Mám Kooperativu už asi 7 let a teď jsem si nechal snížit platbu a na 1150 platím 1536,- ročně.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
husty,kdyz jsem to precetl okamzite jsem zavolal nekolika znamym co pojistujou a dostal jsem se z 2400kc u cesky(coz platim uz nekolik let) na 1900kc u kooperativa(nabidka prvniho pojistovaka) a vecer mi potvrdi pravdepodobne 1500kc druhy pojistovak.diky moc vam vsem za ifo.kazda kacka dobra.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Tak ono hodne u pojistky hraje nejen bonus kolik let mas bezeskodny prubeh, ale i bydliste a vek. To dela klidne rozdil i tu tisicovku. Rozdil mezi chlapem co mu je cca 40-50 a bydli na vesnici a klukem co mu je 20-30 a bydli v Praze dela dost
3/6 Marines SEMPER FI
Ted jsem zrovna presel s max bonusy od CP (cca1500) k CSOB za 774,-
kdyz se na to divam, typek mi dal 88procent bonusu (50 za 121 mesicu, 30 za dobreho ridice, 5 za soubeh pojisteni-mam tam i skutr a 3 za rocni splatnost)
zadnou fintu jsem v tom nenasel, typek ma telefon 723 842 391
Upravil Blondys dne 27.03.2010 13:33
Dejte si ještě pozor,do jakých zemí vám povinné ručení platí!!! Já například musel do Tunisu letos měnit pojišťovnu!!!! Den před odjezdem je to nemilé!!!!!
Kdo nezna, vyzkousejte www.top-pojisteni.cz. Porovna vam to vsechny dostupne pojistovny na trhu a vypocita povine ruceni. Napr u Dakaru r.v. 2000 me to dopocitalo s plnym bonusem rozdil u vsech pojistoven velky. Nejlevnejsi je CSOB za 815,- a nedrzazsi je Uniqua 1434,- (pocitano s bonusem 120 mesicu). Pojistku muzete rovnou uzavrit a to on-line s vytistenim docasne zelene karty a vyrazit na cesty. Kdo jeste nema narok na zmenu pojistovny, staci dat na par dni znacky do depozitu, tim muzete ukoncit stavajici pojistku a hned uzavrit novou, vyhodnejsi. Pojistuji takhle jiz pres tri roky vse co mam a vsechny znamy. Kazda pojistovna pojistuje podle ruznych kriterii. Nektera podle veku pojistitele, jina podle kilowat atd. Musite zkouset a pripadne menit pojistitele za starsiho apod. Az vam vybehne nejaka pojistka, ktera by se vam zamlouvala, muzete tedy hned on-line pojistit (na on-line pojistku je dalsi sleva), pripadne pokud mate u te pojistovny znameho, zkusit z nej vytlouct jeste dalsi slevu, coz se mi taky jednou povedlo. Takhle platim napr. u auta dvoulitru min (Wusterot) nez nekteri kolegove v praci u jinych pojistoven a to i o temer dvojnasobek.
Upravil spea - ToM dne 27.03.2010 15:23
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
tak jsem to konecne prepojistil,mel jsem povinny ruceni v ceske pojistovne bawo bratru za 2400 a babetu za 360 .silulka pojistovak nasel ruceni u kooperativy za bawo 980 za rok a babetu 150 docela peroblem byl muj bonus predchozi masina byla psana a pojistena na sefa.jo a taky ta pani v pojistovne koukala jak puk,kdyz jsem ji rikal ze chci zrusit ruceni na hned ,rikala ze to nejde a ja ji druhy den prinesl kopii velkeho tech. o vlozeni znacek do depozitu.
Mě to teď pan konzultant u ČPP zpočítal na 1458,- ročně, čos se myslim dá.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Ja mam ted novou smlouvu od Allianz 35/35 bez spolucasti na 1150ADV 05 za nejakych 1830,- Je to s amxi bonusem a oproti normalni u Allianz jsme takhel usetril asi 800,- V mojich letech uz tpo asi niz nestalcim i kdyz mam 10 let bez nehody.Tuk tuk na drevo.........
pánové, já mám F650GS ´04 a platím 1570,- páč jsem to domluvil přes pojišťováka se slevou asi 40%, jinak mi to vycházelo taky kolem 2700 až 2800 kč, mimochodem je mi 21, tak se ani nedivím že mi to vycházelo tak moc...
Jezdím tak, jak umím...
Tak pánové, já na svou R1200GS ´05 platím 1565,-Kč celoročne a mám to u Kooperativy přes finančního poradce a pojišťováka p. Lukáše Kadlece tel.: 737 128 427 tímto mu děkuju a vřele doporučuju nejen na moto
Tak to je na dvanactku luxusni cena. Dodnes jsem nechapal jak se pocitaj bobusy. Mel jsem za to, ze bud plnej pocet mesicu, pokud jsem nehavaroval a nebo od doby posledni havarie. Problem je ale v tom, ze jsem ted shodou okolnosti zhruba po trech letech menil auta a tim i ruceni. Oni se ale prakticky ruceni a tim i bonusy nescitaj, coz jsem nevedel. Jelikoz pojistuji zasadne pres to top-pojisteni.cz, kde se pri vyplnovani uvadi pocet mesicu, ktery se maj zapocitat, udaval jsem mesice vzdy od doby me posledni a jedine nehody v roce 2003. Od te doby jsem ale mel dalsi dve auta a dve motorky. U jedne z pojistoven jsem si to pro jistotu minuly tyden overoval a bylo mi receno, ze se bonus prevadi od posledni zrusene pojistky. Takze, kdo meni casteji vozovy park, treba po trech letech, tak se bonus prevadi pouze z pojistky posledni, tedy tri roky. To jsem fakt netusil. Pokud mam tedy spravne informace. Nebo, vi k tem bonusum nekdo neco jinyho? Doposud jsem bohuzel omylem proste hlasil bonus od roku 2003, vzdy mi ho uznali a nikdy jsem nic dokladat nemusel, i kdyz pozadavek na dolozeni bonusu vetsinou pri sepisovani pojistky v pozadavku je. (tuk tuk na drevo)
Upravil spea - ToM dne 20.04.2010 22:57
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
bonus se prevadi a to tusim od roku 2000 kazdy rok cca 5% z ceny ti srazi coz by pri plnem bunusu delalo 50% z ceny pojistovy za deset let kdyz neudelas pruser.pak zalezi na tom od kud si a kolik ti je let i na cem jezdis.me pridal pojistovak 3 roky s tim ze kdyz udelam nehodu do tri let budu muset doplatit asi 3000.