To Thymallus: no jóó, to byla asi ta moje, koukla jsem se na mého Mastodonta dnes i zepředu a místo světla mi tam čouhá normální baterka. Díky Martine - fakt svítí rovně. A prosím tě, Thymallusi, nechybělo na té motorce ještě něco??
Čouhá normální baterka? Tomu nějak nerozumím...
Co si pamatuji, tak ji nechybělo krom sedla nic, ale martin říkal, že sis to nechala dávat snížit...
Ještě čouhal u řidítek drátek s konektorem - asi příprava na gps.
Jo a asi neměla značku :-D
Ta moje tam na mne taky ještě čeká...
Ale už se to blíží.
Chybělo jí sedlo? Tak to byla ta moje, můj nynější Mastodont. Sedlo bylo u čalouníka na mírném snížení. Ty jsi mi ale psal, že chybělo světlo a mou srandičku s baterkou jsi nějak nepřijal
Mastodontík tam čekal než sleze sníh již od Jééžiška, ale teď už mne vozí cestou necestou a jsem s ním moooc spokojená. Nemůžu si ho vynachválit, za chvilku bude mít najeto svých prvních 1000 jarních km. Někdo tu psal, že po čtyřicítce si chlap pořídí buď milenku nebo motorku, ale motka, že je levnější. Chlap sice nejsem, ale motku jsem si pořídilajen se mi teď zdá, že by byl levnější ten milenec.
Ať ti čekání rychle uběhne
jejda, tak to byl v tom prvním vzkazu překlep - místo chybějícího světla tam mělo být sedlo :-D
(furt se bavíme o světlech, tak jsem to asi nějak pomotal-to je tak, když mozek přemýšlí rychleji, než ruce píšou)
Proto jsem pak nepochopil to s tou baterkou...