raptor napsal(a):
MILAN ventil vymeneny... stale nic
idem tam dat nove karoo a pozriet a pripadne vycistit dosadacie plochy poriadne...
no tak to bude ta plocha a očisti ty vnitřní pořádně tam to těsní !
to odpovídá když přetlakuješ utěsní to boční strana jak je nižší tlak bok to nedrží když jedeš taky se bok hýbé a nětěsní pak musí těsnit vnitřní límec - jak to vyzuješ - opatrně tak prohlídni jestli není na tom limcu podélná trhlina jakoby ho ohýbej dovnitř a prohlídni to at víme čím to bylo
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
ventilom to nebude, je tam uplne novy ventil a uz su v nom pre istotu vymenene creva
takze obul som karoo, pri prezuvani som dokladne skontroloval rafik a dosadacie plochy... su ako nove, nie je tam ani najmensi naznak poskodenia, ani len povrchovy skrabanec.. nic nic nic
mechanik nasiel na starej gume nejake gumenne vystupky okolo ktorych to vraj utekalo (bola tam aj pena z pripravku)
velmi rad by som veril ze je to vsetko ok ale mam ich obute asi tak 5 hodin... nasledujuce dni daju odpoved ci som mal skratka neuveritelnu smolu a obul som po 2 fungelnovych E10 aj jednu jazdenu anakee ktora skratka pustala tiez
pri prezuvani sa este pri starej gume zo specialnym pripravkom natreli obe strany rafu takisto ventil viac krat a rovnako cely raf sa premazal.. nikde ani stopa po uniku
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 31.05.2010 20:38
COZE!!!? 22 euro za jedno kolo? kamos vedle ma pneuservis a dela cely auto komplet prezuti i s vyvazenim za 1000, jinak ja prezouvam moto jedno kolo tak 100 bez vyvazeni!
jpbmw napsal(a):
COZE!!!? 22 euro za jedno kolo? kamos vedle ma pneuservis a dela cely auto komplet prezuti i s vyvazenim za 1000, jinak ja prezouvam moto jedno kolo tak 100 bez vyvazeni!
no ja teda nevím ale auto udělám daleko rychleji než motorku a na auto není třeba tolik přípravků (vyvážení)
kolo na motorceza 100 když vemu sundat brzdiče vyndat kolo , vzadu brzdič, třeba řetěz , pak to dát zpět no za hodinu to nedám a za 50 na hodku to mužu chodit zametat koště stojí par kaček
ale uznávaám že 500 za kolo je dost to tak celý moto
jinak 800-1000 za moto a i 1300 za auto se stává běžnou praxí při dovozu vlastních pneu - taková neoficíalní váka proti net shopům kazícím ceny .
Neviem určite ako raptor, ale hádam podobne ako ja - za 1 prezutie = obe kolesá. Prišiel som na motorke, demontáž, prezutie, vyváženie, montáž - 20;- EUR.
Archie napsal(a):
Neviem určite ako raptor, ale hádam podobne ako ja - za 1 prezutie = obe kolesá. Prišiel som na motorke, demontáž, prezutie, vyváženie, montáž - 20;- EUR.
koupils tam pneu a staré odebrali v teto ceně tak to = dobrá cena