12ADV 06 taky nepíše EWS ale Check.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
........ok chlapi už vieme že jt o check unovšich modelov....prosim ak by mal ešte niekto k povodnemu tematu,kamaratovi so dal odkaz na toto forum, tak nech mu to je nejak k užitku a nečita tu len aky som blb že som to nevedel
karcici napsal(a):
Jara: ...ano pokial zostane svietit hlaška EWS je to zavada imobilizera, ale vtedy to je s kombinacii s červenym trojuholnikom.....inač banalna zavada pri ktorej fakt moto zostanie vysiet na ceste....stači vozit sebou krožok imobilizera za 25euro a nudzove vymena trva asi 10min a moto je pojazdne,ale kym sme sa všetci dostali k takymto info naozaj par ludi zostalo s motkami vysiet na ceste......vidim že ty si bol s tych smoliarov
Jojo taky vozím ten snímač náhradní pod sedlem.
Majitel přede mnou ho měnil a já už ho taky měnil. Bylo to ještě v záruce a ani nechtěli vidět motorku. Jen jsem řekl,že nejede a svítí EWS a dostal jsem snímač(ten kroužek) a radeji jsem si koupil jeden do zásoby pod sedlo.
Je to na prd když chceš jet a ono nic a nic a nic.
Upravil Jara dne 18.03.2010 21:58
Kámošovi bych spíše doporučil poohlídnout se po motorkách přímo v Anglii.
Třeba tady je moto s ESA atd. v plné výbavě jen o málo dražší, ale určitě v perfektním stavu (foto určitě dodají později): http://www.bmw-de...&BRA_ID=33
Mám moto od toho samého dealera a je to v pohodě. Co se týče toho co dovoz napřímo obnáší, rád to rozvedu pokud bude zájem včetně kontaktu na prodejce, dopravu atd.
....takže kamoš sa bol projet a tu je jeho vyjadrenie k motorke:Ahoj, byl jsem se projet na tom žlutém BMW a byla to pěkná mrdkahlá řidítka, špatně se mi na tom řadilo, nepravidelný chod motoru, nešlo vypnout ABS, myslím to bude nějaká poskládaná bouračka, pak mi ten borec přiznal že má víc km jak je na tachometru.