První ducato co uvidím hned beru ...... také přeji brzké uzdravení a at ti to vyjde dobře na té pojišťovně. Chtělo by to nějakýho klubovýho právníka
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal(a):
První ducato co uvidím hned beru ...... také přeji brzké uzdravení a at ti to vyjde dobře na té pojišťovně. Chtělo by to nějakýho klubovýho právníka
Díky!Zvláštní,že já vždycky nesnášel Fiat-říkal jsem tomu porucha na čtyři-a teď tohle Nejhorší,že jsem ho trefil na osu předního kola a hlavou sloupek.Kdybych mu nezničil zrcátko,tak je prakticky bez škody a já pomale krypl bez motorky.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ahoj,
hlavně, že jsi celej, po takovýhle šlamastice.. ..každopádně, jak je na tom krk/rám? Máš někde viditelné poškození? Třeba nebude nutný dakara hned odepsat.. vilde a kolo jsou sice na šrot, ale s menším úsilím tam hodíš, jako Toli, předek z jiné moto, přední maska na tom zas tak špatně neni a zrovna tu někdo rozprovává gs na díly, koupíš co bude třeba a za 20 kolíků máš moto zas jak víno a za zbytek od pojišťovny si uděláš dovču hmm?
Upravil lullu dne 16.05.2010 18:26
Nooo tak to musela bejt pěkná pumelenice.Hlavně že jsi celej-fyzikální zákony to sou pěkný ku_vy. Oprava asi nepřipadá v úvahu- když praskla hlava tak bude ohlej rám protože motor je jeho součástí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Doc napsal(a):
nespěchej nikam, stejně teď nemůžeš řídit...
počkej, až se uzdravíš a kromě odhadní hodnoty moto si nech zaplatit vše co píšou výše plus ušlý zisk, rehabilitaci (asi bude nějaká potřeba), bolestné a vezmi od kamarádů různé potvrzenky na oblečení, nemusí být tvoje (doporučuji Rukka, R2P)
vím, že to chce doslova se hádat v pojišťovnách, je potřeba doslova křičet na plný vestibul nebo kanceláře, dělat kravál, to pomáhá, protože se stydí před ostatními eventuelními zákazníky za svoji reputaci. Nežádej ale nic nesmyslného. Poraď se i s právníkem. Možná Ti poradí, aby ses s Allianz nesmířil přátelsky, ale šel soudně (nebo tím alespoň hrozil), protože u soudu přidáš i všechno ostatní, jako bolestné, účty za taxíky k lékaři a na rehabilitaci, psychickou zátěž za to, že sice po dvou měsících pracuješ, ale ještě nemůžeš dělat své zamilované vzpírání-veslování-box a tím u soudu nabíhá účet a aAllianz to ví.... Proto se soudu bojí. Musí Ti zaplatit oblečení, helmu apod. v celé sumě, jinak tam jdi s jednou potlučenou helmou a mlať s ní o stůl úředníka (nebo i po hlavě). Logicky dostaneš 80.000 plus něco co tímto způsobem vyhádáš plus náhradní díly. Je nutné, aby celková cena přesahovala alespoň o 50 procent tu odhadní cenu na stroj, (máš přece i újmu na zdraví), jinak běž rozhodně soudně, pokud je jisté, že určitě nebudeš mít spoluúčast
Dobré pořízení a hlavně dobré uzdravení
to vše je pravda ale nevím takhle nahlas v čr je za pojištovací podvod více než za vraždu (až 8 let )
totálka je vždy to nejhorší pač tratíš bere se tržní cena argumetuj - najdi co nejvíce inzrátů at mužeš udělat nějaký dobrý průměr oni znají jen tipcar ty znáš jistě více motoservrů tak pátrej hlavně si udělej jasno co chceš budeš li upřímný a určitý vyhraješ víc jak když buděš neurčitě přemýšlet a špekulovat
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
hmm ty foto na mě vůbec sympaticky nepůsobí Peťas inak jak už tu bylo řečeno, při odhlašování podepisuješ čestné prohlášení už nemosíš mět doklad o ekol. likvidaci... tak ještě jednou ať to dobře bez následků sroste a s pojišťovnou se nenech
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Nazdar. Odhlásit moto a nechat si ho jde třemi způsoby: 1. Že někoho podplatíš na vrakáči a on ti dá papíry.asi kolem 1000Kč
2. Seženeš si někoho z dobrovolných hasičů a napíšeš s nima darovací smlouvu, že jim moto daruješ na cvičební účely
3.A nebo že jsi z moto udělal nějakou jinou věc.např. pilu na dříví. Vzor: http://www.registr-vozidel.cz/dokumenty/cestne_prohlaseni.pdf
(ale budou chtít fotky a tak 1000Kč za správní řízení)
Zdarec!Tak jsem zpět z nemocnice,z rukou budu asi nějaký čas pípat na letišti atd.ale snad bude fungovat bez problémů už v červenci.Všem moc díky za rady a kdyby jste měli jěště cokoliv ohledně toho,na co si dát pozor,nebo co s moto,tak budu rád,když napíšete.Zkušeností není nikdy dost.Ještě jednou díky
Mr GS napsal(a):
V pátek 7.5. mi v Praze vjel do cesty chlápek s ducatem.Jel jsem po hlavní(černokostelecká) a on čekal na křižovatce(dřevčická),když jsem byl těsně u něj,tak vyrazil.Prý mě vůbec neviděl.Asi viděl auto za mnou a chtěl to ještě stihnout.Byl to fofr.Trefil jsem ho na osu kola a hlavou sloupek.Skoro nic si nepamatuji,ale jsem celkem ok,jen komplikovaná zlomenina pravé ruky a pár stehů ruzně po těle.Horší je však Dakar...je to totálka
tohle jsem prehlidl... husty.
Presne tak jsem boural ja loni na jere na skutru.
Hlavne, ze jsi to nejak rozdejchal.
Premyslim nad moznou prevenci takovyhle bouracek.. ja treba ubiram kdyz stoji auto z boku... nejspis je asi dobra varianta zpomalit tak, aby to clovek vubec prezil
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Premyslim nad moznou prevenci takovyhle bouracek.. ja treba ubiram kdyz stoji auto z boku... nejspis je asi dobra varianta zpomalit tak, aby to clovek vubec prezil [/quote]
to Hicks
No,já taky nevím,co si o tom mám vlastně myslet a už vůbec nevím,jak budu jezdit až zase budu(a to budu) Protože,kdyby se to stalo v osobáku,tak pochopím,že jsem se mu třeba zrovna schoval za sloupek,ale v té dodávce to prostě nešlo.I on sám mi pak řekl,že to nechápe,jak mě nemohl vidět.Měl naprosto čistý výhled a byl jsem pár metrů od něj
Nevím...snad reflexní vestu(jak blb ),svítící helmu,dálkové světlo(xenon) nebo co já vím.Ještě,že jsem jel teprve k přítelkyni a ne od ní(s ní za sebou,jak bylo v plánu)
Upravil Mr GS dne 21.05.2010 12:16
Mr GS napsal(a):
to Hicks
No,já taky nevím,co si o tom mám vlastně myslet a už vůbec nevím,jak budu jezdit až zase budu(a to budu) Protože,kdyby se to stalo v osobáku,tak pochopím,že jsem se mu třeba zrovna schoval za sloupek,ale v té dodávce to prostě nešlo.I on sám mi pak řekl,že to nechápe,jak mě nemohl vidět.Měl naprosto čistý výhled a byl jsem pár metrů od něj
Nevím...snad reflexní vestu(jak blb ),svítící helmu,dálkové světlo(xenon) nebo co já vím.Ještě,že jsem jel teprve k přítelkyni a ne od ní(s ní za sebou,jak bylo v plánu)
- ve meste hlavne za slunce jezdim s dalkovejma
- premyslim o zlutoreflexni Schubertce C3ce...
- neverit, ze te nekdo vidi.. take mam pocit, ze jsem navazal ocni kontakt, ale on mne stejne z boku sestrelil...
17 cm
Mr GS napsal(a):
to Hicks
- ve meste hlavne za slunce jezdim s dalkovejma
- premyslim o zlutoreflexni Schubertce C3ce...
- neverit, ze te nekdo vidi.. take mam pocit, ze jsem navazal ocni kontakt, ale on mne stejne z boku sestrelil...
tak už jsem možná přišel na to jak to udělat,aby mě někdo nepřehlídnul...
ve čtvrtek si jedu pro GSA 07 Tohodle titána jestli někdo přehlídne,tak už nevím asi budu jezdit i se zapnutýma mlhovkama
Zatím bohužel s kamarádem,který mě to projede i odveze domu,protože jsem stále krypl na ruku,ale je nááádhernej a nemá skoro ani škrábnutí
Mr GS napsal(a):
ve čtvrtek si jedu pro GSA 07 Tohodle titána jestli někdo přehlídne,tak už nevím asi budu jezdit i se zapnutýma mlhovkama
Zatím bohužel s kamarádem,který mě to projede i odveze domu,protože jsem stále krypl na ruku,ale je nááádhernej a nemá skoro ani škrábnutí
toz gratuluji.. Vjetrnik jezdi s mlhovkama porad, pokud vim.
A ve meste prizapina dalkofky + xenony...
btw: AlpinWeiss?!
17 cm
Mr GS napsal(a):
toz gratuluji.. Vjetrnik jezdi s mlhovkama porad, pokud vim.
A ve meste prizapina dalkofky + xenony...
btw: AlpinWeiss?!
Takovou,ale foto je pouze ilustrační ještě nemám vlastní fotky
Mr GS přiložený následující obrázek:
servisak napsal(a):
No vidíš tak i smutnej konec má něco do sebe! Tak se koukej ozvat až budeš ready a něco spácháme jsme sousedi!
No teď budu ještě asi měsíc trpět bez možnosti jezdit a pak ze všeho nejdřív budu potřebovat kompletní 40tis.servis a to od výměny všech kapalin až po diagnostiku atd. má to najeto asi 36tis.,ale dva roky to nebylo v servisu. Současný majitel vloni moc nenajezdil a před tím je to dovezené z GB a tam byl poslední servis ve 30tis.Ale hlavně ten kompletní servis chci proto,aby mě to někdo komplet prolezl a zjistil jestli je vše ok.Hlavně kardan atd.Neznáš teda někoho solidního z okolí,kdo by to udělal a mohl mi dát i razítko do servisky?A hlavně aby mu nevadilo,že mu budu u toho čumět přes rameno,ne jak v Carservise,kde mě poslali do pr...než to bude hotové.To už nikdy,pak mám akorát nervy,jestli udělali vše a jak.Né,že bych někomu nevěřil,ale chápeš...jsou to přece naši mazlíci
servisak napsal(a):
No vidíš tak i smutnej konec má něco do sebe! Tak se koukej ozvat až budeš ready a něco spácháme jsme sousedi!
No teď budu ještě asi měsíc trpět bez možnosti jezdit a pak ze všeho nejdřív budu potřebovat kompletní 40tis.servis a to od výměny všech kapalin až po diagnostiku atd. má to najeto asi 36tis.,ale dva roky to nebylo v servisu. Současný majitel vloni moc nenajezdil a před tím je to dovezené z GB a tam byl poslední servis ve 30tis.Ale hlavně ten kompletní servis chci proto,aby mě to někdo komplet prolezl a zjistil jestli je vše ok.Hlavně kardan atd.Neznáš teda někoho solidního z okolí,kdo by to udělal a mohl mi dát i razítko do servisky?A hlavně aby mu nevadilo,že mu budu u toho čumět přes rameno,ne jak v Carservise,kde mě poslali do pr...než to bude hotové.To už nikdy,pak mám akorát nervy,jestli udělali vše a jak.Né,že bych někomu nevěřil,ale chápeš...jsou to přece naši mazlíci
To neznám nikoho já jezdím do INVELTU a počítám že si to začnu dělat sám!Tak se koukej lečít ať seš nv cajku!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak klidně i někoho z větší dálky.Zajedu kamkoliv,když to bude stát za to.Napadl mě třeba Cyril,ale nemám s nikým žádné zkušenosti.Jestli o někom víš,odkudkoliv,dak doporuč