Jarní setkání ve středu, které proběhne v neděli...
Přidané 30.03.2010 22:01
Do konce posledního březnového týdne bude obloha zamračená a teploty budou po ránu padat až na bod mrazu. S výjimkou nočních bouřek, které se přes ČR z úterý na středu přeženou, by však příliš pršet nemělo. Meteorologové ovšem varují před silnou vichřicí, která v noci na středu udeří na svazích Jeseníků a Beskyd. V pátek se začne obloha protrhávat a víkend slibuje skoro jasnou oblohu a teploty dosahující 17 stupňů Celsia.
Přidané 30.03.2010 22:13
Davide doraž, 1150 GS je přece moto i do nepohody.
Protože jsme museli na akci nechat udělat několik povolení, máme podporu 2 starostů, čeká na nás personál jinak poloprázdné restaurace (ne že by byla špatná, jen je mimo centrum dění) a chceme udělat radost i ve sklárně v Tasicích, tak se akce koná i kdyby padala GSa z oblohy.
Samozřejmě jsem na netu hledal tu nejvíce optimistckou předpověď počasí...
Přidané 31.03.2010 20:56
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
Tak jsem dostal povoleni.Slibil jsem,ze v sobotu pujdu s manzelkou na diskoteku a za to muzu jet!Ale kdybych to v sobotu prehnal a jet nemohl,tak si za mne nekdo dejte obed,protoze jsem se registroval.
Ale doufam ze pojedu,protoze potrebuju vyvetrat 1100gs.Byl jsem s ni jenom na technicky a jinak jezdim jenom na dvouventilu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přidané 02.04.2010 07:21
Číhošť aktuálně 4-5cm čerstvého sněhu, drží to i na silnici, ale snad to dneska sleze.
(Jel jsem kolem do továrny.)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přidané 03.04.2010 09:55
Hola hola,jedete někdo z Pardubického kraje? Ať se nemusim patlat s roadbookem... Vloni jsme s kámikem celekm kufrovali
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.