[100.11Kb]
Upravil swat dne 27.01.2008 17:13
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
pátek, sobota to bylo jak v letním táboře
neděle ráno-chumelenice a stejnej 5 hodinovej off road ve sněhový vánici jako loni.
až za Vimperkem bylo po sněhu. N velký motorce bez drapáku, nebo řetězu si neškrtal nikdo.
zítra sem hodim nějakou fotku hlavně, že je pivo ftlamě
Chlapi, kteří jste tam už byly.. do čeho všeho se na cestu navlíkáte? Vypadá to, že letos vyrazím i já a na to co na sebe ted myslím dnem i nocí...???
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
Chlapi, resite nejak specialne na Elefanty olej? Mam v hrochovi Motorex Legend 20W50 a aby to v takovychhle teplotach nebyl problem... navic mam skoro KO baterku, takze musim sehnat druhou. No nevim nevim, asi to nebude uplne OK napad, navic kdyz poradne nedosahnu na zem.
souřadnice: N 48 48 ' 5.7
E 13 18' 50.3
vesnice Thurmansbang- Solla- Loh
na báwu nejezdim, protože si myslim že je zbytečný se nervovat jestli napadne pul metru sněhu a ja budu shánět odvoz, jak to každoročně po cestě vídam...
jezdim na čz scooteru. Oblečení žádný speciální nemam.Spacák, ani stan taky ne.Jen si beru 2 karimatky a samo balík slámy pod stan.Balík se dá koupit tam...
Místo neoprenu a termoprádla vozim hodně slivovice.S pivem je někdy problem-když zamrzne
hlavně, že je pivo ftlamě
tak snad sem to dobře našel já když do toho nevleze hodně velký problém zdraví aj, tak jedu pojedu v pátek tak okolo poledního z Bbavorova ještě se domluvíme protože jestli bečka pojedeš ve čtvrtek tak to nebudu moct to by jsme se setkali až tam,. a Emile dej vědět jestli pojedete přes Stražný čoš je nejlepší cesta kdyžtak dáme cestu dohromady . Já sice sem tam nebyl ale ten kraj pod Grafenau znám velice slušně ,akorát aby jste mi neujeli páč pojedu na JAWA 250 KÝVAČKA ADVENTURE speciál úprava pro zimní provoz až bude hotová hodím foto
Je na to dost času 3 neděle dopilovat vše
když ho miluješ není co řešit