Tomas1200GS napsal:
****, kde ty motorky kupujete? Vy jste vykradli München Museum oder?
Já visím na mobile, scoutu a já nevím kde všude a na pěknou za rozum jaem ještě nenarazil...
Ivo, opravdu klasa....
Ta doba kdy byli za rozum uz je bohuzel pryc!Tahle je pres ebay.Dolozenych 52000km.
PS:myslim,ze se nam dvouventilem a dokonce ve stejnych barvach brzy pochlubi dalsi zdejsi clen.Ale vic nereknu.
Upravil vevis dne 01.03.2011 21:23
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tomas1200GS napsal:
****, kde ty motorky kupujete? Vy jste vykradli München Museum oder?
Já visím na mobile, scoutu a já nevím kde všude a na pěknou za rozum jaem ještě nenarazil...
Ivo, opravdu klasa....
Ta doba kdy byli za rozum uz je bohuzel pryc!Tahle je pres ebay.Dolozenych 52000km.
PS:myslim,ze se nam dvouventilem a dokonce ve stejnych barvach brzy pochlubi dalsi zdejsi clen.Ale vic nereknu.
Cena je tajná?
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Ja cenu znam.Jsem ty prachy vyplacel.Ale k tomu at se vyjadri majitel.
Mimochodem u toho placeni jsem si uzil docela nervy.Borec me vzal na benzinku na kafe,motorku jsem jeste nemel a vzal si ode mne penize(pekna hromadka,bylo to v 50 a 100eur)a aniz by je prepocital,tak je dal prodavacce zkontrolovat jestli nejsou falesny.Trvalo ji to asi 10 minut a mezitim nekam telefonovala.Uz jsem se bal,ze falesny jsou.A taky jsem netusil jestli mu je vratila vsechny.Pak jsme zajeli pro motorku a kdyz jsem odjizdel,tak se mne jenom zeptal,jestli ty penize jsou akorat!
Upravil vevis dne 01.03.2011 21:38
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přicházíš........ Cena je ale taky luxusní, 4500,- E + doprava + STK + CZ TP + drobnosti a můžeš klidně přemejšlet o luxusní 1100 a pěkný 1150, tak co, 2V nostalgie.......
Ta motorka je vydražená na ebay a byly to docela nervy........
Chtěl bych touto cestou poděkovat svému odbornému konzultantovi, dražiteli, dopravci, úředníkovi a servisnímu poradci - Vevisovi, kterýmu jsem to všechno naložil na hrb a......a nezklamal.......díky
Chtěl bych poděkovat i Bobovi, sice se nám obchod nepovedl ( motorka nám prostě utekla ), prostě za vstřícnost, snahu a ochotu.
vevis napsal:
Tak tedy dobrá. Původně jsem chtěl ukázat až dodělanou motorku, ale tak alespoň jedna fotka právě dovezené motorky. R80GS PD je už v procesu renovace. Chci dát vše pokud možno do originálního stavu a nechat jen pár dodělávek (zadní Ohlins, BMW kufry, zvýšená řidítka...). Zajímavější fotky budou časem.
Paji přiložený následující obrázek: