...Ortlieb je Ortlieb.. . Když jsem jezdil na jednohrnci v kanadách a cestářský bundě, tak jsem si ušil "nádherný" modrý, prostorný, nepromokavý a hlavně móc levný brašny, který mám vlastně do dneška, ale jezdit s nima už nebudu.
Další mezikrok, který jsem si taky mohl odpustit, byla výhodná koupě pytle u Louise (10euro) cestu do Alp vydržel jen tam. Zpátky mi pomohla lepící páska a igelitový pytel na odpadky
Další zavazadlo na cesty bude Ortlieb
Marek napsal:
...Ortlieb je Ortlieb.. . Když jsem jezdil na jednohrnci v kanadách a cestářský bundě, tak jsem si ušil "nádherný" modrý, prostorný, nepromokavý a hlavně móc levný brašny, který mám vlastně do dneška, ale jezdit s nima už nebudu.
Další mezikrok, který jsem si taky mohl odpustit, byla výhodná koupě pytle u Louise (10euro) cestu do Alp vydržel jen tam. Zpátky mi pomohla lepící páska a igelitový pytel na odpadky
Další zavazadlo na cesty bude Ortlieb
Nezbývá než souhlasit, včera jsem si ho v TT také pořídil a vypadá velmi bytelně. Včetně popruhů.
Tema jsem zakladal ja,po roce musim souhlasit,Ortlieb je super,pevnej,proste kvalitni-spokojenost.Jinak co jsem mel moznost videt pres sezonu tak K-GEAR je taky super,bez problemu by stacil-srovnatelna kvalita jako ortlieb,LOUIS neni nic moc,videl jsem ruzne skoby a prodreniny od gumycuku to je tak na sezonu.
Upravil xavier dne 28.11.2008 09:11
Aktualne 1250 GSA HP
vak na moto: http://www.gemmasport.cz/GoodsDetail_LS.asp?nDepartmentID=406&nGoodsID=12010&nLanguageID=1
dobrá cena i procedení, ale nevím co vydrží
Marek přiložený následující obrázek:
Nová vodotěsná 70l taška příbuzná Satchelu se 2 vnějšími a 2 vnitřními vodotěsnými kapsami na zip. Popruh přez rameno a 2 ucha pro pohodlnější nošení. Vyrábí se v zelené a oranžové barvě, též ve 100l variantě. Taška je vyrobena ze silnější nylonové tkaniny s TPU zátěrem pro svařované vaky. Jedná se o velmi pevný materiál, ohebný i při nízkých teplotách, mimořádně kompaktní ve svařovaných spojích, vysoce oděruvzdorný
Jedu? Jedu!
R1150GS
http://www.hgsport.cz/produkt/hg-sport-jezevcik-variant-80l/2712
Právě si budu nechávat na zakázku šít takovýto loďák u této firmy o objemu 100L-43X70cm , který takto nebude přečnívat obrys moto , zavírání na šířku, materiál podobný jako na raft, vařené spoje=vodotěsný, cena cca1000,- kč.Pokud chce někdo další, ozvěte se mě nebo výrobci.
Left
Ja mam od minulej sezóny ten od SW Motech 60l neon http://shop.sw-mo...d=66285675 co spomína Karlie zatiaľ všetko v pohode su k nemu popruhy na nosenie na plece aj upínacie na moto
JEN PRO INFO. Ja jsem loni na rychlo shanel neco stredne velkyho za rozumnej peniz s podelnym plnenim, ale vsude bylo jen samy rolovani z boku.Tak jsem ve finale vzal jako-ze docasne reseni vak ze Sportisima zluty silne pogumovany .Myslim 50 L. Davam tam jen stan,boty a nejaky serepeticky co nechci v kufru a zatim teda drzi paradne, za ty prachy. Neni to idealka ale za 3 nebo 4 stovky Urcite bych bral neco kvalitnejsiho s rolovanim podelne, ale zatim se ne a ne rozpadnout
milanosor přiložený následující obrázek:
[176.28Kb]
Upravil milanosor dne 21.06.2012 11:12
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
JEN PRO INFO. Ja jsem loni na rychlo shanel neco stredne velkyho za rozumnej peniz s podelnym plnenim, ale vsude bylo jen samy rolovani z boku.Tak jsem ve finale vzal jako-ze docasne reseni vak ze Sportisima zluty silne pogumovany .Myslim 50 L. Davam tam jen stan,boty a nejaky serepeticky co nechci v kufru a zatim teda drzi paradne, za ty prachy. Neni to idealka ale za 3 nebo 4 stovky Urcite bych bral neco kvalitnejsiho s rolovanim podelne, ale zatim se ne a ne rozpadnout
milanosor napsal:
milanosor napsal:
milanosor napsal:
cena je super len to plnenie z boku nebude niaka veľka výhra
Nerikam, ze je to nejaka hitparada, ale za tyhle prachy jsem nevahal. A za dva roky pouzivani a nejakych 15tis km se mi na nem nepare vubec nic.
Na ty ksandy se podivam doma, nejsem si vjedom jestli po pujde vyvliknout.Ale pokud by si na vrchnim stahovani odtranil sesite zahnuti,tak to normalne provliknes.Spodek je myslim na prezku. Vecer se doma podivam.Nicmene nazivo ho uvidis prakticky v kazdem Sportisimu
Takze mimo popruhu kolem pasu jde dostat dolu vse bez pouziti noze
Upravil milanosor dne 25.06.2012 06:48
I pád na hubu je pohyb kupředu
Já si nechávám momentálně u HG sportu vyrobit na zakázku velký loďák 43X70=100L-však nemusí být plný, dám jej místo top case. Vařené spoje,material velmi pevná pogum.tkanina jako je na rafty, vodotěsný, zavírání rolováním na š.-70cm, dvojitý popruh na záda. Cena do 1200,- kč Udělali navíc, kdo má zájem, ať se mi ozve
Left přiložený následující obrázek:
Left napsal:
Já si nechávám momentálně u HG sportu vyrobit na zakázku velký loďák 43X70=100L-však nemusí být plný, dám jej místo top case. Vařené spoje,material velmi pevná pogum.tkanina jako je na rafty, vodotěsný, zavírání rolováním na š.-70cm, dvojitý popruh na záda. Cena do 1200,- kč Udělali navíc, kdo má zájem, ať se mi ozve
tenhle vak je tzv "jezevčík" , výhoda je, že se otevírá na celé šíři, to znemená, je to něj krásně vidět, nevíhoda je, že by měl být plnější, jinak se povoluje ta lišta o kterou se to točí (musel by tam být suchej zip a to se, co vím, nedělá). Další nevýhoda je, že se nedá zmenšit. Tyhle dvě nevýhody eliminuje klasický loďák. Dá se koupit i větší a více zarolovat, čímž se stane menší a pořád dobře drží. Jezevčík teda radši menší na kufry a to je super, ale klasickej MENŠÍ vyjde o polovinu levnějc ( na kufry)