to vlakno [kluci to je blbej nazev...vlakno, zkuste zymyslet neco jinyho] jsem nedal proto abychom se preli o pneu, ale o tom, ze i na spuntech se da silene klopit
to ze to jde i na mitaskach vite vy co je tam mate a to je dobre, ze je vetsi sortiment [treba je nekdy vyzkousim, az budu v Cechach]
Howgh
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
hledím jak puk,co stím jde dělat,budu muset najít někde plácek a trochu potrénovat,páč když se stím někde votáčím,vypadá to jako bych právě dostal řidičákbojím se,musím to překonat
Doc napsal:
to vlakno [kluci to je blbej nazev...vlakno, zkuste zymyslet neco jinyho] jsem nedal proto abychom se preli o pneu, ale o tom, ze i na spuntech se da silene klopit
to ze to jde i na mitaskach vite vy co je tam mate a to je dobre, ze je vetsi sortiment [treba je nekdy vyzkousim, az budu v Cechach]
Howgh
DOCu co se týče pneumatik, tak debata vždycky takhle dopadne. Z toho si nic nedělej.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak a máte řešení. Uplně stejný. Taky to jsou kufry Šerpa.
Upravil Cycli dne 12.01.2008 09:38
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jen bych dodal,že E-09 se dá klopit trochu míň než TKC a Karoo-t a má menší přilnavost v náklonu díky menší dotykové ploše,ale zato se s ní dá v zatáčkách driftovat,což je taky velice zábavný
Doc napsal:
Howgh
Když jsem to viděl a uvědomil tenhle víkem, kdy jsem jak podělanej jezdil na nových Karoo T a chtěl je pomalu sundat a zostuzen odejít... No stálo by to vidět na vlastní oči nebo za někým, kdo umí jet, ale budu to zkoušet.. Díky za fotky za video - myslím, že je to víc než jen slovní popisy Je to výzva - nemáš nějaké video tipy na offroad