to Pedro: to brněnské hraní si na pupek světa prostě nemám rád...je to maloměsto, ať si tam říká kdo chce co chce...tu averzi vůči Praze prostě nechápu
[quote]Vjetrnik napsal(a):
to Pedro: to brněnské hraní si na pupek světa prostě nemám rád...je to maloměsto, ať si tam říká kdo chce co chce...tu averzi vůči Praze prostě nechápu
quote]
Řekl bych, že averze vůči Praze pramení z arogance Prahy vůči zbytku republiky...
Upravil bluesbery dne 10.03.2010 14:35
Přijel, viděl a... že by to bylo to úplně nejlepší, co jsem kdy zažil, se sice říct nedá, ale oproti pražské výstavě nebe a dudy. Všechno je pod jednou střechou, v moderním pavilonu s dobrou ventilací a příjemnou teplotou. Škoda, že některé věhlasné značky jako Harley nebo BMW se prezentují jen prostřednictvím brněnských dealerů, zatímco jiné (Ducati, KTM, Suzuki) chybí v hale úplně. Naproti tomu Touratech má na stánku fakt pěkné motorky a Honda i Yamaha přivezly velkou expozici s prakticky úplným sortimentem.
Vjetrnik napsal(a):
to Ludo: pravdu máš, kolotočářů už bylo dost...
Presne tak, kulisa kolotocu byla priserna.
BMW R 1250 GS Exclusive
Jedu do Práglu podpořit kámoše,kteří tam vystavují svoje přestavby.Klasických motovýstav mám celkem dost.Je to každej rok na jedno brdo.Lidí jak hoven,všechno drahý jak bejk,nehledě na to,že většinu věcí mám.
A k Vjetrníkovi: bez urážky chlape,ale třeba mě osobně je Brno 100x bližší než Praha.
A Bluesbery má bod
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vjetrnik napsal(a):
to Bluesbery: já se s tím setkal pouze v Brně...a to tak, že dost
Tyhle žabomyší války mezi brňákama a pražákama mne fascinují. Jsem hrdý moravák, žijící střídavě na moravě a v čechách. Přátele a obchodní partnery mám v obou oblastech. Asi mám štěstí na lidi, ale nikdo z nich tohle neřeší.
Pro odlehčení: (Vjetrníku, ber to s nadhledem)
Pražák se během parného letního dne v centru Brna naklání do kašny, že se napije. Jde okolo brňák a povídá: "Neglgej ten vasr, kalósku, cákajů se v tom morgoši." "Promiňte, nerozuměl jsem vám, já jsem totiž z Prahy." "Povídám pij pomalu, je to studené."
TAk jsem byl dnes v Brne a moc k videni toho neni. BMW je tam jen pres Brnenskýho dealera, a Super tenere tam taky neni. Kdybych tam nejel pracovne, tak bych si nadaval proč jsem takovy kus cesty jel.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
dnes jsem mluvil s jedním výrobcem,říkal že letos zůstane doma,že je toho v brně málo,že lidi nepřijdou,a kdo zato může?PRAHA!!!!
brňáci pro tuto výstavu asi udělali maximum co šlo,je na nás,jak je podpoříme a kolik se nás tam zajede podívat,je to tam poprvé a snad né naposled
v praze jsem minulé rok nebyl a ani už bych tam nejel,kolotoče,cukrová vata a vydýchaný vzduch mě nebere
brnu fandíma jedu tam
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal(a):
dnes jsem mluvil s jedním výrobcem,říkal že letos zůstane doma,že je toho v brně málo,že lidi nepřijdou,a kdo zato může?PRAHA!!!!
brňáci pro tuto výstavu asi udělali maximum co šlo,je na nás,jak je podpoříme a kolik se nás tam zajede podívat,je to tam poprvé a snad né naposled
v praze jsem minulé rok nebyl a ani už bych tam nejel,kolotoče,cukrová vata a vydýchaný vzduch mě nebere
brnu fandíma jedu tam
ja myslim, ze to pekne ilustruje vztah nekterych nepražců k nasemu Velkomestu.
Aneb nemuzu byt s Prahou, nemuzu byt bez ni )
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kubrt napsal(a):
A k Vjetrníkovi: bez urážky chlape,ale třeba mě osobně je Brno 100x bližší než Praha.
kdyz vytahli Maugliho z pralesa, taky hned zase utekl zpatky...
---
jinak gratuluji Vjetrnikovi k peknemu flame, ani jsem toto tedy necekal
Upravil hicks dne 11.03.2010 08:06
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
Kamarádovo komentář k výstavě:
- kdo se tam chystá, jeďte si ...lituju vás
- kdo váhá, ať nejezdí
- kdo nejede, dělá dobře ...hovno tam je
Pokud je v Brně hovno k vidění, tak v Praze budou k vidění dvě... Nechápu,proč si vystavovatelé dělají takovéto naschvály se stejným termínem a tříští síly i diváky Já jedu do Brna (v pátek) v každém případě, přinejmenším se tam potkám s několika kamarády
Toš chuapci, třebuju kúpit nějaké škrpály na motórku a raděj sa vas opýtám dokaváď je čas - kšeftujú tam aj s motobotkama a když ja, majú lepší ceny než na krámě u motohokenářa? Šimste si někdo ešivá se oplatí kúlivá temu sa rozhópat a přiject na tu véstavu?
Chceu sem motorku vytáhnúť z chuívka a osedlať ju, ale fčilkaj zaseť padajú tie bíué houna zhúre a aj to solisko na asfaltě sa ně nezamlúvá.
EDIT:
P.S.
Mysleu sem tu véstavu v Brnisku (u Bučovic), kolotoče jak u Matěja máme u nás za stodolú.
Upravil Dovi dne 11.03.2010 08:49
to Bluesbery: co na tom nechápeš? Celá výstava motorek byla proto, aby tatínkové s dětma vyrazili do Holešovic a šli hlavně utratit na kolotoče. Celé to bylo hlavně o tom tam ty tatínky nějak dostat, o motorky šlo až v druhé řadě...proto se tak bránili přesunu třeba do Letňan již několik let
No a dovozci už tomu řekli dost, tak se výstava přestěhovala do Brna do lepších prostor, ale v době, kdy už výstavy přestávají táhnout i vystavovatele, neb to jsou výdaje a nemalé navíc. Takže né každý tam vystavuje.
A kolotočářská mafie Kočkových a spol má najednou smůlu...tak co udělají? Pokusí se stůj co stůj mít nějaké lákadlo pro tatíky. Prostě snaží se je dostat na kolotoče, i když oficielně jsou všichni dovozci v Brně, což ale ten, co jede z práce tramvají kolem Holešovic samozřejmě netuší...tam bilboard stále ohlašuje výstavu Motocykl...