Michal - mne rozpravaj daco o brzdach a odvzdusnovani....
Venoval som sa tomu po praci 7 dni a vela ludi mi hovorilo ako na to, vela som si nastudoval z fora
Niekdo si povie: co som na tom tolko robil? oni ine je ked nieco robis furt a ine ked Ti je jasna teora, princip a nejsi uplne lavy
Teraz si mozem povedat ze som si to dokazal urobit sam s tym ze sam som dosiel na Tie vychytavky ktore treba ovladat
Ono raz to ide odvzdusnit bez problemov a raz to cloveka potrapi
.... Tiez to bolo o poslednej bublinke .... mrcha jedna Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Prasknutá brzdová hadica 1150 GS - Problém vyriešený
Přidané 02.06.2010 13:07
To vlk:jojo je to pravda,je fakt ze motorky jdou vseobecne odvzdusnit nejak hur (s autama jsem nikdy takovej problem nemel) Navic na 1150 neni banka jako na 1200 s normalnim umelim vickem.Tam bych proste nekde sehnal vicko dal do nej ventilek a treba pumpickou to prohnal tlakem to funguje dobre jenze tady prd.Proste mackas povolujes porad dokolanekdy to je fakt hned a nekdy to je masakr.No ceka me to znova protoze motorka stoji v garazi bez hadic takze az prijdou bude to na NOVO
Přidané 02.06.2010 13:15
To Michal:
v prvom rade prajem nech Ti je stastena naklonena aby si sa dlho neodvzdusnoval
a potom ked to nepojde tak veela trpezlivosti.
Keby nieco neslo daj info mozno budem vedet poradit na zaklade svojich skusenosti a poznatkov
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Přidané 02.06.2010 21:29
a na kolko € to nakonec výjde komplet na ABS ? a stáva sa vám že ked fest brzdite tak to zavreští jak abs s posilovačom, možno to je len drobným prešmykom alebo niečim iným ? pretože brzdí to dobre a na spustenie abs to nevyzera len to tak divne zabzučí ja čerpadlo v nádrži ked je tam málo paliva (dufa že sa z tohoto da pochopiť čo myslím :-))