co chcete vlastně vyztužit,topkejs,nebo celou podsedlovkupsal už to zde Miloš,podsedlovku ti částečně vyztuží nosič bočních kufrů,dál od zadní stupačky k motoru ti stačí kousek trubky a pásoviny,ohýbat nic nemusíš,myslím že ten krátký bazmek měl na stránkách Cyril
topkejs se vyztužuje,podepírá z důvodu prasknutí hliníkového dílu na zadku motorky,praskne jen ten hliník,podsedlák nee
bystricke přiložený následující obrázek:
Taky myslím že kvuli topkejsu se nemusí vyztužovat celej podsedlák.A když se v nem nebudou vozit cihly a cement na stavbu,tek snad ani ten hliník by prasknout neměl.Myslím opravdu při normálním zatížení kufru.
Je to Big Husky. Včera jsem se tázal na cenu a je to za dvojku... Tak nevím jestli to nemám v sobotu udělat se servisákem
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Když tu plotnu pod kufr nebudeš dělat z trubky, ale z jaklu (alá Bystřa), profil dáš na výšku, získáš stejnou tuhost celku, jako tyhle trubičky...a pod kufrem se to opticky schová...pokud budeš ještě mít pocit, že chceš víc, tak přidat vzpěru, ale lepší než trubka by byl opět profil na výšku...tož toliko zásady statiky
Tak to je docela dost drahý,na to,že to je kousek trubičky.Tak to má jako novinku,na stránkách jsem to tam nikde nenašel,nebo blbě koukám.Tak kdyžtak dej vědět,jak to dopadlo.
misakGS napsal(a):
Tak to je docela dost drahý,na to,že to je kousek trubičky.Tak to má jako novinku,na stránkách jsem to tam nikde nenašel,nebo blbě koukám.Tak kdyžtak dej vědět,jak to dopadlo.
Co není drahý... má to pěkně zpracovaný Dá to max. hodinu práce + komax takže bych si představoval 1 000,-
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
misakGS napsal(a):
Co není drahý... má to pěkně zpracovaný Dá to max. hodinu práce + komax takže bych si představoval 1 000,-
Když to bude vypadat tak jako ten Big Husky(myslím tvarově,chtěl bych neco takhle decentního),tak se mnou můžeš počítat.A nebo spáchejte ten první kus a hod sem fotku,jak to dopadlo.
Jen se zeptám, jakej máte názor na tohle? Případně nějaké zkušenosti? Je to nosič na 1100 GS i s plotnou. Chci to objednat, mám objednanej kufr Givi Maxia 52L tak jestli to bude stačit http://www.motosh...4-99-8510/