To Efendi
Tak jsem na to koukal a není to vůbec zlé. Máš nějaké kokrétní zkušenosti s nějakým menu? Travellunch jsem už zkoušel a třeba vajíčka špatný nejsou. Tohle jsou ale celé menu i s bombonama a kafem tak jsem na to zvědavej.
Upravil aldisek dne 05.05.2010 15:45
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
aldo napsal(a):
To Efendi
Tak jsem na to koukal a není to vůbec zlé. Máš nějaké kokrétní zkušenosti s nějakým menu? Travellunch jsem už zkoušel a třeba vajíčka špatný nejsou. Tohle jsou ale celé menu i s bombonama a kafem tak jsem na to zvědavej.
Ochutnal jsem par americkejch.(fazole s chilli, syrove tortelliny, nejaky hovezi v omacce... cisla menu si nepamatuju a taky je obcas meni) Hl. jidla celkem jedla. Ohrivaji se primo v tom sacku a jist to muzes taky z nej, ale to uz je na tobe Syr je obyc tavenak. Kafe celkem dobry (rozhodne lepsi nez ve vetsine nasich IV. cenovejch). Susenky vyborny, nekde byva susene ovoce. taky dobry.Rozhodne nemuzu rict, ze by to byly blafy. Nejlepsi investovat 200-300 a vyzkouset a pak uvidis. Ty od arsetu jsem nemel, nemuzu posoudit. Co vim, tak kazdej nadava na ceske: bojova davka potravin (tusim www.potravinovedavky.cz). Ty prej rozhodne nebrat.
V Albíku jsem objevil toto, jestli to je poživatelné jsem nezkoušel . Mají 4 druhy, cena zdá se příznivá.
Pavel GS vyletnik přiložený následující obrázek:
[101.11Kb]
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz