Zítra bude N103 doma...tak jsem zvědavý:-)
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal(a):
Zítra bude N103 doma...tak jsem zvědavý:-)
jediný co bych uvítal, kdyby byla trochu lechčí, jinak jsem s ní spokojený
ja mam na N103 najeto skoro 60 tisic.
A hodne se mi skrabe pinlock vuci plexi... ted si pojedu pro treti...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: a jsi si fakt jistý, že je chyba ve výrobku? samo se asi neškrábe, ne?
je to konstrukcni netostatek
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal(a):
Nejak mi doslo, ze vyklapecka neni to co bych chtel a udal jsem stavajici C3jku.
Co ted? Vsechno mi vyhovovalo az na vyklapeni.
Takze integralku s vybavou C3, rozhodne potrebuju slunecni clonu. A fakt si nevim rady..
Co je špatné na vyklápění C3jky? Já si ji po mnoha konzultacích a chvalozpěvech objednal i s interkomem
Alda napsal(a):
Nejak mi doslo, ze vyklapecka neni to co bych chtel a udal jsem stavajici C3jku.
Takze integralku s vybavou C3, rozhodne potrebuju slunecni clonu. A fakt si nevim rady..
Co je špatné na vyklápění C3jky? Já si ji po mnoha konzultacích a chvalozpěvech objednal i s interkomem
Mam C2 a nevim co by u ni melo byt na vyklapeni na pikacu. Prepokladam, ze to je stejny patent jako C3. Jinou vyklapecku jsem na makovici nemel, takze tezko porovnavat. Tedy vlastne mel, ale to byly laciny slupky s plastovymi uzavery.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Alda napsal(a):
Spatny neni rozhodne nic, je to vyborna helma. U me je problem v tom, ze jsem jezdil 7 let v integralkach a C3 je moje prvni vyklapecka.
Proste mi vyklapeni nevyhovuje, prekazi, nevyuziju, nepotrebuju.
Kdykolik zastavim, tak si helmu rad sundam, vyklapeni nepouzivam. V horkych dnech uprostred ucpanych mest bych ji stejne nevyklopil, spadnout muzu v jakykoliv rychlosti a nechci si urazit celist. Takze tak.
Jinak ze Schubertha jsem nadsenej, zotra pojedu omrknout S1 Pro. Predpokladam, ze to bude +- to samy, ale integralka. Takze zustavam vernej znacce a perfektni slunecni clone
mám rok C3 a bomba, na integrálách mi vadí, že počítají asi s jiným sklom hlavy a to mě osobně hodně omezuje v rozhledu, je tichá a pohodlná, jinou bych už nechtěl. Pinlock stojí za prd, je náchylnej jako čert na poškrábání, tak jsem ho vyhodil, ale ouha, nějak se mi z něj na vlastní plexi dostal ten silikon, tak jsem musel koupit nové plexi - bez pinlocku a uvidím, jak se bude mlžit
Alda napsal(a):
Spatny neni rozhodne nic, je to vyborna helma. U me je problem v tom, ze jsem jezdil 7 let v integralkach a C3 je moje prvni vyklapecka.
Proste mi vyklapeni nevyhovuje, prekazi, nevyuziju, nepotrebuju.
Kdykolik zastavim, tak si helmu rad sundam, vyklapeni nepouzivam. V horkych dnech uprostred ucpanych mest bych ji stejne nevyklopil, spadnout muzu v jakykoliv rychlosti a nechci si urazit celist. Takze tak.
Jinak ze Schubertha jsem nadsenej, zotra pojedu omrknout S1 Pro. Predpokladam, ze to bude +- to samy, ale integralka. Takze zustavam vernej znacce a perfektni slunecni clone
On si každý na to svoje stejně musí přijít sám, abych řekl pravdu, volím poprvé vyklápěčku také z důvodu tankování. Vyklopím, natankuju a jdu zaplatit. Zbavím se jedné věci v ruce, protože helmu u motorky nikdy nenechávám a doufám, že se tím i zbavím hledání různě zapadlého klíče od motorky, vypadlé rukavice a dalšího chaotického pobíhání po trase motorka, kasa, zpět a znovu. Možná to někteří znají. A C3 proto, že má všechno, co má mít. Na tu S1 jsem minulý týden koukal v Drážďanech, má stejné ovládání sluneční clony, jen trochu větší nasávací plasty pro větrání. Myslím, že budeš mít vyfoukané parádní pěšinky ve vlasech, a budeš stále upraven . Myslím dobrá volba...
Tak jsem koupil S1 pro. Za tech cca 9 let co jezdim jsem vystridal pomerne dost skopku a dovolim si rict, ze to je to nejlepsi co jsem kdy mel na hlave.
Jsem fakt nadsenej.
Tak N103 je doma a musím říct, že až na to, že mi tlačí brýle za ušima do lebky, tak super...najeto za weekend cca 600km a pohoda...vykláění super...konečně se s tím nemusím prát jak u COXky:-) PINLOK super věc...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...