidi kteri tvrdi ze jak to nema polep se znackou je to k nicemu tak jim never navic vyhodu vidim v tom ze si muzes nechat treba jen kalhoty kdyz uz neprsi ale silnice je plna vody
a řeknu vám, v čem je výhoda oproti těm z pracovních oděvů - JSEM NA CESTĚ VIDĚT
krom extra barvy ma spoustu reflexních pruhů. Že je opravdu nepromokavý a z pořádného materiálu ani psát nemusím.
ne ne v pracovních oděvech prodávaj i kanárkově žlutý za 130kč dvoudílný
prodávaj ale měli jsme troje a šoupe se z nich to pogumování tak jsem si koupil Kombinézu Padanu a vysí přibytá hřebíkama v garáži na stěně dovnitř se voda dostala jak hovno a ven ani boha.Prostě nepromok
Dvoudilny nepromok z pracovnich potreb. Cena 220,-
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
naprcccs napsal:
znovu.... zkušenost s dobrým nepromokem?
díky
Je to pružný takže to přilne a nevlaje, má to dlouhý rukávy, je to dobře vidět, nezapaříš se v tom a je to malý sbalený. Něco podobnýho dělá tuším i Revit, ale já mám tenhle. http://www.rockwa...nomic-rain
A k tomu ještě koupím tyhle kalhoty http://www.rockwa...trilaminat
Jezdí v tom víc lidí z fóra a zatím sem slyšel jenom chválu.
Znovu... dvoudílný nepromok z pracovních potřeb. Co na tom nechápeš?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
naprcccs napsal:
znovu.... zkušenost s dobrým nepromokem?
díky
Je to pružný takže to přilne a nevlaje, má to dlouhý rukávy, je to dobře vidět, nezapaříš se v tom a je to malý sbalený. Něco podobnýho dělá tuším i Revit, ale já mám tenhle. http://www.rockwa...nomic-rain
A k tomu ještě koupím tyhle kalhoty http://www.rockwa...trilaminat
Jezdí v tom víc lidí z fóra a zatím sem slyšel jenom chválu.
tohle jsem měl dneska v ruce, moc se mi to líbilo.. takže stojí za to dát ty peníze, jo?
Kubrt napsal:
píšu kvalitní nepromok... příjde ti nepromok z pracovních potřeb jako kvalitní/nejlepší řešení? Taky jsem v něm jezdil, je to prostě jen nouzovka pro ty, kteří nejezdí daleko a nebudou ho často využívat.
Upravil naprcccs dne 13.04.2015 20:07
Kubrt napsal:
píšu kvalitní nepromok... příjde ti kvalitní nepromok z pracovních potřeb jako kvalitní/nejlepší řešení? Taky jsem v něm jezdil, je to prostě jen nouzovka pro ty, kteří nejezdí daleko a nebudou ho často využívat.
Ano, přijde mi jako kvalitní a nejlepší řešení. Protože nevim jak Ty, ale já nevyhledávám projížďky v dešti a zatim se mi nestalo že bych moknul uplně celou moto dovolenou... a na 1-2 zmoknutí během sezóny si myslim, že je to naprosto dostačující...
Ikdyž je fakt, že JÁ NEPOTŘEBUJU JEZDIT V NEPROMOKU ZA třeba 1800,-
Kubrt napsal:
píšu kvalitní nepromok... příjde ti kvalitní nepromok z pracovních potřeb jako kvalitní/nejlepší řešení? Taky jsem v něm jezdil, je to prostě jen nouzovka pro ty, kteří nejezdí daleko a nebudou ho často využívat.
Ano, přijde mi jako kvalitní a nejlepší řešení. Protože nevim jak Ty, ale já nevyhledávám projížďky v dešti a zatim se mi nestalo že bych moknul uplně celou moto dovolenou... a na 1-2 zmoknutí během sezóny si myslim, že je to naprosto dostačující...
Ikdyž je fakt, že JÁ NEPOTŘEBUJU JEZDIT V NEPROMOKU ZA třeba 1800,-
BTW - v nepromok z potřeb mám asi 5 let.. teda už jen vršek, kalhoty mi před těmi pěti lety praskly v Rumunsku... bunda drží, ale už je taky děravá.. už bych si to prostě nekoupil.. vlaješ v tom jako kkt atd..
takže NE, není to nejlepší řešení, ale na to příjde každý sám.
BTW2 - neřeším cestu na týden...
Upravil naprcccs dne 13.04.2015 20:13
Přemýšlím nad kompletem od DIFI takže tohle je taky v merku
Ono to DIFI je třívrstvé,takže nepromokavou vrstvu máš uvnitř.Já si,ale pro lepší pocit sucha a bezpečí pořídil i nepromok.Ty vnitřní vložky používám jen vyjímečně a to v období kdy už bývá velká zima.Nepromok má tu výhodu,že když zmokneš,tak bundu a kalhoty máš suché a netaháš si mokro,třeba do stanu.
.
Přemýšlím nad kompletem od DIFI takže tohle je taky v merku
Ono to DIFI je třívrstvé,takže nepromokavou vrstvu máš uvnitř.Já si,ale pro lepší pocit sucha a bezpečí pořídil i nepromok.Ty vnitřní vložky používám jen vyjímečně a to v období kdy už bývá velká zima.Nepromok má tu výhodu,že když zmokneš,tak bundu a kalhoty máš suché a netaháš si mokro,třeba do stanu.
jojo, vidím to stejně.. nepromok je prostě nejlepší řešení.. Nepotřebuju abych měl suché tělo a bundu jako houbu.
Vyzkoušel jsem toho fůru. Kombinézy, pracovní pláštěnky a vždycky to stálo za velký H...o. V současnosti mám toto: http://www.rockwa...nomic-rain
včetně kalhot.
Je to sice drahé, ale absolutní špička. Ocenil jsem to při loňské cestě Srbsko, Bulharsko kdy nám ustavičně pršelo a nemá to opravdu žádnou chybu, teda až na tu cenu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží