Ja presne nevim, ale myslim, ze asi 9000km. Bohuzel jeste na jine motorce, nez je me vysnene GSo. Doufam, ze se to letos zmeni. Jinak stranky hodnotim take velice kladne, nejen po obsahove strance, ktera zda se dokaze po vzneseni dotazu na cokoli dostat odpoved, tak i po strance graficke. Stranky jsou prehledne, nejsou moc preplacane.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Díky těžkému úrazu se sajdou v lednu, to byla letos na počet km nejhorší sezona za posledních pár let - na svém 1100GS od dubna 13735km a na ostatních (skútr Malaguti, XT600, FZS1000 atd) okolo 500km.
tož ja 13500 a z toho mi zmijon nahopsal 300 a ja na tej jeho 100 takze 13300.ke strankam se vejadřovat nebudo páč to sem udělal už dávno a enom bech se vopakoval
Já najel 7000 km, 500 na staré moto a potom 6500 na GS. Těší mě, že se najdou i tací, kteří najeli méně, pro mě to byla totiž extrémně vydařená sezóna a obdivuji ty, kdož najeli hodnoty jako 13 tisíc a podobně. Kde na to berete čas a kam to vlastně jezdíte? To přeci nemůže být jen kolem komína a 14 dní dovolené?! Co vím ale s jistotou je, že letos najedu určitě míň.
Ahoj zdravím a přeji všem v novém roce mnoho překrásnych kilometrů bez nehody a jinych potíží. Web musím pochválit, souhlasím s tím, že stránky jsou velmi přehledné a nepřeplácané. Souhlasím s Docem a také se mi líbí, že tady nikdo nedává na odiv své fin. možnosti a to jestli jezdí na 650 nebo na 1200. Myslím, že jsem zavítají i lidé kteří zatím bmw namají a jezdí jinych značkách moto a nikdo je neodsuzuje nebo neodstrkuje na okraj. Bohuzel jsem se uz setkal na nekolika forech s názorem ty máš bmw ty jsi snob, nemáš japonce jako bys nebyl, nebo maš jen jeden vyfuk je to pul motorky ja jsem lepsi mam litra. Mne osobne je uplně jedno jestli potkám kluka na pionýru nebo na nejaké drahé motorce pokud je rozumny tak s nim klidne poklábosím pokud je to vůl (omlouvam se za to slovo ale jinak to nejde ) tak se neda nic delat takovy clovek se uz nezmení. Moc se mi líbí, že se tady udělala docela dobrá parta i když se zatím s nikým osobně neznám. Snad se to změní . Tím to chci podekovat vsem za poskytnuté rady a velmi pekny přístup ve foru mezi sebou. At to vydrží.
Jinak předloni jsem najezdil cca 23tis a loni okolo 16tis ješte na svém stařičkém transalpu(jinak velmi dobrá motorka ale tak pro jednoho bmw jsem kupoval na konci října tak jenom cca asi 300km kdyz bylo pekně čekal jsem na značky tak se snad tento rok trochu polepším Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
jel bych jen kdyby byla Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Presne tak, s tim souhlasim. Nemusi to prece bejt zadna organizovana megaakce, muzem vymyslet v lete nejakej kemp, kde se proste v sobotu sejdeme, pokecame, dame píííívo a v nedeli zase rozjedeme k domovum. Kazdej na vlastni pest, jen zarezervovat pocet chatek / stanu atd, aby bylo misto.
Tak já jsem vloni najel 1200 km a to na Banditu 600, ale je maličkej tak jsem letos pokoupil GS 1200 a už jsem najel taky 1200 je to zuper
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto