Jo a ještě jsem zapomněl napsat, že obrovský podíl na tom, že jsme se v Brně cítili fajn, mělo zázemí, které nám vytvořil Přema Florian ve svém hotelu FLORIAN ve Slavkově. Každý večer jsem se doslova těšil, jak dorazíme do Slavkova a dáme si něco dobrého k jídlu a pokecáme večer s kamarády. Ta atmosféra u nich je neuvěřitelná a kuchyně prvotřídní. Když jsme tam jeli první večer, tak jsem nadával, proč jsme nenašli něco přímo v Brně a proč se trmácíme tak daleko ale byla to špička a i když to tak z dálky nevypadá (hotel u nádraží), je to oáza pohody s osobním přístupem. Nakonec to bylo vidět i na tom, že v restauraci bylo každý večer plno. Díky moc!!!
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Byli jsme v sobotu v Brně hned od rána a je pravda že lidí bylo hodně, ale to se dalo čekat. Hodnotil bych výstavu jako dobrou. Je pravda že jsem nebyl nikdy nikde v cizině ale jen jednou v praze. I tak se mi tam líbilo. Myslím že někteří by chtěli víc než je zdrávo. Za mě dobrý a příští rok jestli to bude v brně pojedu zase.
Splněný sen moje 1100GS
Jak si tak nejen tady čtu, tak přestávám litovat, že jsem nenavštívil ani jednu výstavu, ale užil si téměř prázdné sjezdovky v Deštném. měl jsem původně cuky zajet v neděli z hor rovnou do Brna, ale byl jsem utahanej a tak jsem si říkal, že se mrknu jen na Prahu. Ovšem napřed tam byl kamarád a ten rovnou volal, že jsou to vyhozené peníze.
Jen mě zarazilo, že v Praze byl nějaký prodejce RUKKY. Myslel jsem, že to má jenom Touratech.
Ale co, nějakou pořádnou slevu stejně neměl, aby to bylo dostupné běžným smrtelníkům
Snad příští rok to bude lepší a nevleze to do termínu jarních prázdnin u nás.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mňo...
Ve čtvrtek Praha,v sobotu Brno...
Prahu už jsem hodnotil,takže se vyjadřím k Brnu...
Mně se to líbilo...mně se to moc líbilo...ano,bylo tam mraky lidí...ale byla to důstojná výstava...v Holešovicích už chyběli jen střelnice na výstavní ploše...
V poledne jsme vyrazili do Pivovarské na žebra,po 16 té jsme se vrátili a byla už pohoda,lidí polovina...
Prostě letos Brno zvítězilo ve všech disciplínách (a to jsem Pražák křtěnej Vltavou)rozdílem několika kubatur...
TT měli takovej frmol,že jsem si od Mildy stihl jen vyzvednout velkej Katalog...ale stačil jsem si všimnout,že propagoval nějaký nový model funkčního prádla?
Opravdu povedenej stánek chlapi
Mě se tam prostě líbilo,už jen organizace příjezdu na parking,prodeje vstupenek,možná by to chtělo více prostoru (dva pavilony?) příště,protoze po letosku se prihlasi asi i vice vystavovatelu...
Já byl pátek na tržnici v Pákistán- Östereichu (halb und halb ). Ráno jsem blil(ne, nezvracel, opravdu blil) doma po chlastu a pak na "výstavě" právě z té "výstavy".
V sobotu jsem si ovšem spravil chuť Brnem, v BVV vědí, jak dělat výstavy a vystavovatelé vědí čím upoutat(alespoň většina). I přes velkou spoustu návštěvníku to byla na první ročník pěkné. Jen by to chtělo udělat větší plochu mezi vystavovateli. Pak to vypadá vzdušněji, viz. třeba každý rok Lipsko. Řekl bych, co do počtu vystavovatelů velmi podobné, ale na ploše 3x větší(a že v BVV je plochy až až...
Kino v TT a prezentace cestovatelů byla opravdu velmi povedená, a to jsem koukal v podstatě od dveří...
Zklamala mě Yamaha, díky absenci nové 1200ctky, škoda.
Těším na příští rok a pokud to bude v tomto duchu tak na každý další.
Upravil Tomas1200GSA dne 15.03.2010 12:15
Upřímě mě dostal Mitas.
Sedělo tam 5grázlů, pili pivo z plechovky a žrali čipsy. Přišel jsem, koukal na novou špalkovou 150tku. Na dotaz, jaká je aktuální cena mi nikdo nedokázal odpovědět, na dotaz, zda se plánuje výroba nějaké silničnější verze mi nedokázal odpovědět ani poslat do prdele, dal mi papír se seznamem zastoupení v ČR, spanikařil a zdrhnul. Jen před útěkem řekl, že od února je všechno jinak a neví jak,neví co a ceníky co tam maj, tak neplatěj a víc nic nikdo neví.
Další vomastci dělali že tam nejsou.
Takže od takových borců bych si nekoupil ani šprcku. Fakt mazec.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Medik: ten prodejce je normální německý stánkař co jezdí po srazech, prodával x dalších věcí od různých značek. Viděl jsem ho už vloni, na stánku měl i věci Dainesse a asi 2 roky staré oblečení Rukka ale už vidím, jak s ním někdo dohaduje vyřízení nějaké reklamace apod. Na zahraničních srazech se celkem běžně prodávají značkový věci ve stáncích - mockrát jsem takhle viděl prodávat věci BMW i H-D apod. Někdy to je partiovka a někdy OEM (jsou tam třeba přidané nášivky nějakého týmu, který už neexistuje a někdo skoupil jejich oblečení a rozprodává to). Bohužel mám takhle koupenou značkovou BMW motorrad košili, která má sponzorská loga nějakého týmu na kapsičce ale je to prošité skrz, takže kapsička jaksi není kapsičkou. Totéž sponzorská bunda Dakar 2008 od Columbie, která vyšla na polovinu ceny co ta samá stojí normálně ale nášivky prošili skrz a nejen že zničili membránu (takže pod nášivkama při dešti zatéká) ale zničili obě levé náprsní kapsy, protože jsou skrznaskrz prošité.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Upřímě mě dostal Mitas.
Sedělo tam 5grázlů, pili pivo z plechovky a žrali čipsy. Přišel jsem, koukal na novou špalkovou 150tku. Na dotaz, jaká je aktuální cena mi nikdo nedokázal odpovědět, na dotaz, zda se plánuje výroba nějaké silničnější verze mi nedokázal odpovědět ani poslat do prdele, dal mi papír se seznamem zastoupení v ČR, spanikařil a zdrhnul. Jen před útěkem řekl, že od února je všechno jinak a neví jak,neví co a ceníky co tam maj, tak neplatěj a víc nic nikdo neví.
Takže od takových borců bych si nekoupil ani šprcku. Fakt mazec.
Dokud jsem panu Špaňhelovi před jeho kolegy neřekl, že je lhář, tak se choval přesně jak píšeš. Pak se to ale trochu rozjelo a nakonec mi tu gumu pošle jejich hauptdealerka z BestDriveru. A ceník mám v autě, odopoledne to sem napíši, ale ta cena mi přišla velmi podobná E-09. Tuším necelých 1600 za přední a 2000 za zadní...
Upravil Tomas1200GSA dne 15.03.2010 12:42
Přidám taky malé osobní hodnocení. Byli jsme v pátek, lidí tam bylo přiměřeně, sobotní nátřesk jsem očekával. BMW by asi slušela vyšperkovanější expozice, TT to měl moc pěkný a mě osobně zaujaly stroje ve stánku "všelijaká policie+Blue Knights". A ty motorky co "smrděly provozem" taky stály za to. No a samozřejmě ty nepřehlédnutelný kočky, chvílema jsem nevěděl, jestli jsme na výstavě motorek nebo bab... Celkově výstava splnila moje očekávání, takže spokojenost.
čau ja sem tam byl v sobotu a jak píšete byl to masakr strašne moc lidí a hrozný vedro. Dneska sem se o tom bavil se spolupracovníkem a zjistil sem že sem par věcí propásl ale to bylo tím jak mně den dav hrnul ale co sem si nemohl nechat ujít tak to byl stanek touratechu a vyslechl sem si cestu do Iranu bylo to super povídání dokázal bych tam sedět a posouchat klidně celej den chlapi dávám vám 10bodů z 10
TomasTT napsal(a):
Medik: ten prodejce je normální německý stánkař co jezdí po srazech, prodával x dalších věcí od různých značek. Viděl jsem ho už vloni, na stánku měl i věci Dainesse a asi 2 roky staré oblečení Rukka ale už vidím, jak s ním někdo dohaduje vyřízení nějaké reklamace apod. Na zahraničních srazech se celkem běžně prodávají značkový věci ve stáncích - mockrát jsem takhle viděl prodávat věci BMW i H-D apod. Někdy to je partiovka a někdy OEM (jsou tam třeba přidané nášivky nějakého týmu, který už neexistuje a někdo skoupil jejich oblečení a rozprodává to). Bohužel mám takhle koupenou značkovou BMW motorrad košili, která má sponzorská loga nějakého týmu na kapsičce ale je to prošité skrz, takže kapsička jaksi není kapsičkou. Totéž sponzorská bunda Dakar 2008 od Columbie, která vyšla na polovinu ceny co ta samá stojí normálně ale nášivky prošili skrz a nejen že zničili membránu (takže pod nášivkama při dešti zatéká) ale zničili obě levé náprsní kapsy, protože jsou skrznaskrz prošité.
Díky za info. Já jsem si myslel, že to nebude až tolik košer. Jestli mě ženská nezabije, tak plánuju návštěvu na květen u vás. Strategicky napřed obalit babu a potom.....i na mě snad zbude. Nějak mě ta Rukka zaujala, akorát to chce déle šetřit. Inu co, na delší výlet se chystám až rok, je čas.
Dík
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Brno, čtvrtek cca 15:00 -17:00. je obrovská škoda že nebyl u vstupu někdo kdo by napsal návštevníkům na čelo zda jsou nebo nejsou motorkáři. začnu asi tím nejhorším dojmem a tím bylo BMW. jak sem se na BMW stánek těšil tak sem byl sklamán. doufal jsem že si sednu na HP2 a bohužel. ostatní stroje mě opravdu nezaujali(sorry). asi nejpříjemněji jsem se cítil u Yamahy. co se týče doplňků a oblečení ani to mě nenadchlo. nakonec jediné co jsem si koupil byla klobása břed výstavištěm. lidu bylo tak akorát ,teplo až kam. ale nějak mě to celé neoslovilo. nejvíc mě překvapili u nějakého cestovatelského stánku kde měli F650 dakar (a nějaký enfieldy) když jsem se jich zeptal jestli neví kde bych mohl sehnat prachovky nebo neopreny na přední vidle tak nevěděli a pak mi ten pán povídá že na tom dakaru chce jet do Maroka (myslim že tam) a jestli bych mu neporadil co si má vzit sebou za náhradní díly co prej se tak běžně sere.... řekl jsem mu že mě prasklo akorát spojkový lanko a že to si za 50kč koupí a k tomu ještě za 10kč takovej váleček aby mu to lanko drželo ve spojkový páčce a odebral jsem se do háje. vždycky sem si myslel že cestovatelé to maj v malíku. jinak stánek TT pěknej a SWmottech se mi taky líbyl zejména ta 660 tenere. takže sečteno podtrženo nelituji cesty ale čekal jsem víc
Tančící Havran
Upřímě mě dostal Mitas.
...ona asi nebude nahoda jak dlouho koumají nad tou 150kou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
já byl na výstavě v Praze v neděli . Přišlo mi to hodně slabé a ještě mě tam neskutečně srali ty pašáci od choperů v koženejch vestičkách , nejen zjevem , ale i chováním(zřejmě všichni majitelé výstaviště ). Vydržel jsem to asi hoďku
...byl jsem v sobotu a libilo se mi to!
...uz cesta v osmi lidech byla prijemnou zmenou proti klasickemu osobaku. Moranka rozdavala strudl cestou tam a Petr_t bucek light cestou zpet. Navic s bavicem jako je JencekGS tech cca 160 km uteklo jako voda.
To ze v sobotu bude na vystave lidi nejvice se dalo cekat ...i presto jsem videl co sem chtel videt, sedl si na par vybranych masin, koupil si rukavice u Polednika, vyfotil par hezkych holek, pokecal s nekolika kamarady, najedl se u stanku ...jako bonus beru parkovani skoro u haly, satnu zdarma a ciste zachody.
Na dalsi brnenskou vystavu pojedu zase
byl sem v sobotu od 9,00 a vydržel sem do 16,00,člampal sem furt dokola přes pivní stánkykdyž bylo moc lidí seděl sem na pivečku,jediné kde sem nebyl,tak to bylo u H-Dkostitřasy mě neberou
líbilo se mi toskoro všecko sem prolezl několikrát aby mi nic neuniklo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
každému se líbilo něco ,mi jen lezli krkem ti zoufalci co tam kolovali jak zombi,ale jakmile si ta reklamní slečna sedla na nějakou ryžu valili tam stěma foťákama a telefonama jak jeblí a teho boraka synka f te kšiltovce si nikdo ani nevšiml.Stál tam celou dobu A neůnavný Šíma má můj obdiv,dobře jsme pokecali. Celkově to bylo dobré
Já pátek 10-16. Plusy: žádné fronty na lístky ani na pivo, mohl jsem si sednout skoro na každou motorku na kterou jsem chtěl,parkování před barákem,větší prostor mezi stánky(takže když jsme čuměli na ty dvě blondýny na něčem čínském,tak vozíčkáři a kočárky volně projížděli),žádní stánkaři... Mínusy:nebyla ta KáTéeM, Suzuki a ten Vietnamec s těma super černýma mikinama s nápisem "Chopper" na zádech (sorry,už to tu někdo psal,ale mě se to moc líbilo...) Jo, a navíc tam jedna nejmenovaná firma z Vel.Mezříčí nabízí ráfky Excel k.revsky levněji než ve Vídni...
Mikes
Nově s KTM... :-)