Trika jsou doma. Kvalita je super, takze za me spokojenost. Pro vsechny co je chtej zaslat postou, budu je posilat v pondeli. Cena 180,- Kc (XXXL 200,-Kc)
Zbyvaji mi tri kousky. Kdyby byl zajem, tak se ozvete.
1 x L - sire 55 cm, delka 74 cm
1 x XL - sire 58cm, delka 76cm
1 x XXXL - sire 65cm, delka 82cm
Upravil spea - ToM dne 14.05.2010 22:57
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Sorry, ale zapomel jsem to tu uzavrit. To posledni XL si vzal Brnak Jim jako nocni kosili. Jeste jednou sorry, ale uz jsou vsechny fuc.
Tak jo bando. Zkusim zjisitt, zdali by me je udelali a kolik by staly. Kazdopadne, v nabidce firma, ktera mi delal potisk tricek nema mikiny s kapuci. Jen obyc. bez kapuce. Jsou to opet Adlery 300g (tedy kvalita) a cena s potiskem by byla tak kolem 300,- Kc. Na mikyny s kapucou se zeptam. Rozhodne bych ale potreboval odber minimalne 15 ks a nic nebudu tisknout na sklad. Takze vse zjisitm a dam vedet.
Mikina Adler v cerne barve 300 g s kapuci a s potiskem loga Dakar (tak jak je vyse na tricku) vychazi cca 440,- Kc. To uz je dost penez. Mohou byt i bez kapuci za cca 320,- Kc. Pokud se mi tu da dokupy 15 ks, tak je necham udelat.
Honza87 napsal(a):
Mas i nejake foto??? Je to mozny ze bys mne to poslal na firmu do vidne???
Foto zatim nemam, bo by se mikiny teprve delaly. Kazdopadne jsem schopen je potom poslat treba na Mars pokud si postovny zaplatis.
Upravil spea - ToM dne 28.05.2010 19:14
Ahoj mikina vypadá zajímavě, verzi kapuce bych vzal popřípadě verzi "bez kapuce" , podle toho co bude, jen jaká je představa ohledně umístnění loga? Záda velké a na prasa vlevo malé, nebo jen nápis Dakar??? Docela by men to zajímalo!!!
Asi jen logo Dakar na prsa. Viz to triko vyse, jen mensi. Kazdy dalsi potisk jsou prachy navic. Zalezi jen na dohode.