Kupoval jsem TCX EXPLORER v cilse 43. Jiny boty si taky kupuju 43 a ty TCX sedej jak usity na nohu. Tudiz cisla asi budou sedet. Koukam ze by se to vyplatilo i dobirkou pres PayPal. 4200,- Kc.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já je zkoušel než jsem koupil Santiago a nesedli mi vůbec na nohu,tak jsem si musel připlatit za značku,ale velikostně to tak nějak odpovídalo.Teď už ale vím,že příště bych si ještě připlatil a koupil pevnější nejspíš SIDI plastové s kloubem,ale zároveň nepromokavé
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Boty BMW se dělají u TCX, jestli se nepletu. Rozdíl je v logu a kovové špičce. HG na mne působily laciněji, zkoušela je jen žena a poté vybrala TCX, jako výrazně příjemnější. Od loňska mám TCX i já, po delším chození mne někdy tlačí palec, potřeboval bych půlčíslo, které se nedělá, z o číslo větších jsem už vypadával. Jinak neprotekly ani jednou a že toho už v dešti najezdily.
For Radosek a Efendi
Jakým způsobem jste to objednali. Jak probíhá doručení a platba. Nemám s tímhle vůbec zkušenosti.
Jestli jsem dobře pochopil jejich stránky tak mají obchody jen v Německu a ve Švýcarsku. Je to tak?
Michal10 napsal(a):
For Radosek a Efendi
Jakým způsobem jste to objednali. Jak probíhá doručení a platba. Nemám s tímhle vůbec zkušenosti.
Jestli jsem dobře pochopil jejich stránky tak mají obchody jen v Německu a ve Švýcarsku. Je to tak?
V tom jejich on line obchodu jdi tak jako bys byl v našem...
Platbu chtějí přes PayPal...tam mám z E-Bay účet...pošlou to přes PPL...dnes mě došel e-mail, že botky jsou na cestě...celá transakce včetně poplatků a dopravy mě přišla na necelých 4.400,- Kč, což mi za ty boty vychází jako dobrý obchod...
Kluci jak vám to vyšlo s číslama botů pro ty TCX Infinity?
Normálně kupuji 43, ale v obchodě jsem skoušel jiné TCX (plastový skelet, asi krosové) velikost 44 a byly dost těsné?
Skoro prý abych koupil 45, což se mi moc nezdá.
Pája
paja1 napsal(a):
Kluci jak vám to vyšlo s číslama botů pro ty TCX Infinity?
Normálně kupuji 43, ale v obchodě jsem skoušel jiné TCX (plastový skelet, asi krosové) velikost 44 a byly dost těsné?
Skoro prý abych koupil 45, což se mi moc nezdá.
adventure73-pardal napsal(a):
Mě taky velikost sedí dobře, maximálně doporučuji o číslo větší kvůli zimní ponožce. tady ještě zbytek mám a taky myslím, že za dobrou cenu
Ta cena vypadá rozumně. Máte na skladě 44, čili za jak dlouho by byly?
Pája
adventure73-pardal napsal(a):
Mě taky velikost sedí dobře, maximálně doporučuji o číslo větší kvůli zimní ponožce. tady ještě zbytek mám a taky myslím, že za dobrou cenu
Ta cena vypadá rozumně. Máte na skladě 44, čili za jak dlouho by byly?