Miki - zatím nevím když to schodim ze stojanu tak to jde tak o 10čísel dolů.Holt pružiny na 100kg se při 200kilech docela prohejbaj ale už skoro nemám zadní kolo ve vzduchu takže o cca 2-3cm to šlo nahoru.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak nechal jsem udělat o 15cm delší pancéřovou brzdovou hadici.Musím se podělit o zkušenosti s firmou PP tuning- v neděli večer jsem objednal a v úterý v poledne už na mě zvonila PPLka http://www.pptuni...ove-hadice
pružiny pořád nejsou.
TOLI napsal(a):
Tak nechal jsem udělat o 15cm delší pancéřovou brzdovou hadici.Musím se podělit o zkušenosti s firmou PP tuning- v neděli večer jsem objednal a v úterý v poledne už na mě zvonila PPLka http://www.pptuni...ove-hadice
pružiny pořád nejsou.
PP-tuning můžu jen doporučit,bydlím 10km od nich a když jsem tam přijel nechat udělat na bávo přední hadicu, tak bez mrknutí oka jsem za 10minut jel dom i s novou hadicí. Můžu jen doporučit
Tak jsem to dneska vytáhl na chvilku ven. První poznatky- to řízení je nějaký moc vratký asi to dělá víc předsazená osa a možná taky jen guma a nebo už sem vyšel ze cviku. Příčný prahy a obrubníky necejtim do chvíle než se jich dotkne zadní kolo a to i v docela velkejch rychlostech.
A selskými počty sem došel k tomu že nejspíš nebudu ani muset měnit pružiny.Poněvadž origo pružiny maj tuhost 0,55kg/mm tzn že aby se dostaly nadoraz =210mm tak počítám 0,55 x 210 = 115,5kg krát dvě nohy ,to je 231kg aby šel předek na doraz. A tedka pružiny ze stopětadvacky maj 0,4kg/mm , 0,4 x 300 x2 = 240kg! ,asi dám pod pružiny jen podložky a mělo by to bejt v cajku. O víkendu to pořádně otestuju a uvidím jak se to bude chovat.
Tak na trati 1000% zlepšení, zatím se to ani nezdá moc měkký ale všude je dost bláta takže se nedá jezdit tak rychle. Zkoušel jsem i trošku trialu a tenhle kamínek ladně přeskočím. S origo vidlicí bych šel rovnou přes řidítka.Odpoledne nazuju silniční gumu a půjdu to testnout na silnicích.
toli přiložený následující obrázek:
Jedno kolečko na trati.Není tam sice pořádně nic vidět ale aspon něco.Pojal sem to spíš jako test držáku na foták. Foták sem bohužel zkurvil-nalítalo do objektivu bahno. oprava se podařila jen částečně.
YouTube Video
Upravil toli dne 11.03.2010 21:00
vzhledem k umístění foťáku se opravdu divím že ti do něj to bahno nalítalo. skus mu příště před objektiv nalepit kousek skla až dojezdíš setřeš sračky sundáš sklíčko a je to v cajku. jinak dobrý
Tančící Havran
Ale jo vydrží tohle nebylo nic. Až se udělá počasí tak honza vytáhne kameru a pojedem udělat nějaký pořádný video- skoky,výjezdy,extrémy
Ahá takže to on to má na svědomí ,no moc mě to nestálo tak jsem se na značku neptal.
Upravil toli dne 01.04.2010 16:11
Jééé a je to v perdeli ten tlumič tam nepůjde protože má jiný spodní oko , no hergot híml co ted stim.
Tak jsem našel že by měl pasovat na boxery dozadu takže kdyby někdo chtěl je z yamahy TT .Tak by se musela dát silnější pružina.
Upravil toli dne 01.04.2010 16:33