Jak píšu - 1100/1150 je proti vodě relativně imunní traktor, tak pokud nepění v okýnku olej, neřeš a jezdi - nějaká ta kapka vyschne sama.
Jen pokud brodíš často, nenechávej výměnu oleje na jaro.
Upravil Hrabe_X dne 28.04.2010 09:26
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
petr_t napsal(a):
A proto máme preventivně METANOVU
Zajímavý článek v měsíčníku Motocykl 5/2010 str. 70 Téma: Metaltec – ano, či ne?
A brodění? Kdo chce mrknout pod vodu, tomu doporučuju udělat si potápěčský kurz a má to do hloubky 18ti metrů a celkem bezpečně...
Ale tahat s sebou motorku do řeky je podle mě pitomost. Dost přesně to vyjádřil Tonda. Jak si motorka hltne vodu, ojnice jsou v trapu, respektive kratší v řádu milimetrů...
A voda v oleji? Kdo si myslí, že emulze má dostatečné mazací vlastnosti, případně že se voda z oleje "po nějakém čase ztratí", ten se plete. Na jednu stranu se tu řeší sáhodlouhé debaty o nej nej nej... motorovém oleji a na druhou stranu nám k mazání motoru postačuje sra*ka...
Ne ne, motorka do řeky - podle mého názoru - nepatří...
Upravil radosek dne 29.04.2010 09:58
Vjetrnik napsal(a):
to Spea: jak kdo umí? V tomhle není ani špetka umění...
V cem, neni spetka umeni? Pokud to naklopeni na levou stranu byl zamer, tak je to umeni adekvatne a rychle zareagovat. Pokud se do takovyhle krizovky dostanes, musis o tom neco vedet a musi te to v tu chvili napadnout aby jsi takhle zareagoval. ... a nezmatkovat. Chces-li tedy, tak to tedy neni umeni, ale treba zkusenost. Me osobne by to dotedka nenapadlo. Ted, kdyz o tom neco malo vim, tak v pripade takovyhle krizovky udelam neco pro zachranu motky. Co te na tom poburuje? Ja osobne nejsem nejak moc vyjezdenej a tak muzu jen zkusenejsi obdivovat.
Upravil spea - ToM dne 29.04.2010 10:40
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Radosek napsal(a):
[quote]petr_t napsal(a):
Ale tahat s sebou motorku do řeky je podle mě pitomost. Dost přesně to vyjádřil Tonda. Jak si motorka hltne vodu, ojnice jsou v trapu, respektive kratší v řádu milimetrů...
)
No, že tahat motku přes brody je pitomost jsem si myslel taky, ovšem jen do doby, než jsem to zkusil.... náhodou je to sranda
Jedla
Radosek napsal(a):
A voda v oleji? Kdo si myslí, že emulze má dostatečné mazací vlastnosti, případně že se voda z oleje "po nějakém čase ztratí", ten se plete. Na jednu stranu se tu řeší sáhodlouhé debaty o nej nej nej... motorovém oleji a na druhou stranu nám k mazání motoru postačuje sra*ka...
Ne ne, motorka do řeky - podle mého názoru - nepatří...
presne. motorka kterou mam vylozene na extremni blbnuti ano...
...pokud se proste nemuzu dostat na druhy breh a honi mne medvedice... ano.
...ale jinak to je spis o adrenalinu, nez rozumu.
Mne to taky krute laka.. to ne, ze ne... ale prijde mi, ze naklady jsou neumerne efektu.
----
to Spea: jasne, ze to trochu umeni je... mozna chtel Vjetrnik spis naznacit, ze je to proste spis ruska ruleta a svoji techniku muzes pilovat v tisici dalsich vecech. A ne jen v ruske rulete, kdy podstatnou roli hraje i nahoda.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2