to janb : to se mi snad zdá - mám absolutně stejný myšlenky, dospěla jsem do bodu, kdy si chci splnit svůj sen a zejtra se jdu podívat na svojí 1100GS.. vím, že bude MOJE !!! trošku s obavou, jestli to zvládnu, ale když čtu zkušenosti svatunice , nemůžu se už dočkat..nejsem teda drobínek, měřím 175cm, tak doufám, že si s moto padnem do oka i do ruky .. držím ti palce a sobě taky...
Lenka napsal(a):
to janb : to se mi snad zdá - mám absolutně stejný myšlenky, dospěla jsem do bodu, kdy si chci splnit svůj sen a zejtra se jdu podívat na svojí 1100GS.. vím, že bude MOJE !!! trošku s obavou, jestli to zvládnu, ale když čtu zkušenosti svatunice , nemůžu se už dočkat..nejsem teda drobínek, měřím 175cm, tak doufám, že si s moto padnem do oka i do ruky .. držím ti palce a sobě taky...
no paráda jen houšť
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
není se čeho bát vše je jen a jen v hlavě hold začátek si musí prožít každý
pravdou je že asi ty kluci na vesnici jsou na tom líp já měl 250 cros samodoma uděláno už ve 12 letech a o fichtlu ani nevím kdy sem na tom vlastně jel poprvé jestli to bylo už ve škole nebo ještě školcekdyž ho miluješ není co řešit
to janb - jasně, že je MOJE !!! páni, nemůžu to ještě doteďka rozdýchat ! je nádherná, mám respekt a trochu technický mezery , ale to se poddá :-)
doufám, že ty už taky zahříváš sedlo...no abych nelhala, je to fakt KUS motorky.. napoprvý určitě..tak teda sama začínám polehoučku
to smazak - promiň mi, ale nesouhlasím... to není přece o prachách, já jsem docela dlouho řešila jestli jo.. a když jo , tak jakou, líbí se mi totiž všechny motorky, u každý něco oceníš.. pak se párkrát svezeš a teprve pak je ti to jasný... u mně to je o pocitu, pravdou ale taky je, že jak jsem viděla BMW, slyšela a hlavně svezla se, věděla jsem , že chci tohle..ale možná, žes zahořel hned, pak kloubouk dolů, jestli to bylo hned do srdce :-).
to lenka:
tak to gratuluji a přeji spousty spokojených kilometrů. Mě už se pomalu blíží závěrečky v motoškole, tak se začínám poohlížet. Snad budu mít takové štěstí jako ty a něco seženu...