Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné technické problémy
Strana 2 z 2:   1    2  

Oprava ZUMO550
radosek
Přidané 09.05.2010 16:12

Registrace: 27.08.07
Mám ji píchlou na USB teď u počítače a nabíjím...
Měla už malou kapacitu akumulátoru, je možné, že je to tím.
Díky za rychlou radu, večer ji odpojím a uvidíme.
Upravil radosek dne 09.05.2010 16:13

holubbb
Oprava ZUMO550
Přidané 09.05.2010 16:35

Registrace: 16.03.07
Radosek napsal(a):
Garmin Zumo 550 po zapnutí načítá a jakmile dojde k načítání map, po cca 5 sec. se vypne. Myslím si, že jsem si to zavinil sám tím, že jsem si ja Jouda za chodu navigace vytáhl paměťovou kartu...Angry

Zkoušel jsem vyndat baterku a nechat navigaci cca minutu bez zdroje, ale závada se opakuje...

Jak se jinak restartuje navigace? Je na takovouto závadu nějaký postup?

Díky za případnou radu. R.

to je ta cos tudle prodaval za 7500hmm!

kovin
Oprava ZUMO550
Přidané 09.05.2010 17:11

Registrace: 06.11.08
Resetování zūmo
Pokud přístroj zatuhne přidrž hlavní vypinač a
stiskni +

radosek
Oprava ZUMO550
Přidané 09.05.2010 20:10

holubb napsal(a):

Jo, je to ona. Naštěstí se to stalo u mě a ne u člověka, který si pro ni dnes přijel...
Sice to ke mě měl přes sto kilasů, ale vzal to sportovně. Ušetřil jsem si cestu k němu a trapné oboustranné vysvětlování, že ...já za to nemůžu...
Zítra kontaktuji Garmin a uvidím, co mi řeknou. Zatím nepomohl reset, ani vyndání baterky. Jsem přesvědčený, že jsem udělal chybu, když jsem za chodu vytáhl paměťovou kartu s mapou. Doufám, že to spraví přehrání softwaru. Spadne to vždy, když mají naběhnout mapy...
Každopádně případný kupec alespoň bude mít po kontrole v Garminu jistotu, že je vše v pořádku...

svatka
Oprava ZUMO550
Přidané 09.05.2010 20:38

Registrace: 25.08.09
Taky už mi Zumo zatuhlo během hovoru a v Picodasu mi poradili fintu "fň": když nefunguje ani reset (společně stiknutý hlavní vypínač a +), tak navigaci zapojte přes to malé USB do počítače a ejhle, zumo se probudí. Alespoň u mne to pomohlo, zřejmě se to při hledání softwaru nějak prošťouchne...thumbs up

holubbb
Oprava ZUMO550
Přidané 10.05.2010 16:51

Registrace: 16.03.07
Radosek napsal(a):
holubb napsal(a):

Jo, je to ona. Naštěstí se to stalo u mě a ne u člověka, který si pro ni dnes přijel...
Sice to ke mě měl přes sto kilasů, ale vzal to sportovně. Ušetřil jsem si cestu k němu a trapné oboustranné vysvětlování, že ...já za to nemůžu...
Zítra kontaktuji Garmin a uvidím, co mi řeknou. Zatím nepomohl reset, ani vyndání baterky. Jsem přesvědčený, že jsem udělal chybu, když jsem za chodu vytáhl paměťovou kartu s mapou. Doufám, že to spraví přehrání softwaru. Spadne to vždy, když mají naběhnout mapy...
Každopádně případný kupec alespoň bude mít po kontrole v Garminu jistotu, že je vše v pořádku...

nechci malovat certa na zed, ale zajimalo by mne co na to odbornici v garminu.dik za info jak jsi dopadl.

radosek
Oprava ZUMO550
Přidané 10.05.2010 18:56

Uff, mám dobré zprávy.
Mám zákazníka, který pracuje u konkurence Garmina a ten dnes ráno přijel na výměnu oleje ve svém autě. Vyslechl si moje nářky, navigaci si odvezl s sebou do práce a za hodinu mi volal, že vše šlape tak, jak má.
Celá závada prý opravdu vznikla tím, že jsem manipuloval během provozu navigace s paměťovou kartou. Jako u každého "počítačového zařízení" by se takováto manipulace měla provádět jen u vypnutého přístroje. Stačilo odstranit mapu, která byla nahraná v přístroji a nahrát jinou. V té původní se smázly jakési úvodní údaje a přístroj je vyhodnocoval při nabíhání map jako cyklickou chybu.
Takže sice jsem přišel o mapu, ale navigace chodí jak hodinky. Nabíhá, vyhledává satelity a naviguje naprosto korektně tak jak má...

Z toho plyne poučení:
Manipulace s paměťovou kartou při zapnuté navigaci jen na vlastní nebezpečí...bugs

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné technické problémy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 45
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,708
Nejnovější člen: JSOB

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.48 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI