Tak po procházení diskuzí jsem byl v sobotu u Louise v Drážďanech a dovezl jsem si nové botičky SIDI ADVENTURE GORE. Jsem z nich nadšenej a suprově sedí, Hnedka v neděli jsem je jel projet a otestovat a zatím si nemůžu na ně stěžovat. Navíc v sobotu byla u Louise akce takže 15% sleva na ně Honza
Nevíte prosím vás někdo kde by mohli mít tyhle boty na krámě? Potřebuji zkusit. Nejlépe okolí Mělníka, tedy asi Praha. Díky.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
morabo napsal:
Pripadne flash-team v MB. Teda pokud se nestitis mit behem zkouseni vsude kolem orazovo
Ne, oranžová mi nevadí a Flash Team znám. Když táta jezdil KáTéeMku tak jsem tam taky párkrát byl. Díky za tip.
Sorry, ale myslím že Pardubice nejsou zrovna okolí Mělníka.
Psal jsi boty na krámě a nejlíp okolí Mělníka Myslel jsem to všeobecně...taky je prodává Pardál v Liberci.Domluva je s ním dobrá a při případný výměně ti nebude dělat problémy-naopak.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Psal jsi boty na krámě a nejlíp okolí Mělníka Myslel jsem to všeobecně...taky je prodává Pardál v Liberci.Domluva je s ním dobrá a při případný výměně ti nebude dělat problémy-naopak.
O Pardálovi taky vím. Spíš jsem čekal nějaký tip na Prahu nebo třeba jak psal Morabo M.Boleslav. Nechce se mi vláčet 100 km kvůli botám. I když to třeba na konec tak dopadne. I tak díky.
O Pardálovi taky vím. Spíš jsem čekal nějaký tip na Prahu nebo třeba jak psal Morabo M.Boleslav. Nechce se mi vláčet 100 km kvůli botám. I když to třeba na konec tak dopadne. I tak díky.
Nikam nejezdi,člověče.Pardál ti je pošle a popřípadě vymění.Tohle všechno i s výměnou pořešíš do týdne a jen za cenu poštovnýho.Co bys jezdil takovou štreku,kvůli botám?
Co jsem tak četl zkušenosti,tak je to jako s krosovejma.Vem si rovnou o číslo větší a skoro jistě ti budou
No, u SiDi mozna spis o dve cisla... Ja mam nohu cca44, vysokej nart a siroky chodidlo. Podle tvaru tak mam par paru bot 44, vetsinou 45. Crossfiry mam nicmene 47 a jsou tak akorat (i na dylku!).
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
No, u SiDi mozna spis o dve cisla... Ja mam nohu cca44, vysokej nart a siroky chodidlo. Podle tvaru tak mam par paru bot 44, vetsinou 45. Crossfiry mam nicmene 47 a jsou tak akorat (i na dylku!).
No,jo...ale to co jsi popsal je jedno číslo.Myslím,že od 43 je to dál po půl číslech.43 = 9 ,44=9,5 45=10 atd.
morabo napsal:
No,jo...ale to co jsi popsal je jedno číslo.Myslím,že od 43 je to dál po půl číslech.43 = 9 ,44=9,5 45=10 atd.
Jo takhle.... Tak to potom jo. Ja tyhle eeemericky miry moc nemam ve voku
Maiali nel Fango!
Mám super skúsenosť s Pardálom spred 2 týždňov. Má v akcii TCX Infinity, odmeral som si nohu, napísal mu 27,5cm, normálne mám veľkosť 43, poslal mi 44 a sadnú mi perfektne. V prípade nutnosti určite nebude problém poštou vymeniť. Takže za mňa Pardál
Kdyz tak napis nebo zavolej, poradim. Boty si muzes pred odebranim v Praze vyzkouset. Jinak zasleme PPL, doprava je zdarma.
OK. Délku chodidla mám 28 cm. Běžné boty na nošení 44, zřídka 45. Turistické na moto TCX 44, motokrosové DIADORA 44. Tretry na kolo 45. Tak jakou bys doporučil velikost těch SIDI ?
Upravil tomasgs dne 08.02.2013 11:13
ja bych doporucil 45, ja sme zkousel 43 coz mam a nakonec budu brat 44, je ale potreba brat ze je to prava kuze a trocha to povoli na sirku na delku ne
Upravil schrek dne 08.02.2013 12:39
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček