2. baterii kryje duralový kryt TT...nejen proti vodě, ale hlavně proti případnému kameni, kerý by odletěl od kola
...obojí mám na motorce a doporučuji
Vidíš a já je sundal,protože mi přišly na hov... měl jsem je jen v Norsku a mokrej jsem byl stejně jako bez nich. Někde se mi doma válí.. TT měl jeden čas v katalogu zadní blatník,ale stáhli ho,protože praskal. Asi to nebude nic moc to vymyslet aby se to neucpávalo bahnem a chránilo před vodou. Navíc aby to i něco vydrželo.
Upravil BIGR dne 26.02.2010 13:43
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tohle asi nebude moc konkurence pro ty plasty od TT, je to spíš taková zlepšená ochrana tlumiče... do boku na nohy spolujezdce to asi moc fungovat nebude, je to moc daleko od kola. Toť můj názor.
Upravil JardaFGS dne 26.02.2010 13:28
jardajerman@seznam.cz
Dle mého názoru toto je dobré na asfalt jak vjedeš na bahno, tak se to ucpe, tak to urveš a nedej bože až se ti tam s tím blátem dostane třeba kámen.
Upravil joe dne 26.02.2010 14:03
Dle mého názoru toto je dobré na asfalt jak vjedeš na bahno, tak se to ucpe, tak to urveš a nedej bože až se ti tam s tím blátem dostane třeba kámen.
tak to máš asi pravdu do terénu to neni ale tam nemusíš ani moc řešit ochranu spolujezdce před vodou, protože beztak budeš od bláta od hlavy až k patě
jardajerman@seznam.cz
2. baterii kryje duralový kryt TT...nejen proti vodě, ale hlavně proti případnému kameni, kerý by odletěl od kola
...obojí mám na motorce a doporučuji
Vidíš a já je sundal,protože mi přišly na hov... měl jsem je jen v Norsku a mokrej jsem byl stejně jako bez nich. Někde se mi doma válí.. TT měl jeden čas v katalogu zadní blatník,ale stáhli ho,protože praskal. Asi to nebude nic moc to vymyslet aby se to neucpávalo bahnem a chránilo před vodou. Navíc aby to i něco vydrželo.
Máš ty boční plasty na prodej?
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
tohle vypadá jako hodně zajímavá varianta zadního blatníku na velké GS.
Na silniční cestování to bude asi hodně účinné a funkční.http://gazza.smug...Z2FZ-M.jpg
Upravil stenly dne 07.03.2010 14:39
nad alkoholem jěště nikdo nezvítězil.....
....jenom moraváci remizovali
Tak k zadnimu blatniku mam jednu zkusenost..... mel jsem zadni blatnik, ktery byl uchycen za brzdic a vzperu kardanu. Pri ceste z Recka (+cesta tam - lodi najeto cca 3,5tisic s blatnikem)se mi v Madarsku za krasneho slunecneho rana kdy nebyl na obloze ani mracek povolila a ztratila matka co drzi onu vzperu a blatnicek pekne vyskocil ze sroubu a zarafnul se mi do vzorku. Mel jsem tam nalozino s kuframa kolem 150km/h !!! Takovy zadymovani by zavidel kdejaky pilot F1. Nastesti guma vydrzela jenom nejaky ten milimetr na vzorku ubyl a z blatniku trsatka.
Nova koupe uz byla orientovana na jine uchyceni!!! A to je v mem pripade jen na vzperu (co je kryt kabelu k abs) na 2 sroubky. Kryje to od centralu az do pulky kola (spolujezdec nohy v suchu a cisty)
Nebo pro novy model s ESA (myslim ze pujde namontovat i na starsi modely) a ten je uchycen u stredu kola za brzdovym kotoucem a kryje skoro cele kolo cca 15cm mezera k plastovemu lizatku GS.
Myslim ze za ten ranec co to stoji opravdu peclive vybirejte!!!
stenly napsal(a):
tohle vypadá jako hodně zajímavá varianta zadního blatníku na velké GS.
Na silniční cestování to bude asi hodně účinné a funkční.http://gazza.smug...Z2FZ-M.jpg
tak ten opravdu vypada hodne dobre ,ale kde ho sehnat?
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
tohle bych bral taky hned nemám ale zkušenosti s nákupy z USA a domluvím se rukama, nohama německy a rusky zkoušel jsem to objednat, ale nevyšlo to nějak
Objednáváte od tamtud někdo něco? Rád bych se přidal s tím blatníkem k nějaké objednávce, abych měl jistotu, že to nepos..ru a dojde to. Byl by někdo pro?
Upravil pavel zamy dne 18.03.2010 19:00