Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 04.04.2010 16:25
Tak... Vysvetleni, proc jsem nedorazil.
Byli jsme uz na ceste, kdyz mi nahle zena zacla busit do zad a rvala neco o ztrate topcasu. Pres zimu jsem ho mel sundanej a po zime zapomnel prisroubovat. Coz je u vario kufru klasika. Dopadlo to dobre, po hodce jsme ho dokonce i nasli. Akorat ztrata casu byla uz velika a bez sroubu bych ho asi jeste vytrousil, tak jsme to vzdali.
Nekdo mi volal, timto se omlouvam za zvlastni komunikace, ale byl jsem bez signalu a slysel kulovy.
Hold priste uz nezapomenu, tim jsem si jistej..
Přidané 04.04.2010 21:35
Alda napsal(a):
Tak... Vysvetleni, proc jsem nedorazil.
Byli jsme uz na ceste, kdyz mi nahle zena zacla busit do zad a rvala neco o ztrate topcasu. Pres zimu jsem ho mel sundanej a po zime zapomnel prisroubovat. Coz je u vario kufru klasika. Dopadlo to dobre, po hodce jsme ho dokonce i nasli. Akorat ztrata casu byla uz velika a bez sroubu bych ho asi jeste vytrousil, tak jsme to vzdali.
Nekdo mi volal, timto se omlouvam za zvlastni komunikace, ale byl jsem bez signalu a slysel kulovy.
Hold priste uz nezapomenu, tim jsem si jistej..
Přidané 04.04.2010 21:38
Volal jsem ti já, byli jsme na odjezdu, tak jsme chtěli prověřit, jestli už nejsi někde za zatáčkou, abychom ti neujeli....
Škoda, že vám to nevyšlo, byl to pěkný den (teda alespoň pro nás...) - snad to vyjde někdy příště, vypadá to, že se ještě párkrát společně svezeme
PS: jak máš ten Top přišroubovaný (teda když ho zrovna přišroubovaný máš)? Občas v něm vozím notebook a asi by mi vadilo, kdybych ho někde na silnici pohodil
Nejde tam voda odspodu od kola?
BMW GS = stroj na radost
Přidané 05.04.2010 08:21
Normalne v nem mam zhruba uprostred 2 diry a prisroubovanej k plotne. Je to funkcni a 100%tne vodotesny. Vodotesnost mam pro zmenu vyzkousenou rozbitym cervenym vinem uvnitr.
Přidané 06.04.2010 22:32
Jo jo, svezli jsme se náramně
Já si dal v pondělí ještě takovou couračku okolo komína. Sice nebylo počasí jak v neděli, ale stejně mi to chutnalo
buboGS přiložený následující obrázek:
Přidané 08.04.2010 14:39
Zítra musím do Prahy, tak jsem ještě nepřezul na špunty. Pokud se mi to povede odpoledne, tak bych to přezul a nebo další týden (pondělí - úterý?), pak můžu vyrazit mimo asfalt.
BMW GS = stroj na radost