ta fotka na tom "mostiku" mi neco pripomina... kdyz byl parkrat Bullmastif na cvicaku (nelibilo se mu tam -- moc stekani ) tak soucasti bylo prave prelezeni tyhle hrazdy... kdyz tam pustis Bull. tak se obcas zasekne v polovine a nemuze (teda jemu prijde, ze nemuze) tam ani zpatky.. a obcas taky spadne )
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal(a):
Jo a ještě jedna drobnost... Co je to to OT? Já vždycky myslel, že obrněnej transportér...
Off-Topic
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
2 Hicks: No jo, kladina (nebo-li lávka, pokud dělá někdo agility)... Mě tam leze i sám od sebe... Třeba běží pro aport, já si zavazuju botu nebo kecáme a hle, pes si stojí na lávce a čumí s aportem v hubě... S tímhle problém nemá... Jinak tunel, slalom taky v pohodě... Co ale nedává je metrová překážka... Resp. máme dvě, jedna z odnímatelných prken pro nastavitelnou výšku a druhá jen z větví (jakoby přírodní překážka)... No a když skrz ty větve vidí, prostě to neskočí, ale přitom obě skočky mají stejnou výšku... Hold jde o psychiku... Když jsem přes větve dal plachtu a neviděl skrz ni, bez problémů to hópnul...
Jo a než se toho někdo chytne, tak bacha !!! Danny není Zlatý retrívr, jasný?!!! Je to Hovawart... Teď zpravidla následuje otázka: "Co že to je?" ... a já opakuji: "H - o - v - a - w - a - r - t"... Prostě větší obdoba zlaťáka...
Upravil xHackerM dne 02.03.2010 12:02
Pekny zvirata mate, ale nejak moc cisty. Tenhle je prej s cistotou po panovi.
Zlaty retriever. Fakt je na slunicku zlatej, ale jenom asi 2dny v roce, kdyz je cistej.
A tady to jsou vsechno hovawarti, krome toho meho prasete vlevo.
xhackerm napsal(a):
2 kaspar: Ty máš chovnou stanici?
Jezis jenom to ne. To jsou fotky ze spolecneho venceni, poradane chovatelkou http://www.teresi... pri prilezitosti 1. narozenin jejiho prvniho vrhu. Ja tam byl do poctu z retrieverem. BTW ta fena (Resina) ma udajne v CR nejvic zkousek.
R1100GS
to Deny:máš krásnou bíglici můj bígl Monty má také 7 měsíců,pěkně se o ní starej a až nastane čas jsme v Teplicích na námluvách budou to fešáciMěl jsem 13 let dlouhosrstýho jezevčíka byl to takovej fešák,že jsem mu dopřál užít si a bylo z toho 32 krásných štěnátek