Libor napsal(a):
No zapomněl jsem dodat, že mě zadní Tourancka vydrží max 10.000.
Tak jestli ta spotřeba nebude křečí v pravým zápěstí .
to snad ani nejde, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A klesnou Ti někdy za jízdy otáčky pod 4.000 za min?
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Na 1150ADV pri jizde ve dvou nalozenej a turisticke tempo mi bere 5,6. Pri jizde na spotrebu verim,ze se da dostat na 5,ale to mne nejak nebavi,tak jsem to nezkousel. Sam kdyz za to taham tak bere 7.
To jen pro srovnani, zda se mi ze nevejit se pod 7l je nekde neco spatne a chtelo by to seridit.
Aktualne 1250 GSA HP
WALTR napsal(a):
Z čeho vycházíš? Podle toho co ti ukazuje tvůj vadný soft? Vedle píšeš že ti tam polovina věcí ukazuje blbě. Třeba ti to i počítá špatně. Mě se to zdá opravdu hodně. Já honím na zajíždění a mám 6,5l počítám že normálně budu mít pod 6.
A jestli to máš spočteno a vypozorováno, vzal bych to po diadnostice se softem na seřízení motoru.
Jojo máš pravdu, nejdou mi seřídit hodiny, vůbec nereagujou na tačítka. Třeba je to tím, zkusím ještě spočítat spotřebu podle tankování
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Nezapoměň si vzít ale benzín někde u Tesca, nebo Obi. Jinde si raději načepuj do kanystru a přelij podle měrky. Historky s 7 litry benzínu a kanystru s cejchem na 5l jsou bohuže u nás krutá realita. I podle čoiky prošly bez ztráty kytičky jen benzinky u marketu. Asi si se ženské od kasy ještě nenaučily ,,zacházet s kalibrací"
Jinak v záběhu jsem to opravdu točil a pod 4 to rozhodně nešlo- spotřeba 6,3.
Upřesnění spotřeby: Včera jsme trošku tahali za plyn 2x R1200GS 250km
130km dálnice, 30km jizda po Praze zbytek okresky. Otáčkoměr nad 5500ot/min. A už tam bylo 6,8l na 100km u obou motorek.Je to hodně v tom pravým zápěstí!
dnes jsem si také změřil spotřebu ,sice u1150 ,ale takový rozdíl by to neměl být.Jízda v jednom v poměrně svižným tempu----5,6l na100km. 7 l a výš je docela dost.
Das ist BMW
Positivní na celé diskuzi je že už hodně jezdíme a když sem někdo uvede spotřebu tak nás napadne se třeba po dvou letech mrknout kolik nám to aktuálně "žere" .Tak je to u mě.
No nevím, ať dělám, co dělám, tak jsem se pod 7 litrů dostal jen jednou a to kousek.Faktem je, že přes těch 7 to leze taky jenom kousek. Ať jezdím jak jezdím, prostě za 7. Bude to asi i rukama. No co, původně jsem chtěl Varana a tam spotřeba kolem této hodnoty začíná Hlavně že to jede
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz